local-stats-pixel fb-conv-api

Aizspogulija???198

2627 25

Tātad es veicu eksperimentu maksimāli tumšā telpā skatoties spogulī, gaisma iespīdēja tikai lai redzētu aptuveni sava ķermeņa kontūras un minimāli seju, jūs neticēsiet kas notika...

2627 25 198 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 198

0/2000

varēji vismaz papētīt ko cilvēki pirms tevis ir sadarījuši, lai labāk saprastu cēloņus un pēcāk spētu viegli pārvarēt sekas. Ir ļoti maz radību kuras var nogalināt. Nothing to worry about. Bet, BET, ar spoguļiem lieta maza, tikai tāpēc ka acis jau ir spoguļi. Latviski "dvēseles spoguļi". Nedomājiet ka jūs esat dēmoni - nē, bet cik prāts jums tīrs, variet pārbaudīt. emotion Varbūt šo eksperimentu vajadzētu veikt ar kādu svēto, bet tad jau tā būtu spīdzināšana, jo svētie uz tādām glupībām nekrīt.

Ieteiktu baidīties arī no ūdens atspulga, efekts jau viens un tas pats. emotion emotion

6 1 atbildēt

Riiight, ļauns smīns, pusseja pazūd un dēmoni tevi vēro... emotion

9 5 atbildēt
Man koridora siena viens milzīgs spogulis, no balkona kad mēnesis spīdēs iekšā, būs jaapsēžas un čillā jāpamēģina :-D
4 0 atbildēt

Kad bez gaismas taisos uz gultu un noģērbjos pretī spogulim, nekad nespēju tajā ieskatīties uz seju.

Kad paskatos uz pāris sekundēm nu šausmīgi neomulīgi.

4 0 atbildēt

man arī liekas ka mana seja izteikti ļauna paliek, skatoties ilgi spogulī tumsiņāā. 

4 0 atbildēt

nav nekāda aizspogulija :D Bailes rodas no tā ka tu sevi iebiedē, lasot kautkādus šitāda veida rakstus interenetā.Seja kropļojas, jo redzei ir aklie punkti.. pačeko googli :D

5 1 atbildēt

Būs jāpamēģina, bet spoguļi man nekad tā īsti nav patikuši jau kopš bērnības, kaut man viņu daudz mājās.  Vēl viena lieta ir tās pašas smadzenes, kas mēdz izspēlēt jokus ar tevi.

3 0 atbildēt

Manuprāt bīstamas spēles. Ticu, un interesanti zināt turpinājumu, taču saprātīgi tas nebūtu. Istabās atvērtā vietā spoguļus neturu.

3 0 atbildēt

Man šito draugs ieteica pamēģināt pirms nezināju šo stāstu. Nostāvēju 15 minūtes un tad palika garlaicīgi, bet pēc tam kad izlasīju stāstu tad jau nākošajā reizē sākas daži gliči bet nebija traki. Nevaig ticēt muļķībām un būs labi.

3 0 atbildēt

lABS 30 MIN 

3 0 atbildēt

Es arī šo izmēģināju kādu laiku atpakaļ. Ļoti līdzīga pieredze. Jutos it kā mana zemapziņa vai varbūt kāda būtne caur mani runāja ar mani. Vienā brīdī man bija spēcīgs impulss (biju apdullis un realitāte šķobījās) atiet no spoguļa, paņemt zīmuli, blociņu un sākt zīmēt. Diemžēl man tas zīmējums laikam nav saglabājies, bet tā bija izplūdusi seja ar tumšiem acs dobumiem un apakšā bija rakstīts "You do not exist." un blakus tāda kā shēma no līnijām, kura, ja pareizi atceros, simbolizēja manu mentālo darbību. Diezgan baisa, bet interesanta pieredze. Lai nu kā - paldies, ka padalījies ar savu pieredzi - interesants raksts.  

3 0 atbildēt

Nez kuro reizi pacelts! Nedari tā!

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

uuu, kādi cilvēki.

2 0 atbildēt

Šito es atceros  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Pati esmu mēģinājusi, bet tas nav tikai kad tu skaties tumsā uz sevi spogulī. Bija arī gadījums kad iegāju pie mammas guļam istabā, lai kaut ko paņemtu un viņa gulēja. Gaisma nāca tikai no tv. Jo ilgāk skatījos uz viņu jo 'ļaunāka' viņas seja palika. Tāpēc iesaku skatīties ne tikai uz sevi spogulī, bet arī uz citiem - tas pats effekts vien ir.

2 0 atbildēt

Labs raxts 00:00 Londonā  emotion 

2 0 atbildēt

Ok, paprovēšu pats to, mans filozofijas pasniedzējs teica ka ar spoguļiem esot bīstami eskperimentēt (precīzus vārdus neatceros

Domāju, nekas nebūs, jo šausmenes sen neesmu skatījies emotion

2 0 atbildēt
Ir viena šausmu filma, arī par šo tēmu - mirror ( nu ļoti oriģināli emotion ). Bet nopietni, iesaku, tā ir laba filma.
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »