local-stats-pixel fb-conv-api

Bezgalvainā vīra ieleja5

595 0

Starp visām pasaules vietām, šī būtu viena no vismazāk izpētītajām. Ieleja atrodas Nahanni nacionālajā parkā, kura platība ir aptuveni 30 000 km2. Šeit nav ceļu un līdz parkam var nokļūt ar laivu vai lidmašīnu.

Pirms uz turieni doties derētu šo to uzzināt par to. Lai arī tā būtu viena no Kanādas neizpētītājām terotrijām, indiāņi šeit ir dzīvojuši jau no leduslaikmeta beigām pirms 10 tk gadu. Pēc viņu nostāstiem, tā ir vieta, no kuras izvairīties, jo tur dzīvojot garu būtnes Waheela un citi ļaunie gari. Agrāk to apdzīvoja Naha cilts, kas 19.gs bez pēdām pazuda, atstājot aiz sevis nostāstus citu cilšu folklorā.

Kopā ar pirmajiem Eiropiešu pētniekiem ieradās arī zelta meklētāji, kurus vilināja lielie plašumi un nostāsti par zelta āderēm. Nonākot Nahanni parka teritorijā viņi saskārās ar nostāstiem par Nuk-luk, primitīviem cilvēkiem, kas izceļas ar mežonīgumu un primitivitāti.

Tāda šī vieta ir arī palikusi līdz šai dienai, neizpētīta, bet ar baisiem bezgalvainiem zelta meklētāju līķiem.

595 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Plus no manis , bija interesanti palasit.
15 0 atbildēt

pfff,Man ir vienkāršāks izskaidrojums:Sātana virtuve! emotion Padomā cik garšīgi izklausās:Cepta cilvēka galva ar smadzeņu mērci.emotion

5 3 atbildēt

Nice!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt