local-stats-pixel fb-conv-api

Eksperti apgalvo - Jēzus Kristus izmantoja marihuānas eļļu, lai veiktu brīnumus49

276 6

Ja marihuāna bija viena no sastāvdaļām senajā iesvaidīšanas eļļā un to saņemot Jēzus Kristus un viņa sekotāji kļuva par kristiešiem, tad marihuānas lietotāju ierobežošana var tikt uzskatīta par anti-kristīgām darbībām.

276 6 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000
Brīnumi rodas arī pīpējot 😂
9 0 atbildēt

Daudzas interesantas lietas notiek pasaulē un izskaidro tā, kā kuro reizi izdevīgāk.

8 0 atbildēt

Kā tad Viņš ar to eļļu panāca brīnumus? Aplaistīja skatītājus, lai tie apdolbītos un sāktu runāt brīnumus? emotion

8 0 atbildēt

Iespējams, iespējsms, iespējams.. katrs otrais vārds šajā rakstā ir - iespējams. Es teiktu tā - ja nu tā tomēr nebija marihuānas eļļa, tad šis raksts ir pieskaitāms pie zaimošans.

5 0 atbildēt

Ekspserti varēja vēl paskaidrot, kā  cits pasaku tēls - Gendalfs darīja savus trikus! A nē, tas laikam jau ir aprakstīts grāmatā.

5 0 atbildēt

To apgalvo eksperti zāles pīpēšanā.. emotion 

4 0 atbildēt
Klauniemotion
2 0 atbildēt

Bet protams, ka stounā var rasties gudras domas, kurās parasti cilvēki sākumā neiebrauc, "Viņš gāja nomaļās vietās, kur lūdza Dievu", un "Kurp es eju, jūs nevariet nākt" - laikam negribēja dalīties ar kāsi.   emotion  

Bet šādus rakstus var sacerēt jebkurš, galvenā doma ir "Jūs domājat ka bija tā, bet redz, patiesībā bija viss pavisam citādāk un noslēpumaināk, es jums pastāstīšu kā bija patiesībā." - Works like a charm. 

Ja tu sacerētu līdzīgu rakstu par islāmu, tad sekas būtu neparedzamas. Vai par ebrejiem utt. Bet ar kriestiešiem var spēlēties, jo mēs esam miermīlīgi.   emotion   

2 0 atbildēt

Manuprāt versija par marihuānu ir muļķības! Nepataisīm Jēzu Kristu par narkomānu vai narkodīleri! 

3 2 atbildēt
Nu ko vēl neizdomāsiet, lai to smirdīgo supstanci, no kuras smakas man vemt gribās, vēl popularizētu, PRETĪGĀKU SMAKU, PAR ZĀLES SMIRDOŅU VĒL NEESMU SAJUTIS... Piedodit kurītāji, bet tā tas ir... Tā Jūsu gaņdža SMIRD!!!
3 2 atbildēt

Pink Jesus cushhhh 

0 0 atbildēt

Diemžēl te sava vaina ir arī bībelei - atceries slaveno citātu, ka Dievs radīja cilvēku pēc sava ģīmja un līdzības.. Tas rada plašas iespējas savus trūkumus novelt uz Dievu..

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

nu ja ,tad jau j'ezus parasti bija app'ip'ejies  un ar'i citiem deva --zna'cit ,jau sirm'a senatn'e z'ela un plauka narkobizness..

1 3 atbildēt