local-stats-pixel fb-conv-api

Dvīņi6

34 0

Ja, tiekoties ar dvīņu zīmē dzimušu cilvēku, jums acīs sāk dubultoties, neskrieniet pie okulista. Dvīņiem vienkārši piemīt spējas dubultoties. Jā, jā... Viņiem ir nosliece ne tikai bieži mainīt atrašanās vietu, bet arī darbu, aizraušanos un pat mīļotos.

Merkūrija iespaidā šie cilvēki var pat noņemties ar daudziem darbiem vienlaicīgi. Piemēram ir tādas dvīņu sievietes,kas tā sakot, vienā piegājienā gan gludina veļu, gan runā pa telefonu un baro bērnu.

Gandrīz katrs dvīnis zina vairākas svešvalodas. Šie maija - jūnija cilvēki rūpīgi slēpj savus patiesos nolūkus it visur, arīdzan mīlestībā, un līdzīgi zivīm, viņi māk sevi iespaidot tā, lai pārvarētu arī īstas, patiesas vēlmes. Tāpēc dvīņi dažkārt mēdz arī nedaudz samelot, bet tie nav izteikti meli, drīzāk gan iedomu spēle.

Par vīriešiem: dvīņi nav pārlieku greizsirdīgi. Bet pirms jūs apprecaties ar dvīni, padomājiet, vai esat gatava nezināt savu konkrēto nākotni. Viss it kā paredzētais var mainīties jau medusmēnesī. Jā, te nu jāteic, ka ar dvīni jau nu skumji nebūs! Taču jūsu dvīņa mīlestība var tomēr sagādāt daudz prieka, ja vien nemēģināsiet ielīst viņa dvēselē. Labāk ''turiet viņam līdzi'', nedaudz distancējaties, interesējaties par visu. Un lai arī sievišķīgais izskats neaizēno jūsu prātu. Dvīnim vajag intelektuāli līdzvērtīgu partneri dzīves ceļos. ''Pelēka mājas pele'' jau nu nekādi viņu neapmierinās. Bet, ja jūsu intelekts atpaliek no viņa līmeņa, jums nav iemesla uztraukties. Svarīgākais - lai ar jums dvīnim nebūtu garlaicīgi.

Ja vīrieti - dvīni - sieva pirmdien aizsūta pēc maizes, nebrīnieties, ka viņš ar to atgriežas trešdien. Jūs nekad nezināsiet, kur viņš dotajā brīdī atrodas. Tai pašā laikā jūs ar dvīni nekad negarlaikosieties, jo dvīņa duālās personības dēļ jums būs iespēja mīlet... divus uzreiz. Labi, ka ne trīs vai četrus.

Darbs: šie cilvēki ir kā radīti bosa krēslam. Tomēr katrā ziņā viņu pašsajūta labāka, ja tie aizņem konsultanta menedžera vai viceprezidenta vietu. Tad atbildība mazāka un arī mazāk lieku acu, kam nolūkot, kā tad mūsu dvīnis uzvedas.

Ja firmā ienāk radošs dvīnis, esiet gatavi pārmaiņām. Dvīņiem netīk tradīcijas, viņiem pa prātam tās lauzt, viņu gaumē - radikāli jauninājumi. Bet labāk necensties uzminēt dvīņa garastāvokli. Vienu brīdi boss dvīnis var ''piekasīties'' par liekām minūtēm, ko pavadījāt pusdienās, bet citā reizē neievērot, ka vispār nebijāt darbā. Tomēr, kā tas ir arī ar jaunavām, auniem un lauvām, dvīņi perfekti spēj mobilizēties un izšķirīgi rīkoties kritiskās situācijās.

Ģimenes dzīve: lai jūs šajā ziņā nebaida arī tālāka mūsu atskārsme, ka dvīņiem parasti ir divas sievas. Kālab divas? Vienkārši dvīnī it kā iemājojušas divas dažādas personības, un tad jau abas arī tiecas izlādēties. Bet vēlreiz pasvītroju : lieki par to neraizējieties. ( šim nepiekrītu, jo dvīnis ir uzticīgs un mīlošs savai sievai, ja apprecās. To pašu gan nevar teikt par jaunību, bet visi reiz izaug un kļūst par lieliskiem tēviem.:) ) Bet ja vīrietim patīk dažādība un viņam arī pēc jaunieša gadiem ir tieksme mainīt sievietes, tad, lai viņam nenāktu prātā to darīt, noteikti būtu jāaprec dvīne. Tādā gadījumā viņš taču iegūst divas sievas uzreiz. Brīvdienās varbūt pat trīs...

