local-stats-pixel fb-conv-api

Illuminati, lady gaga un citi brīnumi36

338 6

Palasot šeit rakstus, vērojama būtiska tendence – kāds uzraksta par illuminati, masoniem un tamlīdzīgiem slepeno organizāciju biedriem un desmitiem cilvēku piekrīt komentāros, ka tai noteikti jābūt patiesībai jo vai tad autors plus daži ticami pierādījumi no youtube.com melotu, mums, parastajiem cilvēkiem?

Protams, katrs var izvēlēties kam pats grib ticēt un netaisos ne slavināt, ne nosodīt cilvēkus viņu uzskatu dēļ, tomēr man bieži rodas vairāki jautājumi.

Bieži tiek runāts par dažādu mūziķu darbošanos šo grupu sastāvos, piemēram Lady Gaga (http://www.spoki.lv/mistika/Muzikas-zombejums/154174), kura savos klipos slavina nelabo, rāda slepenas illuminati zīmes un dara dažādas sabiedrības normām neatbilstošas, tikai ļaunumam atbilstošas darbības, kuras apdzied savās dziesmās. Tiek rādīti kadri no gagas klipiem, kur pie sienas saliktas āžu galvas, kur gaga rāda 666 simbolu ar saviem pirkstiem un aizsedz vienu aci, sakot: „illuminati džeki, esmu savējā, pakļausim kopā šos muļķīšus”. Rodas loģisks jautājums – vai viņa viena pati strādā pie saviem klipiem? Atbilde ir nē. Pie katra klipa strādā vairāki simti cilvēku, kuri pārskata katru detaļu, katru sīkumu, lai viss būtu perfekti, līdz ar to arī vismaz daļai no viņiem būtu jābūt slepenas organizācijas biedriem.

Tomēr, ja 25 cilvēki (dekorāciju veidotāji, producenti, tērpu autori, dizaineri, operatori, skaņas operatori, lirikas autori u.c, jo tikai kopā šie cilvēki varētu ielikt ļaunās zīmes), no, teiksim 200 ir illuminati biedri, tas nozīmē, ka vidēji no 1000 cilvēkiem 125 jau ir ļaunie spēki, 100 000 cilvēku vidū ir aptuveni 12 500 „ļaunie”. Tas tomēr liekas nedaudz pārspīlēti, diez vai visi šie cilvēki spētu klusēt par savām iecerēm. Un ja tomēr tā, izklausās, ka slepenība kaut kur pazūd. Pie tam šie paši ļaudis veido simtiem citus klipus, bet kādēļ tieši gaga ir tā, kuras klipos un dziesmās ir slepenais „kodējums”?

Līdzīgi iepriekšminētajā rakstā video ar mūziķu lirikām, kas ir izrautas no konteksta, tiek atskaņotas cerot uz cilvēku lētticību. Jā ir pieminēts iluminati, tomēr – noklausoties visu dziesmu reāli redzama pavisam cita doma. Gluži kā Bībelē, kur Jēzus saka, ka nācis nest zobenu pār cilvēkiem un ar šo frāzi tika attaisnoti krusta kari, kas nesa simtiem tūkstošus nāves, lai gan tā ir pilnībā izrauta rindiņa no konteksta un izlasot šo nodaļu (zināšanai Mateja ev.), doma ir pavisam cita.

(Domu grauds – 2pac, Bob Marley un daži citi šajos video gāja bojā atrāk vai vēlāk, vai nav tā, ka viņi zināja pārāk daudz, domāja, centās likt cilvēkiem domāt un tādēļ bija kaitīgi un iznīcināmi?)

Morāle: Varbūt tas ir vienkāršs PR triks, lai šokētu un piesaistītu klausītājus? Mūsdienās, kad sociālie mēdiji ir ielikuši savas ķetnas it visur, sabiedrība pieredzējusi daudz ko – asiņainus skatus TV, interneta klipiņus un mirstošiem cilvēkiem, kailas slavenības u.c., nav vairs daudz ar ko šokēt (kaut vai vietējais mākslinieks ar savu izstādi – sabraukti dzīvnieki uz ceļa [arī šī lieta man liekas diezgan muļķīga, kā nāve var būt māksla un kurš idiots pērk šādu mākslu tādā veidā gūstot kādu iekšēju,  seksuālo dziņu, varas un labsajūtas apmierinājumu.]).

Mūsdienās var šokēt ar lietām, par kurām nejoko – pravieša Muhameda zīmējumi, kristietības personu zīmējumi netiklās darbībās utt. Kaut vai madonnas klips „Die another day” sacēla lielu brēku, jo bija attēloti ebreju svētie simboli, neviens gan nesaprot tos (izņemot pašus ticīgos), bet šī brēka vairoja popularitāti. Līdzīgi arī mūsu pašu meteorīts, tagad retais, dzirdot šo vārdu iedomājas par debesu ķermeni, ne tarifu plānu. Vai tad mērķis nav sasniegts? Ir. Šeit parādās slepenā mēdiju kontrole, nevis jaunā pasaules kārtība, bet skrējiens pēc bagātības.

Līdzīgi ir ar ASV dolāru. Ja jau illuminati ir vispasaules organizācija, kādēļ mums nav visu redzošā acs un pūce uz piecīšiem? Kādēļ tā nav uz Āfrikas valūtām, kur milzīgās inflācijas dēļ šī būtu perfekta reklāma – tik daudz banknotes un katra illuminati iezīmēta).

Tas pats attiecas uz politiķiem, kādēļ viņi būtu vajadzīgi pēc termiņa beigām, kādēļ nenovākt, lai neizmuldās?

Rezumējums:

Kādēļ cilvēki nepielieto parastu kritisko domāšanu un neapsver iespēju, ka patiesībā nevis organizācijas ir pie vainas, bet parasta ALKATĪBA un tieksme pēc VARAS, kas dzen šos cilvēkus uz priekšu. Vai Tu dārgais lasītāj negribētu savā kontā skatīt skaitli ar sešām nullēm un būt miljonu pielūgsmes objekts (protams, daudzi teiks nē, bet katram jau ir sava cena...). Ja jau šīs organizācijas ir tik varenas un slepenas, kādēļ internetā ir miljoniem materiālu un rakstu par viņām, kādēļ tie netiek izmesti, izņemti? Ja es gribētu pārņemt pasaules varu, es maksimāli apspiestu šādas lietas, nevis liktu cilvēkiem domāt. Un galu galā pats svarīgākais jautājums: kādēļ kādam ir jāpārņem vara pār pasauli, ko viņš darīs ar šo varu? Lielās impērijas jau ir pierādījušas savu nespējību ilgi eksistēt, jo sākas iekšēja cīņa par varu un dažādi citi faktori (PSRS, nacistiskā Vācija, senā Romas impērija utt). Vai būt pasaules valdniekam vispār būtu interesanti un vajadzīgi? Vai tiešām Lielais Brālis spēj eksistēt?

Cilvēkiem vienkārši patīk problēmas un nezināšanu novelt uz kādu, vienalga uz ko - likteni, Dievu vai illuminati. Paskatieties uz mūsu dzīves stilu, kā mēs dzīvojam. Ik katrai leitai varam atrast vaininieku citos, bet ne sevī. Jebkurai problēmai, nezināšanai utt.

Ceru uz komentāriem, ja kāds visu šo ir tiešām izlasījis, bet nu tādas ir manas domas – kritiskā domāšana un nedaudz saprāta :D

P.S illuminati vēlmes:

- cilvēku padarīšana par muļķiem, kas seko pavēlēm (izglītības, medicīnas sistēmu graušana)

- Valdību bezierunu paklausība illuminati (valūtas funds, ES, NATO)

- Īpašumu nacionalizācija (PAREX pārņemšana)

- Patriotisma iznīcināšana

- Ģimenes saistību (laulības) iznīcināšana (mūsdienu jauniešu dzīves stils "pārgulēt un uz redzēšanos",

- Reliģijas sasķelšana un iznīcināšana (atejisms, sektas un baznīcas šķelšanās)

