local-stats-pixel fb-conv-api

Citu planētu ietekme.8

Citu planētu iemītnieki tiek raksturoti visai atšķirīgi

Nav iespējams konkrēts Kosmosa viesu portrets, jo aculiecinieku apraksti ir ļoti dažādi. Ir bijuši vairāki mēģinājumi «svešiniekus» klasificēt, taču līdz šim par veiksmīgāko tiek uzskatīts Žadera Pereiras darbs, kas ir publicēts pasaules lielākajos ufoloģijas izdevumos.Aptuvenais citplanētiešu augums ir minēts 197 gadījumos, no tiem 123 gadījumos tas ir no 90 līdz 160 centimetriem, 43 gadījumos — no 165 līdz 185 centimetriem, 27 — no diviem līdz trim metriem. Minēti arī liliputi — ap 15 centimetru gari — un milži, kuru augums ir četri pieci metri. Ādas krāsa ir norādīta 77 gadījumos. 28 gadījumos minēta balta vai «normāla» āda, 28 — tumša, melna, pelēka vai dzeltena, piecos gadījumos — sarkana, vienā— zilgana un tikai septiņos — zaļa, lai gan par maziem zaļiem cilvēciņiem tiek runāts visai bieži.

ASV astronauti tic citplanētiešiem

Moriss Šatlens ir viens no «Apollo» programmas izveidotājiem un bija atbildīgs par komunikāciju un informātikas sistēmām. Grāmatā «Mūsu senči — atnācēji no Kosmosa» viņš raksta, ka NLO ir sekojuši visiem kosmiskajiem lidojumiem, kas tika realizēti saskaņā ar amerikāņu programmu. Šatlens ir pārliecināts, ka nezināmiem lidojošiem objektiem ir ārpuszemes izcelsme.

Astronauts Gordons Kūpers lieliski sevi pierādījis lidojumos ar «Mercury 7» (1963. gads) un «Gemini 5» (1965. gads). Kā raksta Šatlens, arī Kūpers ir pārliecināts, ka ārpuszemes civilizāciju pārstāvji Zemi apmeklējuši visos laikos. Šo pārliecību astronauts oficiāli ir paudis vēstulē, kas tika nolasīta ANO Speciālajā politiskajā komitejā 1978. gada 27. novembrī.

53 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kosmoss vienmēr vilinājis cilvēkus

1 0 atbildēt

3.taa jau ir ziemelblazma.. :D

0 0 atbildēt

deretu atrast naftu uz citas planetas un pumpeet to shurp uz zemi,visi buttu laimigi

0 0 atbildēt

labais

0 0 atbildēt

Teksts ir labs, bet bildes varēja atrast labākas. 

0 0 atbildēt

neticu svešajiem

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt