local-stats-pixel fb-conv-api

Ja no debesīm pazustu Saule...84

Kas gan varētu notikt,ja mūsu visu varenā enerģijas un siltuma devēja - Saule pazustu no debesīm? Vai mēs visi mirtu? Nūū... Teorētiski, Jā, bet lielākā daļa būs šokēta par to, kas tieši notiktu, ja saule vienkārši izgaistu!

1491 11 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Bet,paldies Dievam Saule vēl ilgi mums būs...

43 4 atbildēt

Zinātniskās pērles 2013:

Zemes atmosfērā nav skābekļa uzkrājumu;

Saule notur Mēnesi Zemes orbītā;

Mēs neelpojam atmosfēras skābekli;

Unikāls fotosintēzes apraksts;

Hidrosfēra veido atmosfēru;

šis komentārs vispār kā no zinātniskās konferences: "Šaubos vai (tad kad nebūs, kas ražo skābekli) elposi gandrīz kosmisku gaisu aptuveni 100 0x retinātu un saspiestu. Nea, atmosfēru mēs nevaram elpot. Atmosfēra ir Zemes aizsargs, kas to pasargā no krītošiem debess ķermeņiem ( komētas, astoroīdi u.c. ) sadalot tos vai pilnībā iznīcinot."

Ūdens augiem fotosintēzei nav vajadzīga gaisma;

15 1 atbildēt

Nezinu ko tu smēķē,bet dod man arī.  

14 0 atbildēt

Koki un krūmi arī ļoti labi aug arī pie māksīgā apgaismojuma, tad tie arī ražotu skābekli.

12 1 atbildēt

Ja pazustu saule, pazustu arī liela daļa gravitācijas

paldies 

talak nelasiju.....

12 2 atbildēt

Kas noticis ar mūsu izglītības sistēmu? Palasot komentārus liekas, ka lielākā daļa pat palīgskolu nav beiguši. Mīļie cilvēki, ja kaut ko nezinat, vai neesat pārliecināti, pameklējiet info, pirms parādat savu muļķību.

10 0 atbildēt

Štrunts pa sauli, ka tik internets funicē.

9 0 atbildēt
Sen tik labu rakstu nebiju lasījis..Veel taadus ;D
6 0 atbildēt
Tāpatas kāda jēga no mums? emotion (un raksts ir +/- norm. iztulkots) emotion
4 0 atbildēt

Kā man patīk tie cilvēki, kuri nāk un kladzina, ka Zagts, Zagts! Ta b*e apmēram 80% rakstu spokos ir zagti no interneta resursiem, lai paskatās uz saviem rakstiem labāk, ģēniji. Un raksts labs +

4 0 atbildēt

Dažas korekcijas:

1) 3/4 no metra vai 3/4 no milimetra tomēr ir liela atšķirība... Attālumā 75 cm grativitācija būs miljons reižu mazāka. Nieks, vai ne?

2) mēness spīdums nebūtu nevis tāpēc, ka nebūtu no kā atstarot, bet tāpēc, ka mēness arī aizietu "pa pieskari", jo tas rotē ap Sauli, nevis zemi. Tobiš, Saules gravitācija uz Mēnesi ir daudz lielāka nekā Zemes. Viena pati Zeme Mēnesi noturēt savā orbītā nav spējīga.

3) ticamība, ka Zeme varētu "nejauši" ieiet kādas citas zvaigznes orbītā un tajā nostabilizēties, tiek vērtēta kā 1/1000000. Drīzāk tā tiks "iesūkta" tajā un sadegs vai arī aizlidos tālāk, meklējot nākamo.

3 0 atbildēt

Katram sakumam ir beigas.

3 0 atbildēt

mes kautkada veida varetu uztaisit maksligo sauli kas vizmaz par paris gradiem paaugstinatu gaisa temperaturu.vai ari ieurbties dzili zeme tur butu silts,ievilktu elktribu un viss butu normali.

3 0 atbildēt

9. fakts - vai arī zeme uzskrietu virsū daudz milzīgākas planētas orbītai un pa inrcei pēc laika ieskrietu tajā!  nerunājot, ka pa ceļam būtu dažādi drausmīgi šķēršļi! ...nebūs, ja saule izdziest, mēs esam nolemti!  emotion (ja tikai netiks atklāta jauna planēta citā sistēma, vai arī netiks izgudrots, vai ieviests teleports) 

3 0 atbildēt

Kas tas ir par "studentu", kurš " studē" par atmosfēru, bet "Vikipēdijā" meklē, kas tā ir un no kā sastāv? Iespējams, ka es daudz kur kļūdos, bet es mācos un to dara visi. Muļķīgi tev, kurš par atmosfēru skatās "Vikipēdijā", teikt, ka zini par atmosfēru vairāk par mani.

Ceru, ka bez "Vikipēdijas" iztulkosi šo citātu - Hominis est errare, insipientis preseverare.

3 0 atbildēt

Ja kaads grib tieshaam preciizu info,nevis lasiit kaa visi meetaa umnjikus,rekur Vsauce video.

http://www.youtube.com/watch?v=rltpH6ck2Kc

P.S tiko piefikseeju ka tas bija autora source,liidz ar to vispaar nesaprotu ko te veel kaads meegjina spiest iekshaa viedokljus.

3 0 atbildēt

emotion

4 1 atbildēt

Nu viss jau būtu takā skaidrs, bet ir sīka nianse, ja Saule arī mistiski pazustu, tad visa Saules Sistēma kā tāda izklīstu, jo visas planētas kas riņķo pa savu orbītu, riņķo pateicoties Saules gravitācijai. Tātad ja nav Saules gravitācijas katra planēta vienkārši dotos savā virzienā. Es šaubos, ka zeme izdzīvotu ilgāk par pāris mēnešiem, nejau temperatūras krišanās dēļ, bet ārējo spēku, tobiš meteorītu asteroīdu.

2 0 atbildēt

Vnk brutāli viss pārkopēts no Vsauce. Ja tu pārkopē visu,tad,lūdzu, liec atsauci un neraksti visu vārds vārdā. emotion

P.S. Nevis 75 cm,bet 3/4 no milimetra = 0.00075 metri. 

Ja kāds grib orģinālo stāstu, tad lūdzu - http://www.youtube.com/watch?v=rltpH6ck2Kc

2 0 atbildēt
Tikai tam visam kas rakstits beigas vajadzetu miljardiem gadu.cilvek dzivojot pqzeme vairs nebutu cilveki.laikam klutu par amebam lai atksl uzrastos un saktu visu no sakuma.
2 0 atbildēt