- Populācija līdz 500 miljoniem (cūku gripa, aids, alkohols, narkotikas [ne velti pastāv uzskats, ka geto visvairāk ir alkohola veikali, ieroču veikali un visi tirgo narkotikas, lai pašiznīcinātos no iekšienes])

- Pasaules valdības radīšana

Zemāk daži video un attēli, paklausieties to visu, padomājiet, varbūt tomēr jāsāk ar sevi un jāmeklē problēmas sevī, nevis kādēļ illuminati nogalināja Maiklu Džeksonu (nevis piemēram Di Kaprio, kas satraucās par vidi un cenšās likt cilvēkiem domāt).

 Raksts ir pilnībā mans, tikai bildītes piemeklētas, jo daudzi no attēlotajiem tēliem nav tik viegli nofočējami.

338 6 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Es varu pateikt kadelj vinji nedzes ara visu to info par vinjiem...

 

tas viss ir logjiski jo pasties apkart lielaka dalja cilveki ta pat netic sim visam jo ir parak stulbi vai nomakti ar citam problemam lai domatu par ko tadu.... Un vel tadelj ka ta ir itka slepena organizacija(laigan daudzi par to zina) un ta ka nav tiesu pieradijumu vinu eksistencei , ja vini dzestu ara materialus un apvaktu visus kas zin vairak neka vajadzetu, cilveki uzreiz saprastu ka vini eksiste un ka kaut kas jadara lietas laba... tapec viniem izdevigaka ir laut lai cilveki runa neka meginat to slept lai visi saprastu ka tur ir ko slept....

 

lol bik nelogjiski uzrakstiju bet ceru ka sapratat...

 

+ vel tas tie kas ir lasijusi Maiju paregjojumus 2012(UN TAS NAU PASAULES GALS) vini paredz ka taja datuma(aimirsu kursh taas bija) cilvece izies cauri tadai ka tumshajai istabai protams daudzi ies boja utt bet idzivos tie kas spes atrast sevi mieru un tices dievam....un vini paredz ka pec 2012 cilveki dzivos vel laimigak ka jebkad agrak jo vairs nebus tada lieta ka nauda.. visi bus saticigi utt. tatad pasaules gals nekur nav minets vnk saksies jauna era..... Secinajums illuminati velas iegut varu pasaule... Maikls sava video teica ka ja necinisies pretim jau tagad pec 3 gadiem bus jau par velu un tie 3 gadi beidzas 2012... Secinajums Illuminati ir satana pieludzeji tatad ljoti iespejams ka vinji bus vaininieki 2012(protams tas visasa var but mulkjibas) bet ja nu tomer ne?

23 0 atbildēt

es ticu sazvērestības teorijām, bet šis nepārliecināja, bet raksts labs + un medaļa :)

22 2 atbildēt

Sava zina tam visam ticu, bet protams ir loti daudz pretrunas.....

tas viss sava zina arii izkaidro kpc tik loti peksni un strauji lady gaga palika pasaulesslavena....

14 0 atbildēt

Pielabošu rakstu

Par iluminātu oficiālo mērķi tika pasludināts "cilvēces pilnveidošana un uzlabošana." Grupējums apgalvoja ka viss dabīgais cilvēkā ir riebīgs. Taču cilvēku samaitā viņa apkārtējā vide: valsts, reliģija u.c. ietekmes. Cilvēkam dabīgi, no dzimšanas piemītot tiesības uz vienlīdzību un brīvību, kuras sabiedrība viņam atņem. Tātad atbrīvojot cilvēku no sociālo institūtu negatīvās ietekmes un vadoties savā dzīvē tikai pēc auksta aprēķina un loģiskā saprāta morāles, problēmas izzudīs pašas no sevis. Organizācija ar šādiem uzskatiem nonāca asā konfliktā ar valsts varu un baznīcu.

Nekādu vērā ņemamu teorētisku sacerējumu, kas kā ietekmētu laikabiedru uzstaktus un zinātnes domu, ilumināti nav atstājuši.