Tēvi dvīņi pārāk lutina savas atvases, bet labā kontakta dēļ var mazajiem vēl līdz skolai daudz ko iemācīt. Toties disciplīnas jautājumi labāk lai paliek mātes ziņā. Kādu kārtības izjūtu var ieaudzināt tēvs, ja viņam pašam tās trūkst! :)

Par sievietēm: šīs Merkurija ietekmē dzimušās sievietes ir ar pietiekami vēsu temperamentu. Viņām ir tik daudz interešu, ka sekss pat aizvirzās tālākā plānā un pat tad tas izpaužas tikai romantiskās formas dēļ. Būtībā šīs sievietes nobriest lēni un vēlu, tā ka lielākā mērā tas ir atkarīgs no vīrieša, kas šajā sievietē pratīs vai nepratīs pamodināt patiesu kaisli.

Darbs: sk. augšup.

Jauna meitene dvīne drīzāk ir nevis jāsoda, bet gan jāpalīdz tai orientēties savos pielūdzējos. Jo nereti viņa iemīlas divos vienlaicīgi ne jau neapdomības vai pašmērķības dēļ. Viņa vienkārši pati nevar tikt skaidrībā ar savām jūtām.

Par bērniem: ASV Statistikas komitejā nonākuši līdz secinājumam, ka laikā no 22.maija līdz 21. jūnijam noteikti dzimst vairāk dvīnīšu un pat trīnīšu nekā citos gada periodos. Bet, ja arī stārķis jums atnesis vienu pašu dvīni, tad esiet gatava, ka tikt ar to galā varbūt nebūs vieglāk kā ar diviem. Šim bērnam ir uzmanīgi jāseko līdzi ne vien tad, kad viņš sāk staigāt. Pastiprināta uzmanība pievēršama jau pašā sākumā. Jo tikai jums liekas, ka viņš vēl ir turpat un tādā stāvoklī, kādā pirms mirkļa tika redzēts.

Kālab gan tas tā? Neaizmirstiet, ka mazuli iespaido Merkūrijs, un šī planēta ir ''slavena'' ar savu ātro pārvietošanos. Kad mazulis paaugas, vecāki nevar vien nobrīnīties par viņa tieksmi aizrauties ar daudziem darbiem vienlaicīgi. Tas lieti noder skolā: apgūt mācību vielu dvīņu bērnam ir tīrais nieks.

Pusaudži dvīņi ir spējīgi stundām ilgi runāt pa telefonu, mainīt savus draugus gandrīz katru nedēļu. Tāpat arī grozīt savus priekšstatus, par ko dzīvē kļūt.

Meitenes bez īpašas piespiešanās beidz raudāt un pēkšņi jauki pasmaida. Tas viss, starp citu, neļauj vecākiem garlaikoties, un tādejādi viņi līdz ar to paši vēl ilgi nenoveco.

Bet, kad mazais dvīnis paaugsies, jūs droši vien bieži dzirdēsiet, ka viņš ''bāž degunu'' tur, kur nevajag. Tad jūs varēsiet vienīgi atcerēties, kā viņš sešu gadu vecumā vienlaicīgi pamanījās iebāzt pirkstu tortē, zupā, skapī, elektrības rozetē un vēl šmucspainī. Tāpat nedaudz vēlāk viņš sarīkoja grandiozu pakaļdzīšanos taurenim, kaķim un garāmtraucošam riteņbraucējam. Uz jūsu jautājumu: ''Kam tev tāda kņada, un ko tu centies atrast?'' - mazais dvīnis aizdomājies mierīgi atteiks: '' Nezinu, mammīt, bet droši vien atradīšu.''

Dvīņu zīmē dzimušie: Andželīna Džollija, Merilina Monro, Džons Kenedijs, Artūrs Konans Doils, Pols Makartnijs, Nikola Kidmena, Naomi Kembela, utt.

34 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Mazliet piekrītu, bet lielākā daļa ir taisnība :) :)

1 0 atbildēt

Ir ir piekritu tev EsTePatas

1 0 atbildēt

Būs arī par vēzi raksts?

0 0 atbildēt

Liela dalja taisniba :)

0 0 atbildēt

juu, ar mani nekad nav garlaicigi :D +

0 0 atbildēt

ir liela taisníba jo es tada esmu

0 0 atbildēt