local-stats-pixel fb-conv-api

3 visseksīgākās zodiaka zīmes – vai arī tu esi to vidū?9

54 0

Šī izlase ir veidota pēc Marsa principa, jo šī planēta „pārstāv” seksuālo enerģiju.

Vienai tā ir ugunīga, otrai sensitīva, taču trešā piesaista ar savu personības harismu...

AUNS.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti seksīgi, jo viņiem piemīt kaislīgs temperaments. Viņi ir arī impulsīvi, un tā savukārt ir brīnišķīga īpašība gultā… Auniem patīk sports un fiziskās aktivitātes, līdz ar to, visbiežāk viņi ļoti labi vizuāli izskatās. Visbiežāk ar to arī pietiek, lai iekļūtu seksīgāko Zodiaka zīmju TOP3. Ar šīs zīmes pārstāvjiem nekad nebūs garlaicīgi, jo viņu dzīvesprieks un interese par lietām garantē kvalitatīvi pavadītu laiku. Ar šo Zodiaka zīmi seksīguma ziņā asociējas izaicinošs, uzkrītošs apģērbs, pašpārliecināta izteiksme un stalta stāja. Kā dziesmā „Sugar”, kur iesaka padomāt divreiz, pirms spēlēties ar uguni. Un, ja apdedzinies, tad nebrīnies!

SKORPIONS.

Kad garām iet Skorpions, tad, kā intensīvs parfīms, aizvējo viņu piedzīvotās kaislības un piesātinātās sajūtas. Skorpionam viss ir galējs, līdz ar to, arī seksapīls tiek izmantots līdz baltkvēlei… Ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi, tikai ļaujiet Skorpionam noteikt vakara toni, un viņš jūs aizvedīs neaizmirstamā sajūtu baudījumā. Būs viss- gan ekstrēmas izklaides, gan maigi pieskārieni. Tieši tik daudzšķautņains ir Skorpions- un visas šīs šķautnes ir spilgtas! Līdzīgi kā ogas savvaļas krūmos, spilgtas un skaistas, taču var izrādīties arī indīgas… Un šis risks ir kārdinošs.

MEŽĀZIS.

Šajā Zodiaka zīmē Marss eksaltē. Tas nozīmē, ka dažas īpašības ir īpaši izteiktas- spēcīgā griba, vēlme pēc izaicinājumiem un situācijas, kuras pārbauda spēku, izturību un ticību… Mežāži bieži vien savā dzīvē saskaras ar šīm tēmām, un jo biežāk- jo seksīgāki viņi kļūst. Tikai izejot cauri grūtībām, viņi apzinās savu spēku. Protams, tā ir visiem cilvēkiem, taču Mežāžiem tas ir sevišķi izteikti. Viņu pārliecinātība par sevi un savu dzīvi, spēja „sist kulaku galdā”, tad, kad tas ir nepieciešams… Tas rada spēcīgas personības iespaidu, un tādi cilvēki, kuri valda pār „pasauli”, vienmēr šķiet seksīgi. Arī vizuāli Mežāži visbiežāk ir simpātiski, jo viņiem raksturīgi izteikti sejas vaibsti- vaigu kauli, žoklis, dziļas acis…

54 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://zvaigznutulks.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nop. emotion

2 0 atbildēt

Ha, skorpions vienmēr buras gaisā karogs mastā. emotion 

2 0 atbildēt
Es esmu svari un arī esmu sexīgs,mīlīgs un visādi jauks!!!emotion
2 0 atbildēt

Piekrītu! Esmu seksīga   emotion  

Padomā divreiz, pirms spēlējies ar uguni! 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Jā es esmu to vidū emotion
0 0 atbildēt

Nope.🙂

0 0 atbildēt

Esmu mežāzis

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt