local-stats-pixel fb-conv-api

"Debesu dēli" ķīniešu mitoloģijā.6

Ķīniešu mitoloģijā vēsta par "debesu dēliem," kuri ar ugunīgiem metāla pūķiem nolaidušies uz Zemes. Senie imperatori apgalvojuši, ka viņi esot debesu dēlu atvases. Ķīniešu rakstībā ir saglabājušās atskaņas no ārpuszemes kontaktiem. Ķīniešu rakstu zīmes ir atvasinātas tieši no Senās Ķīnas kādreizējiem attēlu simboliem. Šī iemesla dēļ šo rakstu zīmju izcelsme ir skaidri saprotama.

Sākotnējās zīmes "debesis" pamatsimbols ir figūra ar četrstūrainu galvu un tievām rokām un kājām. Hieroglifa kādreizējā nozīme bija: "Tas, kas nonācis no debesīm." Seno ķīniešu vēsturiskā tradīcija "debesu dēlus" raksturo kā apbrīnojami gudras un humānas būtnes, kuras pirms gandrīz 5000 gadiem mācījušas Huanhē upes ielejas iedzīvotājiem, kas vēl nepazina civilizāciju, dzīvot pēc "Debesu likuma" jeb "Debesu mandāta." "Debesu likuma" pamatā ir labestība un godbijība pret senčiem.

95 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://ordo-clan.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ienācu apstijos bildītes un aizgāju

6 2 atbildēt

 manuprāt, mēs šeit varam skaidri lasīt par to, ka sen sen atpakaļ mūs ir apciemojuši tie, kurus mūsdienās saucam par "citplanētiešiem", kaut gan viņi tik pat labi var nebūt planitāri.

0 0 atbildēt

Ķīniešiem ir viss prikolīgakā mitoloģija :D man arī patīk Grieķu, visa tā varēnā Zeva padarīšana utt. Arī izskatīta lieta internetā.

0 0 atbildēt