local-stats-pixel fb-conv-api

Aizspogulija???198

2627 25

Tātad es veicu eksperimentu maksimāli tumšā telpā skatoties spogulī, gaisma iespīdēja tikai lai redzētu aptuveni sava ķermeņa kontūras un minimāli seju, jūs neticēsiet kas notika...

2627 25 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000

3O min pluss

1 0 atbildēt

būs kaut kad jāpamēģina. Esmu nostājusies pie spoguļa un skatījusies sev acīs, bet nekas nav rādījies, droši vien tāpēc, ka tas tikai uz pāris min. Vakar lasīju šo rakstu 2 naktī un mazliet kļuva bail, jo istabā man ir milzīgs spogulis, stiepjas no grīdas līdz griestiem. Reizēm tumsā ejot gar spoguļiem pārņem neomolīgas sajūtas, tādas, ka labāk būtu viņos neieskatīties..

1 0 atbildēt
Man liekas ka tev likās ka tu to visu spogulī redzi tikai tāpēc ka tu gaidiji ka tas notiks!
1 0 atbildēt

Autoram, laikam fiziku neesi mācījies vai arī gulējis tās stundās? Mana fizikas skolotāja vienā no pirmajām fizikas stundām stāstīja par spoguļa efektu un teica, ka ilgi lurēt spogulī var tikai idiots, jo fizikā ir zināms tāds efekts kā "aiziet aiz spoguļa", citiem vārdiem sakot - cilvēks var nojūgties. Tā ka tavs eksperiments ir idiotisks un aicināt citus to atkārtot vai pārspēt ir vēl lielāks idiotisms. Bet nu jā, katram jau savi tarakāni galvā, gan jau kāds pamuļķis-sekotājs atradīsies...

2 1 atbildēt

Ak dievs! 1000 plusi par izdomātu stāstu? 

2 2 atbildēt

Forši, 3 diena pēc tava raksta izlasīšanas un joprojām nevaru ieskatīties spogulī. :D

1 1 atbildēt
Hey, mes to varampoarbaudit jauznem video selfijs un izra
0 0 atbildēt
Bernibaa,to netishaam biju atklajis.
0 0 atbildēt

jā jo esi aizrāvusies un noraustījusi visu uzaci emotion

0 0 atbildēt

Pamegini ari astralo celosanu, tas bus paris limenus augstak. Tev labi sanak koncentreties, tad ari tev viss sanaks.

0 0 atbildēt
Huļi tu kameru nepaņēmi . Nu huļi ?
1 1 atbildēt

tādēļ torrenti izdomāti - lejuplādē un skatis,cik gribi... thepiratebay visu var atrast :)

0 0 atbildēt

aha...un pēc šī eksperimenta ej un noskaties filmu "Oculus".... emotion

0 0 atbildēt

Godīgi, es uzskatu, ka tie ir smadzeņu māņi, jo pati nesen pieredzēju ko līdzīgu, bet bez spoguļa. Es no tumsas nebaidos, bet kādas desmit minūtes paliekot viena tumšā vannas istabā, paziņu lauku mājā es izjutu tādas izjūtas kā nekad. Es stāvēju tumsā un gaidīju līdz paziņa atgriezīsies, pāris minūtes tur stāvot es jutu, ka sāku svīst, galva nedaudz reiba un godīgi-likās, ka noģībšu. Negribēju būt vārgule tāpēc centos izturēt, laigan patiesībā gribējās skriet prom cik ātri vien varu.

0 0 atbildēt

0 0 atbildēt

Oh MONTANNA tev paveicās ka tu varēji tikt ārā. Mani netīšām ieslēdza spoguļtelpā.  pa 20 minūtēm var paspēt nojūgties kur nu vēl stundu. itkā nekad man nav bijas no spoguļiem bail bet stunda katram būs par daudz.

0 0 atbildēt

Uz priekšu, šodien iespējāms mēģināšu 30 min 

1 1 atbildēt

Montanna ,paldies. Dodos ,izmēģināts,tūlīt pat. Kad būšu atgriezies,paziņošu,kas bija.

Vienīgais,gaisma ,mani apspīdēs,jo tumsā,nekādīgi nesanāks(nav tāda iespēja )Visur gaisma tiek iekšā. Uzlikšu arī kameru blakus filmēties. Dvj. dodos.

0 0 atbildēt

Smadzenes sāk čakarēties, vai arī kkas cits visiem sāk rādīties, kkāda akopalipse vai, es aizvakar (laukos) redzēju, ka pa manu (senča) lauku skraida zirgi ar ratiem aizmugurē, es bļāvu, a tie skrēja taisni gar malu pāri laukam.. Tas bij diezko bailīgi..

0 0 atbildēt

Nezinu, manā guļamistabā ir liels spogulis, kādu laiku mana gulta atradās tieši pretī spogulim, nekas dīvains man nerādijās ,jo bieži sēdēju ar portatīvo gultā ,nu ne jau 15 minūtes,bet stundām,reizēm pat visu nakti,un visu laiku pretī spogulis.

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »