local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ lauvas zīmē dzimušie ir tik kaitinoši?3

42 2

No ārpuses nemaz nešķiet, ka Lauvas zīmē dzimušie cilvēki ir emocionāli, toties zem greznās ārienes Lauva slēpj savu emocionālo un viegli ievainojamo būtību, kas nebūt nav nekāds pārsteigums!

Lauvām piemīt ļoti spēcīga griba. Savos lēmumos viņi ir neatkarīgi. Viņi uzskata par vajadzīgu ietekmēt citu cilvēku uzvedību. Lauvas ir pārliecināti par savu taisnību.

Pārlieku lielo emocionalitāti viņi kompensē ar paškontroli, kuras pamatā ir nevēlēšanās izrādīt savas emocijas tiem, kuri, pēc Lauvu domām, nav cienīgi tās redzēt, bet kāpēc viņi ir tik kaitinoši?!

LAUVAS DABA.

Pār Lauvas zīmē dzimušajiem valda Saule, Uguns stihija un 5. māja. Ikviens no šiem spēkiem sniedz nozīmīgu ieguldījumu Lauvas spēcīgās personības veidošanā. Tāpat šie spēki ir atbildīgi par emociju vētrām.

Vispārīgi aplūkojot šo zīmi, jāpiemin, ka Lauva savā būtībā izstaro varu. Lauvas ir dzimuši līderi, turklāt viņiem piemīt patīkama personība, kas piesaista citus cilvēkus. Kā jau lauvas, šajā zīmē dzimušie ir spēcīgi un ambiciozi. Neviens medījums Lauvai nav pārāk liels. Lauvai pakaļdzīšanās šķiet tik pat aizraujoša kā pati uzvara, bet viņš reti kad sēž uz vecajiem lauriem un ir apmierināts ar tiem. Nav nekā, kas piespiestu Lauvu atteikties no personiskās neatkarības. Tas nebūt nenozīmē, ka šajā zīmē dzimušie nav labi partneri vai brīnišķīgi vecāki. Lauvas ir sirsnīgi, mīloši un gatavi līdz pēdējam aizstāvēt mīļotos cilvēkus. Kas attiecas uz cieņu, Lauvas šajā ziņā ir visai viegli aizkaitināmi.

SAULES IETEKME.

Lauvas valdošā planēta ir Saule, kā zināms, šī zvaigzne ir mūsu saules sistēmas centrālā planēta. Līdzīgi arī Lauvas uzskata, ka dzimuši, lai valdītu. Egocentriskā nostāja padara Lauvas par spēcīgiem līderiem. No negatīvajām iezīmēm der pieminēt augstprātību un spēju iznīcināt. Saule pasaulei sniedz dzīvību, Lauva ir šīs gaismas iemiesojums, viņa spēkos ir sekmē to vai pilnībā pārtraukt.

MĀJA: BĒRNI.

5. māja ir saistīta ar bērniem un radošumu. Lauvas spēj lieliski pieņemt sevī esošo bērnu un viņa izpausmes. Tas ir acīmredzams brīžos, kad Lauvas atrodas bērnu klātbūtnē vai izklaidējas draugu un mīļoto cilvēku kompānijā. 5. māja ir atbildīga arī par romantisko mīlestību un izklaidi. Visiem ir skaidrs, ka Lauvām patīk labi pavadīt laiku.

UGUNS ZĪME.

Uguns ir neprognozējama un nepiesātināma, tādi ir arī Lauvas. Uguns izstaro gaismu un siltumu, kas bieži tiek attiecināms uz Lauvas personību. Lauvai reti kad trūkst enerģijas, tomēr viņam nepieciešama regulāra tās atjaunošana. Šīs zīmes pārstāvji enerģiju gūst no mīlestības un draugu, ģimenes, kā arī kolēģu atbalsta. Lauvas ambīcijām nav robežu, turklāt viņi ir gatavi iet labi tālu, lai gādātu, ka viņu iekšējam dzinulim vienmēr pietiek degvielas.

EMOCIONĀLĀ TRĪSVIENĪBA.

Saules enerģija, 5. mājas bērnišķīgā daba un uguns nepiesātināmība padara majestātisko Lauvu par emocionālu dvēseli. Viņu lepnumu ir viegli aizskart. Lauvu spēj aizvainot kā reāli, tā arī izdomāti scenāriji. Ironiskā kārtā šajā zīmē dzimušā cilvēka spēcīgā personība dažkārt liek citiem apdedzināties un justies aizvainotiem. Nereti Lauvām ir grūti apzināties savas rīcības sekas.
Labi zināms, ka gan uguns, gan bērni ir neparedzami. Lauvai ir spēcīgas garastāvokļu maiņas, kas rodas nebrīdinot. Viņa siltā, jaukā sirds bieži kļūst par pretstatu spēcīgajai personībai. Tas Lauvu aizkaitina un noved pie krasām emocionālām svārstībām.

Vai Lauvas ir pārlieku emocionāli?

Lauvas nebūt nav tik jūtīgi kā piemēram Vēzis. Atšķirība slēpjas tajā, ka Lauvas spēcīgā personība padara emocionālos sprādzienus šķietami svarīgākus par visu pārējo dzīvē. To ir visnotaļ grūti paciest draugiem un ģimenes locekļiem, tomēr tā ir Lauvas personības daļa.

42 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://zvaigznutulks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt