local-stats-pixel fb-conv-api

Astoņi mistiski atgadījumi, uz kuriem atbilde nav atrasta vēl līdz šim!8

183 1

Čaviņš visiem, jauna trešdiena, jauns saraksts no mana jūūtūūb kanāla, iztulkots latviešu valodā tikai un vienīgi par godu jums. Pilnvērtīgāka informācija ir video, bet cerams pietiks ar maniem kopsavilkumiem arī, ja slinkums skatīties. Nu tad sākam.

Dīvaini šifrējumi, manuskripti un pat slepkavības... šajā pasaulē nekad netrūks neizskaidrojamu lietu. Ikvienam, pat tev, ir jautājumi, uz kuriem atbilde visticamāk netiks atrasta. Mans jautājums piemēram ir, ko dara mana nākotnes sieva?

#1 Hinterkaifekas slepkavības

Īsumā – Vācu fermeris, 1920.gadā, pamanīja dīvainus pēdu nospiedumus sniegā ap viņa māju. Arī visā fermas apkārtnē notika dīvainas lietas – nezināmi soļi bēniņos, avīzes uzrašanās no citas pilsētas (tajā laikā tas bija dīvaini), līdz vienu dienu pat pazuda mājas atslēgas. Īsi pirms atslēgu pazušanas aizgāja arī mājkalpotāja, kura apzvērēja, ka mājā spokojas.

Pēķšņi visa Hinterkaifeku ģimene pazuda. Kaimiņi sāka uztraukties, jo nebija dzirdējuši no Hinterkaifekiem ne ziņas. Beidzot viens kaimiņš aizgāja apraudzīt šo ģimeni un atklāja to, ka visa ģimene ir tikusi noslepkavota. Visi, pa vienam, esot ievilināti šķūnī un noslepkavoti ar cirvi, kuru parasti izmanto akmeņu kalšanai.

Pat pēc rūpīgas policijas izmeklēšanas slepkavu neatrada, taču, kā zināms no kaimiņiem, mājas skurstenis turpināja kūpēt vēl nedēļas pēc slepkavībām....

#2 Vojničas manuskripts

Par šo visticamāk būsiet dzirdējuši. Vojničas manuskripts ir neatšifrēts manuskripts, kurš ir aptuveni 700 gadus vecs. Šis teksts un dīvainie zīmējumi melnā, zaļā, zilā un sarkanā krāsā, ir likuši vairākiem kriptogrāfiem pavadīt dienas un pat nedēļas lauzot galvas. Taču bez rezultātiem.

Manuskripts satur vairākus dīvanus herioglifus un zīmējumus, kuros attēlotas fejas, kailas sievietes, bioloģiski materiāli (Piemēram nevienam nezināmi augi) kā arī citas, nesaprotamas lietas.

Daži domā, ka to ir sarakstijis kāds izkūkojis astrologs 15.gadsimtā, taču neviens nevar būt drošs.

#3 Džeks Uzšķērdējs

Ak, klasiskais stāsts par Džeku uzšķērdēju. Šī vīra slepkavības norisinājās Londonas austrumu galā, 1888. un 1889. Gadā. Slepkavības norisinājaš tikai konkrētās sānielās vienā Londoans galā, taču ir populāras vēl mūsdienās, pēc teju 250 gadiem.

Pamatteorija ir tā, ka Džekam Uzšķērdējam bija tikai pieci upuri, kuri tika uzšķērsti ar asu priekšmetu. Gadu gaitā tika izvirzīti vairāk nekā 100 aizdomās turamie, taču neviens netika apcietināts.

#4 Mistiskā bāka Skotijā

Pirms vairākiem gadiem, izolētā salā, kura piederēja skotijai, tika uzstādīta jauna bāka un nolīgti trīs bākas uzraugi, kuri rūpētos par to, lai viss iet kā smērēts. Vienu dienu, kad pienāca ikmēneša ēdiena krava, salā valdīja klusums. Neviens no bākas uzraugiem neatsaucās. Kuģa kapteinis ar apkalpi gāja izmeklēt, kas tad īsti ir noticis un atklāja pilnīgi tukšu bāku.

Viss, ko viņi atrada bija viena no darbinieku dienasgrāmatām, kurā viņš apraksta: „Tuvojas vētra, mēs nekad netiksim cauri sveikā. Dievs palīdzi mums! Frenks sēž stūrī un raud, es arī drīz zaudēšu prātu”

Tas ļoti izbrīnija apkalpi, jo visi, kuri pazīst bākas uzraugus, zina, ka viņi piedzīvo vētras teju katru mēnesi. Un kapēc tāda vētra uztrauktu bākas uzraugus? Līdz mūsdienām vēl nav atrasta atbilde uz to, kas notika ar bākas uzraugiem un pats interesantākais – ja apskata meteroloģijas datus no tām nedēļām, kad apkalpe pazuda, nekādas vētras netika fiksētas!

#5 Cikāde 3301

Uh, ja es būtu pietiekami gudrs, noteikti piedalītos šajā vispasaules puzlē.

Pirms četriem gadiem, kriptiska ziņa sāka parādīties interneta nostūros. Šie indivīdi meklēja īpaši inteliģentus cilvēkus. Pirmo reiz, kad šī ziņa parādijās 2012.gadā, tajā tika rakstīts: „Labdien, mēs meklējam īpaši inteliģentus indivīdus. Lai tos atrastu, mēs esam izveidojuši testu. Šajā tekstā ir noslēpta ziņa, atrodi to un tu atradīsi nākamo pavedienu.”

Un tiem cilvēkiem, kuri atrada šo slēpto ziņu, bija jāpierāda sevi dažnedažādākajās prasmēs – kriptogrāfijā, hieroglifos, Seno Maiju civilizācijas vēsturē un jādodas uz 14 dažādām pasaules vietām lai ieskenētu īpašus kodus. Līdz šim, tikai viens cilvēks ir atminējis šo mīklu – Joels Eriksons. (Nu, godinot savu rakstu, viņš ir izņēmums, citi atbildi nav atraduši)

Šobrīd 2016.gadā ir sākta jauna mīkla, vēleis piedalīties?

#6 Viliskas cirvja slepkava

Jā šī mistika ir atkal saistīta ar slepkavībām, taču šī ir viena no tām, kur visi puzles gabaliņi īsti neiet kopā.

1912.gada 10.jūnijā tika noslepkavoti visi 8 cilvēki Villiskas pilsētā, Aiovā, mazā pilsētā, kur visi viens otru pazīst. Pirms šīs slepkavības ģimene biaj baznīcā un tad pārnāca mājās, ģimenes dēls bia uzaicinājis ciemos draugus pārgulēt nakti savā mājā. Šī nakts viņa draugiem bija liktenīga, jo slepkava vienu pa vienam noslepkavoja visus mājas iedzīvotājus. Kas tur dīvains? Visi cilvēki gulēja maksimums trīs metrus viens no otra. Kā viņi varēja nedzirdēt slepkavu? Nebij nekādas zīmes par to, ka viņi būtu noslepkavoti citur un aizvilkti uz gultām. Līdz šim neviens, izņemot baznīcas mācītāju, nav ticis turēts aizdomās.

#7 WOW! Signāls.

Viss sākās 1977.gadā, kad Džerijs Ehmans, radio astronoms, izmantoja Lielās auss teleskopu Ohaio, ASV. Viņš vienu dienu saņēma signālu no kosmosa, kurš bija trīsdesmit reizes spēcīgāks nekā jebkas cits, kas varētu būt nācis no viņa apkārtnes. Ehmans apvilka šī signāla transkripta fragmentu un pierakstija klāt WOW ar sarkanu tinti, no tā laika tas tiek sauks par WOW! Signālu un neviens nevar pateikt, no kurienes tas ir nācis. Daži domā, ka meteorīts, taču pierādijumu tam nav, daži, ka citplanētieši, taču, protams, arī pierādijumu nav.

#8 Reddit (Amerikāņu spoki.lv) lietotāja atzīšanās

Visinteresantākie ir tie stāsti, kuri nāk no vienkāršiem cilvēkiem, par kuriem tu neesi neko līdz šim dzirdējis. „Seit būs viens ļoti īss, bet bailīgs piemērs:

Kādu dienu mēs braucām līdz mana drauga vecmammas mājai, lai nākamajā dienā dotos slēpot. Viss bija jauki, mani draugi sēdēja otrajā stāvā un spēlēja dzeršanas spēli, bet es, vienpatis būdams, sēdēju pirmajā stāvā un skatijos TV. Bija vakars, tā kā es gadrīs jau biju aizmidzis, taču tad es izdzirdēju BAM!, milzīgu troksni un dzirdēju, kā ārdurvis aizcērtas. Protams es izbr;inā iesaucos „Kas par na...zis” Mani draugi noskrēja lejā un prasīja, kas notika, Mēs ieslēdzām āra gaismas taču neredzējām nevienu. Viss ko mēs redzējām bija pēdu nospiedumi sniegā no mana pirmā stāva loga līdz kokam, kurš turpat dārzā stāvēja. Visu šo laiku kāds skat;ijās pa mani caur logu, jo mums nebija aizkaru! Es tajā naktī negulēju!

Tas arī viss šai nedēļai, nospied īkšķi un tiekamies nākamajā nedēļā!

P.s. protams, ja gribi, noskaties manu video ;) (Pašā lejā visticamāk rakstam)

Manis veidots video. Zinu, audio ir slikts, ko darīt.... jākrāj nauda :D

183 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Skotija raksta ar LIELO burtu

8 0 atbildēt
9. Kalena mīklainā pazušana no spoku apvāršņa
7 0 atbildēt

Joels Eriksons līdz galam nepabeidza cicada 3301 un tie, kas viņu ir pabeiguši, viņu identitātes nekad netiks atklātas

4 0 atbildēt

Man šķita ka kautkad 2015. tika atklats džeks uzšķerdejs pec sperma atliekam ,bet slepkava jau sen ir miris

3 0 atbildēt

Bijis!

1 0 atbildēt

hmm.....emotion

1 0 atbildēt