3 0 atbildēt

 

es arī rādu šos simbolus piemēram bildē, jo tas ir tāds kā mūsu prikoliņš.. tas uz reiz nozīmē, ka es esmu kāds āaunais spēks un mēģinu pakļaut pasauli?! es tā nedomāju..

4 1 atbildēt

Katrs jau šajā dzīvē izvēlās ticēt kam grib. Tu stāsti, ka tādas organizācijas neeksistē un viss ir tikai mūsu pašu galvās, bet to pašu var teikt par jebkuru reliģiju. Es šādām lietām ticu vairāk kā Dievam un tā ir tikai mana izvēle kam ticēt. Cilvēki ir stulbs aitu bars, kuri bez kontroles visi pazustu. Rakstā minēts, ka būtu jānogalina politiķi pēc to termiņa beigām, lai tie nerunātu, bet arī tie politiķi ir tikai marionetes augstākās rokās, viņiem pašiem to nemaz neapzinoties. Ir lietas, ko vienkāršajiem ļaudīm nesaprast un mēs nevaram vēlēties, lai kādreiz mūžā to saprastu. Arī par valūtām un popularizēšanu, kāpēc Āfrikas valstīs nav nekādu simbolu naudā, tāpēc ka nejau popularizēšanā ir šo apvienību spēks, tas nav kāds kults, kam grib pakļaut visu pasauli, tā ir cīņa par labāku pasauli gudriem, inteliģentiem, bagātiem cilvēkiem, bet nedomāju, ka mūsu paaudze piedzīvos šādu pasaules kārtību. 

Stāsts par illuminati un masoniem ir gājis cauri gadsimtiem un tirdījis cilvēku prātus, protams viss par mārketinga trikiem izmantojot kaut ko tādu, ko parasti cilvēki grib saprast, bet nesaprot ir ļoti pareizi. ja manos darba pienākumos būtu veidot interesantu slavenības tēlu, es viņas klipos arī sabāztu pilnu ar slepeniem sātaniskiem simboliem, lai gan ne es, ne tā slavenība neko no tā nejēdz, tas būtu tā for fun. 

bet foršs raksts, lika pacepties šorīt, paldies :))

2 0 atbildēt

tgd. tik jagaida 2O.decembris lai redzetu, kas ar viniem visiem notiks!

1 0 atbildēt

iespējams, ka tas arī varbūt ir veids, kā mums visiem likt ticēt tam visam, ievērot to - gan jau, ka paši viņi ir izplānojuši šito illuminati šita palaišanu pa pasauli, vienkārši tgd cilvēki to visu zin, par to domā un tic, tādējādi vrbt tā ir kkāda jauna stratēģija, kā pakļaut, nozombēt `n` shit. bet tas tik tā, mans pieņēmums. par to 2012 - arī, re, kādu haju sataisīja kaut vai ar to filmu, tagad visi to zin, domā par to, utt. arī - tādā veidā jau viņi ir ieguvuši kādu vietiņu mūsu ķobjos. 

1 0 atbildēt
H avatarsH

Ja viņi visu to dzēstu ārā tad čist visi saprastu, ka viņi pastāv.

+ Tas viņiem neinteresē, jo mazi varbūt pat lieli i-neta raksti vieņiem neko izdarīt nevar.

 

P.S. Bībelē, Jāņa atklāsmes grāmatā par to visu iz rakstīts ;)

1 0 atbildēt

"- cilvēku padarīšana par muļķiem, kas seko pavēlēm (izglītības, medicīnas sistēmu graušana) NB!!! Latvijā savas direktīvas pašlaik nosaka SVF, un kādi ir galvenie noteikumi? Slēdziet skolas, slimnicas, tas ir, sagraujiet valsts ekonomiku!

- Valdību bezierunu paklausība illuminati (valūtas funds, ES, NATO) Viss tiek diktēts ar naudu! Kā jau tika minēts

- Īpašumu nacionalizācija (PAREX pārņemšana) Lai dabūtu jebkuru īpašumu, tev ir jāņem kredīts bankā!

- Patriotisma iznīcināšana Pasaki, cik daudz latviešu ir patrioti? Daļa ir Īrijā un izplatījies sterotips,  ja tu esi patriots- tu neesi īsti vesels!

- Ģimenes saistību (laulības) iznīcināšana (mūsdienu jauniešu dzīves stils "pārgulēt un uz redzēšanos", Tā arī ir! Nodzerties, apkurīties zaļo, nopisties. Ģimeni nevajag- ja ir bērni, tāpat pēc 10 gadiem šķiras.

- Reliģijas sasķelšana un iznīcināšana (atejisms, sektas un baznīcas šķelšanās) Sektu ir vairāk kā sēņu pēc lietus.

- Populācija līdz 500 miljoniem (cūku gripa, aids, alkohols, narkotikas [ne velti pastāv uzskats, ka geto visvairāk ir alkohola veikali, ieroču veikali un visi tirgo narkotikas, lai pašiznīcinātos no iekšienes]) Tieši tā... alkohols, narkotikas, ieroči, bezdarbs.

- Pasaules valdības radīšana "" Latvija ir pilnībā atkarīga no svf. Dos naudu- dzīvos, nē- tad notiks pārņemšana, jo būs valsts bankrots. Kāpēc šīs zinas ir tik plati izplatītas? Jo ja tās aizliegtu, tas apstirinātu to, ka tā ir taisnība. Kāpēc uz piecīšiem nav simboli? Tāpēc ka mūsu naudas dizainu nav veidojuši amerikāņi! http://www.awakensource.com/wp-content/uploads/2009/11/illuminati1.jpg Tas izskaidro, kāpēc pāvests rāda to zīmi. Atceries kā kristietība ienāca Latvijā? Ar krusta kariem. Kristietības viens no mērķiem bija padarīt tautu paklausīgu, rāmu kā jēriņus. Runājot par tavām sarunātajām lietām, ieteiktu izlasīt arī http://www.spoki.lv/mistika/Jauna-pasaules-kartiba/154967 Runājot par politiku, tikai pasaki ka kaut vai Latvijā nevalda stereotips "Visi politiķi ir meļi un viņi vienmēr melo"". BTW, ka ieliki atsauci uz manu rakstu vismaz, būs lielāks skatījums :D

1 0 atbildēt

7. Tas nav sātana žests, tas ir sens itāļu žests ko rādija citiem lai neuzliek tev ļauno aci, tikai musdienas to padarījuās tādu kā to saprotam tagad.

0 0 atbildēt

Oms, tikai nesākat dirsties uz iluminātiem un Monstru Mammu! jums tas ar labu tā vai tā nebeigsies! :)

0 0 atbildēt

Man vienalga vai Lady Gaga ir Illuminati, es viņu mīlēšu un atbalstīšu mūžīgi!!! I'M A LITTLE MONSTER AND I LOVE MOTHER MONSTER!!!

0 0 atbildēt

lol...man gribas ticēt visiem šitiem,jo tad vismaz ir jēga par ko tā gaga taisās tajos video XD

0 0 atbildēt

 

0 0 atbildēt

Man patika Tavs raksts ,bet ir dažas neskaidrības.No kurienei tik pārliecinoša informācija.... .Atvainojos ,bet mazliet atgādina tādu ,kā  paranoju.Ja tam visam ticēšu ,cietīšu vienīgi no depresijas.Tāpēc iesaku visiem domāt pozitīvas domas un visādus sūdainos ilumunātus un līdzīgus mēslus, pasūtīt vienu kvartālu tālāk .emotion  par rakstu ,bija interesanti un izsmeļojoši,bet nepārliecināja,par centību - ++

0 0 atbildēt

Tak tieši tā... vnk. daļu cilvēku aizrauj šādas lietas, tad kādēļ gan dziedātājiem to neizmantot savā labā?

Slepenas organizācijas tak tāpēc arī skaitās slepens, jo par savām organizācijām atklāti nerunā un to neizrāda :)

0 0 atbildēt

pilniigi piekriitu dartanjanam.... taa arii wareetu buut

0 0 atbildēt

ticu tam visam .. rakts normals .. +

0 0 atbildēt

Es centos :)

0 0 atbildēt