local-stats-pixel fb-conv-api

Cefo6

40 3

Cefo ir parādība, kura daudziem mūsdienās šķiet neiskaidrojama. Agrāk cefo tika saistīta ar domu lasīšanu vai telepātiju. Mūsdeinās cefo tiek skaidrots ar refleksu apiešanu, lai labāk saprastu kādu parādību. Cefo esot veids, kā labāk apgūt sev vēlamo vielu vai īpaša sevis noskaņošana kādu mērķu sasniegšanai. Mūsdienu tehnoloģija ļauj cilvēkam labāk fokusēties uz lietām, kuras tam šķiet svarīgas, taču izmantojot cefo ir jābūt uzmanīgiem, jo cefo izmantošana esot saistīta ar zināmiem riskiem vai, ja kāds pārāk aizraujas ar cefo, tad viņš var pats arī izolēties no realitātes, kas cilveka psihi var padarīt neaisniedzamu citiem. Nereti cefo tiek saistīta ar meditāciju, lai gan zinātāji iesaka nejaukt cefo ar meditāciju, jo meditācija esot savdabīgs atpūtas veids, taču cefo tiek izmantots mērķtiecīgi, lai sasniegtu sev izvirzītās ieceres.

Meditācijas praktizētājiem nereti rodas domstarpības ar cefo izmantotājiem:
1 Tiek uzskatīts, ka cefo un meditācijas telpas pārklājas
2 Cefo izmantotāji nereti noslēdz sevis apgūtos virālās telpas apgabalus, tāpēc meditējošajiem vairs nav tik viegli sameklēt nirvanu
3 Cefo praktizētāji ir daudz agresīvāki un nerēķinās ar kādu, kurš meditē

lasi, vērtē, komentē emotion

40 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Varētu arī konkrētāk, izskatās pēc top shop reklāmas ievada!
8 0 atbildēt

Viss jau būtu jauki, taču Tu esi uzrakstījis maksimāli daudz, nepasakot pilnīgi neko.

7 0 atbildēt

Cefo!  emotion 

2 0 atbildēt
Vai esat ko dzirdējuši par blefo? Blefo ir ļoti agresīvi. Autor par blefo informāciju tu vari atrast ar Google palīdzību.
0 0 atbildēt