local-stats-pixel fb-conv-api

5 pazīmes, ka Jēzus varētu būt bijis homoseksuāls34

220 20

Vienalga vai tu tici tam, ka Jēzus Kristus bijis Dieva dēls, vai viņa ziedošanās stāstam, bet šis cilvēcības paudējs ir iedvesma miljoniem cilvēku. Tāpēc tad, kad cilvēki izmanto viņa vārdu nicināšanas, naida slavināšanai, tas kļūst mazliet dīvaini, jo viņš iestājās tieši par pretējo. Īpaši tad, kad tas tiek pavērsts pret LGBTQ+ kopienu, jo nu... Jēzus pats, iespējams, bijis ar netradicionālu orientāciju.

220 20 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Kādas muļķības. Tuvs ar māti, bet pretenzijas pret tēvu labākajā gadījumā var nozīmēt Oedipa kompleksu, bet visticamāk, tas nenozīmē neko. Turklāt Jēzum bija ne tikai meitene (Magdalēna), bet pat vairāki bērni. emotion Starp citu, tas cilvēks Svētajā Vakarēdienā pie viņa labās rokas (kura kaklu apgramsta tas onkulis) ir sieviete, turklāt viņa sieva, Magdalēna.

Šis ir kārtējais klasiskais Overtrona loga piemērs, kad sen mirušām slavenībām (lai grūtāk pārbaudīt) tiek piedēvēta kāda anomālija, ko grib izplatīt propagandējot, lai mainītu cilvēku prātus. Tas pats ir ar Da Vinči. Viņš bija pilnīgi normāls, bet propaganda tagad mēģina viņu pataisīt par pediņu.

11 1 atbildēt

Tāds fufelis, rakstu izdzēs. Šoreiz " - "

11 3 atbildēt
MUĻĶĪBAS.
8 1 atbildēt

/me ies čekot vai kādā portālā spookus atkal nesauks par sātanistiememotion

6 0 atbildēt

Jēzum bija divi tēvi: Jāzeps un Dievs. Tas paskaidro kapēc Jēzus varētu būt bijis gejs.

5 1 atbildēt

"Kam ausis, tas lai dzird" - Provokācija, apgalvojot ko pretēju ir labākā lieta, lai izraisītu sensāciju un uzzinātu citu cilvēku viedokļus. Iespējams, ka pati/pats tici kristietībai, bet iemeti šo rakstu, lai uzzinātu citu cilvēku viedokli par šo tēmu, jo neticu ka esi tik aprobežota/s, lai tiešām ticētu tam  kas ir rakstā. Rabīniem un ebrejiem bija ļoti noteikts, ko var darīt un pat kādos veidos upurēt tie, kas gribēja būt tuvi Dievam. Bet es neiešu tērēt laiku, jo "Tiem būs ausis, bet tie nedzirdēs". 

5 1 atbildēt
Jau sen zināms, ka svētā vakarēdiena pasēdēšana notikusi turku pirtī. Tur arī tapusi rakstam pievienotā slavenā fotogrāfija. Pēc tam visi nodevušies mežonīgām geju orģijām. Izpriecām bijuši sagādāti arī pusaugu zēni. Viens tāds piesprucis arī pie galda, ko daži kļūdaini uzskata par Magdalēnu. Laikas bijis Jēzus mīļākais puika.
3 0 atbildēt
Lohs tu kkads esi.
4 1 atbildēt
Drīzāk jau CD!emotion
4 1 atbildēt
Kaķūn, Tavi raksti iepriekš bijuši paši labākie, un tādēļ no Tevis sagaidīju ko (daudz) labāku.
4 2 atbildēt

1)  Ja tas par sievu Mariju Magdalēnu nav patiesība, tad labākais izskaidrojums, kāpēc Jēzus 30 gados bija viens ir tieši viņa pravietošana - jo šaubos, ka pat mūsdienās meitenes pievēršas puišiem, kuri izplata jaunas, atšķirīgas idejas un liela daļa cilvēku vienkārši tādus uzskata par nenormāliem. 5) Es arī zinu kādu burtiski apsēstu cilvēku,kurš citus neliek mieru ar savu moralizēšanu un viedokli, kas reizēm pāraug naidā un nesakarīgā lamāšanās lēkmē - bet viņš noteikti nav svētais, bet ir alkoholoķis - šizorēniķis, kas atkal noved pie punkta 1...  Tātad, nevar 100% pateikt, ka kāds (šajā gadījumā Jēzus) ir gejs, jo cilvēka raksturu iespaidojošie apstākļi ne vienmēr ieliek viņu konkrētos rāmjos - katram taču ir sava dzīves pieredze. Varbūt šis raksts domāts kā joks, bet patiesība ir tāda, ka katram ir savi ''putni galvā'' un katrs būtībā ir neatkarīga personība ar saviem niķiem un stiķiem.

2 0 atbildēt

orģināls raksts.

no vienas puses tā varētu būt taisnība, jo tas rajons (grieķijas pilsētas, turcija, sīrija (no kurienes arī nāk JeyZ), persija, palestīna) arī roma un visā tās impērijā pirms 2000 gadiem bija pat jauniem čaļiem pienākums dzīvot pie šugartētiem, kuri tad arī uzturēja tos un attiecīgi arī notika puļķēšana. Un tas nav nekāds noslēpums, ka pederastija tajos laikos bija uzstatīta par normālu. 

no otras puses - šodien ļoti strauji samazinās ticīgo skaits, un speciāli laiž visādas pīles, lai cilvēkus tomēr atgrieztu pie reliģiskās ticības, jo ar reliģiju ir daudz vieglāk kontrolēt milzīgas tautas masas nekā arī tukšu muldēšanu. Cik mēs zinām, nacipiseri un psrs pajuka tikai tāpēc, ka nebija reliģijas, savukārt čainīzeri ir mazliet gudrāki, viņiem reliģija ir tikai tā tiek kontrolēta, piemēram, ar partijas rīkojumi dalailamas reikarnācijas drīkst notikt tikai ķīnā. 

kā vienmēr - patiesība ir kaut kur pa vidu.

2 0 atbildēt
Tā jau ir zaimošana dievs sodīs visus bezdievjus kas zaimo
1 0 atbildēt

Jēzus Kristus nebija nekāds homoseksuālis! Arheologi atrada Viņa dzimtas kapenes un izrādījās, ka Jēzum Kristum bija sieva un bērns! 

1 0 atbildēt
Jezum bija vispar pajat par tik kaputnieciskam vertibam vai pat vinu apsptieshanu. Vind vienkarshi bija ar dievu. Vinam nav vajadzigs apmierinaties ar citirm cilvekiem
1 0 atbildēt

KO?!

Jēzum bija ne tikai meitene, bet pat vairāki bērni. Starp citu, Svētajā Vakarēdienas gleznā, tas cilvēks pie viņa labās rokas ir sieviete, turklāt viņa sieva.

3 2 atbildēt
Idiots raksts jadzes ara
4 3 atbildēt
Naiss,beidzot kautkas reālāks😂
1 1 atbildēt
Ka ta vistap var runat pa musu kungu jezu varbut tu pats esi homitis ei tu sazin
1 1 atbildēt
Fui... pilnībā kauns bija ko šādu lasīt. Kas Jums darās galvā? Ja spējat, ko šādu rakstīt. Man tiešām ir kauns par šādiem jauniešiem...
3 4 atbildēt