local-stats-pixel fb-conv-api

Baisākās vietas pasaulē4

Pasaulē ir daudz baisu, apsēstu un nolādētu vietu, bet šajā raksta būs piecas, kuras uzdzen šermuļus. Šīs vietas būtu radītas, lai tur iegrieztos Helovīna vakarā.

Aušvices koncentrācijas nometne bija lielākā no nacistiskās Vācijas nāves nometnēm. Tā sāka darboties 1940. gada maijā. Tā atrodas tagadējajā Polijā. Precīzs bojā gājušo skaits nav zināms, bet pēdējie aprēķini liecina, ka tie varētu būt 1,1 – 2 miljoni. Nometni slēdza 1945. gada 27. janvārī.

Antīkais Ram Inn ir viena no nolādētākajām mājām Lielbritānijā. To uzcēla 1145. gadā uz pagānu kapiem. Ēkas sienās notikušas slepkavības, sātanistu rituāli. Pēc cilvēku nostāstiem, ēkā mītot dēmons. Šīs ēkas tagadējais īpašnieks Džons to iegādājās 1968. gadā. pirmajā naktī kāds dēmons viņu izvilka aiz kājas laukā no gultas. Ēkā par maksu iespējams arī palikt pa nakti, bet lielākā daļa, kas to dara, nesagaida rītu, un bēg prom no šīs mājas, lecot ārā pa pirmā stāva logiem.

Waverly Hills bija tuberkolozes slimnīca Kentukī štatā, ASV. To atvēra 1910. gadā, un aizvēra 1962. gadā. Šajā ēkā ir īpaši jūtama pārdabisku spēku klātbūtne, un šeit ir ierakstīti spoku kliedzieni, kā arī figūras, kas pārvietojas pa ēku.

Austrumu štata cietums. Kad šo cietumu uzcēla 1829. gadā ASV, tas kļuva par modernāko un garāko cietumu pasaulē. Pēc šī cietuma projekta tika uzbūvēti vairāk kā 300 cietumi visā pasaulē. Zem šī cietuma atklāti vairāki tuneļi, kas aizveda noziedzniekus ārā no cietuma. Šeit ir dzirdami soļi un čuksti, kā arī melni ēnu stabi pārvietojas pa cietuma koridoriem.

Alkatraza ir cietums ASV. Šī ir iespējams nolādētākā vieta pasaulē. Šo cietumu uzcēla 1868. gadā ka militāro cietumu. No 1933. – 1963. gadam tas bija federālais cietums. Tobrīd tas bija drošākais cietums pasaulē. No šī cietuma notikusi tikai viena veiksmīga izbēgšana. šajā ēkā novēroti čuksti, soļi, dungošana, figūras, kas pārvietojas pa ēku.

27 8 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000