local-stats-pixel fb-conv-api

Čidra9

58 4

Zinātniekiem ir aizdomas par jaunas dzīvības formas parādīšanos. Par cik bieži iekšējo apdarju konstrukcijās tiek izmantots tā sauktais reģipsis, kas parasti tiek pieskrūvēts noteiktā attālumā no nesošās konstrukcijas, tad spraugās starp nesošo konstrukciju un pašām reģipša plāksnēm paliek brīva vieta. Tas pats arī var tikt saistīts ar tā saucamajiem piekaramajiem griestiem, kuri tiek pieskrūvēti zināmā attālumā no pašas virsmas.
Tad nu pētnieku grupa veica šo vietu pētīšanu un atklāja, ka nereti šajās vietās var sastapt jaunu, no pirmitīvākām dzīvības formām radušos mutējumu, kuru viņi nolēma nodēvēt par čidru. Jūs varētu interesēt, kāpēc pētnieki kopā ar zinātniekiem nonāca par labu izvēlei - 'čidra'?
Tas esot tāpēc, ka šī dzīvības forma visai ātri spēj pārņemt ēku pēc ēkas, lai gan pētniekiem vēl nav sanācis saprast, kā šī dzīvības forma izplatas un kā nonāk no vienas ēkas līdz otrai, tomēr viņi ir apņēmušies šo lietu neatstāt neatrisinātu. Tāpēc, ja tev ir aizdomas, ka tavā miteklī ir ieviesusies čidra, tad par to vajadzētu ziņot pētnieku grupai. Viņi gan apgalvo, ka čidra nekādus nozīmīgus draudus cilvēkam nerada, bet čidras klātbūtne miteklī ir saistīta ar zināmiem riksiem.

Kas liecina par čidras iespējamo klātbūtni tavā miteklī.
1 Ja regulāru pazūd zeķes vai kāds cits apģerba gabals - pastāv uzskats, ka čidra nolaupa zeķes, ievelk tās spraugā starp reģipsi un sienu, kur to izārda un taisa sev midzeni, lai spētu vairoties.
2 Ja griestos vai sienās sašuvumu vietās sāk veidoties plaisas un ap plaisām nokrāsa paliek tumšāka
3 Ja miteklī ārpus novietojuma konteineriem sāk zust pārtika
4 Ja izlietnēm sāk pilēt krāni un tos aizgriest vairs nav iespējams

Ja kaut ko sāc pamanīt no iepriekš uzskaitītā, tad tev būtu steidzami jāsazinās ar pētnieku grupu, kura varētu veikt nepieciešamos pētījumus, lai spētu labāk novērtēt čidras ietekmi uz apkārtējo vidi.

lasi, vērtē, komentē emotion

58 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Bruh..
5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Ja tavai sievai piedzimst tumšādains bērns,bet pats esi rižiks,tad točno pie vainas ir Čidriks emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

 emotion 

0 0 atbildēt

ja tev bieži ir vieglas slāpes un ēstgriba tad pie vainas ir čidriks?? emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 4 atbildēt