local-stats-pixel fb-conv-api

8 leģendāras pazudušās pasaules.49

Gadu tūkstošiem ceļotāji ir stāstījuši stāstus par pazudušām leģendārām zemēm, kuras kādreiz ir eksistējušas. Tās bijušas pasakaini skaistas, vai arī tajās dzīvojušās civilizācijas bijušas daudz pārākas par pārējām uz šīs planētas mītošajām. Daudzi šīs leģendārās zemes ir meklējuši, bet diemžēl bez panākumiem. Vismaz līdz šim.

910 4 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Kaut kam tādam jau ir jābūt. Nevar būt, ka vairākām tautām, no dažādiem reģioniem, ir pilnīgi vienādi mīti.

Ticu, ka pastāvējis kaut kas līdzīgs atlantiem, jo piramīdas, ar tā laika tehnoloģijām, uzcelt nevarēja 100 gadu laikā.

 

Raksts ir ļoti interesants.

61 1 atbildēt

ŠODIEN BEIDZOT VIENS PRĀTĪGS RAKSTS IZLASĪTS!! 

18 3 atbildēt

Par Šambalu es varētu stāstīt tik daudz.. tāda vieta tik tiešām pastāv un vēljoprojām darbojās un spēcīgi mūs ietekmē. cilvēki, kas ir ļauni, slikti, alkatīgi utt.. nedrīkst tuvoties Šambalai ,jo tur darbojas spēcīgas psihoenerģētiskās barjeras ar dažādām ietekmēm. 

Ernsta Muldašova ekspedīcija devās meklēt šo vietu un atrada . Viss ir aprakstīts grāmatās ''Dievu pilsētas meklējumos'' sirsnīgi iesaku, tur būs pastāstīts arī par Lemūriešiem, antlantiem, par mūsu izcelsmi un vispār par visu pasauli. 

13 0 atbildēt

Baigi interesanti, gribētos ko vairāk par viņām uzzināt. emotion

10 1 atbildēt

Ļoti forš un labs raksts. Paldies tev :) ++

9 1 atbildēt

emotion 

6 0 atbildēt

nacionalie dargumi noslepumu gramata laba filma par to cibolu iesaku nskatities emotion

labs intrasants raksts paties +

7 2 atbildēt

Drīz šim sarakstam pievienosies arī Latvijas lauku pilsētiņas! 

Un starp citu, ir dzirdēti stāsti, ka viedie vecie esot zinājuši kur atrodas šīs vietas, parasti to apzīmēja ar teicienu "Ellē pa vidu Preiļos"

5 0 atbildēt

interesants raksts..

2 0 atbildēt
Daziem es ticu, piem eldorado un atlantidai
1 0 atbildēt

Var pateikt to, ka tas diezgal labi iet kopā ar bībelē aprakstītajiem plūdiem. Par to, kad un kā tie kontinenti pazuda. Kas tur dzīvoja un un kā būvēja. Eņģeļi, kas ar zemes sievietēm savienojās un radijās nefilimi (milži). Loģiski, ka tie bija gudrāki un attīstītāki par cilvēkiem un tiem bija kaut kādas spējas no "tēvu" puses. Lielos akmeņus un pilsētas uzcelt domāju tiem bija tīrais nieks. "Uz tās esot atradušās 10 lielas pilsētas kurās valdijuši ķēniņi, kas esot bijuši dēli Dievam, kas nolaidies no debesīm un aprecējis parastu sievieti. Šo dēlu  pēcteči Atlantīdā veldījuši vēl gadu tūkstošiem." Manuprāt tas diezgan redzami saistās arī ar to, kas ir bībelē. Nē, nekāds bībele frīks neesmu, bet par pirmsplūdu pasauli der gan painteresēties. Manuprāt ļoti interesanti. http://www.youtube.com/watch?v=Mjms5fU9-9w

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Tik daudz šīs vietas ir aprakstītas, apjūsmotas un apspriestas dažādos veidos, ka beidzot taču vajadzētu, kādu reāli arī atrast un parādīt TV.... bet nekā.... Tālāk neteik par:...."pētnieks X bija, redzēja, bet konkrētu vietu viņš norādīt nevar, jo tāpēc un tāpēc..."

1 0 atbildēt
eu... labs
0 0 atbildēt
eu... labs
0 0 atbildēt

tici sev un es ari!

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Bagātības, nevis Bagādības

0 0 atbildēt

ja atlantida butu eksistejusi ar tiesham atistitaiem iedzivotajiem, tad kpc tie neparedzeja katastrofu?

logiskakais izskaidrojums, ja tada bija, tad taja bija tadi pashi cilveki ka citur tani laika, iespejams nedaudz gudraki, bet tikai nedaudz.

0 0 atbildēt

Super raksts, ne jau velti leģendas par šīm pilsētām dzīvo līdz šim brīdim...

+ Stāstos par Gulivera piedzīvojumiem, ar iespējams ir daļa ppatiesības..iespējams, pat ka tās bija kādas no šeit minētajām salām..

0 0 atbildēt