local-stats-pixel fb-conv-api

Aizspogulija???198

2627 25

Tātad es veicu eksperimentu maksimāli tumšā telpā skatoties spogulī, gaisma iespīdēja tikai lai redzētu aptuveni sava ķermeņa kontūras un minimāli seju, jūs neticēsiet kas notika...

2627 25 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000

man apniktu skatīties tās 30 min tapec es to neizdaritu:D

1 0 atbildēt

deizgan garlaicīga tava pieredze. ir gadījies redzēt bez maz vai detalizētas dēmonu sejas. vairāk gan atgādināja austrumu dēmonus nevis tipiskos rietumu dēmonus.

1 0 atbildēt

Un es arī atkal atkārtojos,novērsu acis pēc kādām 35 minūtēm,izberzēju ,paskatījos apkārt,viss forši,paskatos spogulī,un mana apkārtne,kas bija spogulī,nebija tāda,kā real life.Zinies,tad jau man arī būtu visam pārējam jābūt izkropļotam,neskatoties spogulī,bet tā nebija.Man pat 2 sekundes nebija jāgaida,kā visa realitāte atkal pazuda,kautvai mirkšķināju cik gribu,atspulgā nejutu savu realitātes eksistenci.

Labi,ja tas nav demons,tad tā ir kāda cita radība. Sejas,kādas ,uj nerēali daudzas redzēju. No pusgalvainiem,bez žokļiem,4 acīm un daudzas citas kroplas sejas,kā arī no vaigiem,kautkādas ***ņas uz sāniem.Ļaunas sejas,vai vispār ,tās var nosaukt pa sejām,bet dažubrīd arī cilvēka sejas.

Kultūras namā...... Cilvēki staigā,skaņas apkārt un,tu,kautko ceri.:D

1 0 atbildēt

es neredzēju savu atspulgu spogulī, kad ļoti vēlējos pazust, nomirt, izdarīt pašnāvību. stāvēju tuvu spogulim, un grasījos izbeigt savu dzīvi. Ne par ko nedomāju, tikai par to, kā būtu, ja manis nebūtu, es pārbijos, kad neredzēju sevi spogulī, skatījos visapkārt, vannasistabu varēja redzēt visu, bez manis, un tajā brīdi prātā ienāca doma - man ir jādzīvo brāļa dēļ. tajā brīdi pārbijos un ieraudzīju savu atspulgu. kopš tās dienas, kas bija pirms daudziem gadiem, vairs nedomāju par to, ka varētu aiziet no dzīves pašrocīgi. 

1 0 atbildēt

Ja tas nav izdomāts, tad paskaidro, kā tu zināji precīzu laiku kad kas notika?

1 0 atbildēt

Pati arī šo esmu mēģinājusi darīt. + taisnība, seja paliek izkropļota ja ilgāk skatās.

1 0 atbildēt

Paldies ka dalījies pieredzē! Nebūs slinkums pats pamēģināšu jo godīgi teikšu es šīm lietām neticu bet nu tad jau redzēs ja pamēģināšu varbūt vispār spoguļiem klāt neiešu emotion

1 0 atbildēt

diršana vienkārši vairāk cepumus sagribējāsemotion

2 1 atbildēt
A tev zobi palika vai tos arī kāds #nočiepa
1 0 atbildēt

Ilūzija. Un tas jau ir pavisam cits stāsts

Bet ja vēlaties tiešām paspēlēties ar savām dvēselēm tad paņemiet sauju smilšu no kapsetas pìķa dāmas karti un nelielu spoguli.

Nolieciet kàrti ar bildi uz spoguļa un tad to apberiet ar smiltīm .spoguli novietojiet sev zem gultas un dodaties saldā miedziņà mīlīši.

2 1 atbildēt
Es jau esmu lasījusi tāda tipa rakstu. Nu par to ko cilvēks redz... Nu un tur daudz kas sakrita in bildes dažas pat vienādas. Tas raksts par ko runaaju ir jau vecs, nesen uzgāju. Tapēc man ir aizdomas ka nošpikots. -_-
3 2 atbildēt

Autoram, laikam fiziku neesi mācījies vai arī gulējis tās stundās? Mana fizikas skolotāja vienā no pirmajām fizikas stundām stāstīja par spoguļa efektu un teica, ka ilgi lurēt spogulī var tikai idiots, jo fizikā ir zināms tāds efekts kā "aiziet aiz spoguļa", citiem vārdiem sakot - cilvēks var nojūgties. Tā ka tavs eksperiments ir idiotisks un aicināt citus to atkārtot vai pārspēt ir vēl lielāks idiotisms. Bet nu jā, katram jau savi tarakāni galvā, gan jau kāds pamuļķis-sekotājs atradīsies...

2 1 atbildēt
Man liekas ka tev likās ka tu to visu spogulī redzi tikai tāpēc ka tu gaidiji ka tas notiks!
1 0 atbildēt

būs kaut kad jāpamēģina. Esmu nostājusies pie spoguļa un skatījusies sev acīs, bet nekas nav rādījies, droši vien tāpēc, ka tas tikai uz pāris min. Vakar lasīju šo rakstu 2 naktī un mazliet kļuva bail, jo istabā man ir milzīgs spogulis, stiepjas no grīdas līdz griestiem. Reizēm tumsā ejot gar spoguļiem pārņem neomolīgas sajūtas, tādas, ka labāk būtu viņos neieskatīties..

1 0 atbildēt

3O min pluss

1 0 atbildēt

Manā istabā ir liels spogulis. Apmēram pusotru metru garš.. Vienmēr bijis bail, jo pa naktīm sāk kratīties vai kaut kādas dīvainas skaņas nāk ārā. Paldies, tagad noteikti naktīs aizmigšu labāk. :D

1 0 atbildēt

Es Tavā vietā sāktu draudzēties ar moonwalkeru :)

1 0 atbildēt
atceros ka biju sikaks, vienreiz ari skatijos ilgi spoguli, visa seja kropļojās un galva drusku taka noreiba, tad domaju ka seja kropļos deļ ta ka galva noreiba.
1 0 atbildēt
Izlasīju rakstu palika neomulīgi, bet izlasot komentārus... Vismaz varēšu aizmigt:D
1 0 atbildēt

Šonakt noteikti izmēģināšu. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »