local-stats-pixel fb-conv-api

22 priekšmeti kas pievelk laimi6

100 0

Gaišreģe Vanga: katrā mājā ir jābūt 22 priekšmetiem, kas pievelk veiksmi, panākumus, vairo labklājību, aizsargā pret skauģiem, lāstu

Pirms vairāk nekā 25 gadiem šo priekšmetu nozīmi Vanga atklāja kādai žurnālistei un piekodināja publicēt un paziņot visai pasaulei.

Toreiz Bulgārija atradās PSRS ietekmē un gaišreģi uzraudzīja gan bulgāru, gan krievu specdienesti. „Par šo priekšmetu nozīmi paziņosi tikai pēc 25 gadiem, agrāk nedrīksti” – tā teica Vanga. Vēlējums tika izpildīts noteiktā laikā.
Dīvaini tas, ka šie prieķšmeti arī citur pasaulē un pie mums Latvijā ir godāti. Varbūt tikai Vanga prata izskaidrot to nozīmi.
1.Pakavs
„Turi pakavu laimei pie ieejas mājā, veiksme lai ceļu uz tavu māju atrod, veiksme vienmēr ir zirgā, bet zirgam ir vajadzīgs pakavs”
2.Ķiploks.
„Ja gribi pasargāt sevi un savus tuvākos no noskaušanas, lāsta un citu melnu spēku iedarbības. Ķiploks ir mājas enerģētikas tīrītājs, ja nešķīstais parādīsies, tad arī uzreiz aizmuks. Vajag galviņu iekarināt cilvēku pulcēšanās istabā pie griestiem, ja sažūst, atjaunot.”
3.Medus.
„Medus mājās – labklājība mājās. Bites pienes medu un no tā pārtiek, medus gari vēlē labu un mīl saldu, tie ir jācienā ar medu, lai viņi strādā uz veiksmi un labklājību. Medus ir augstas darbaspējas, izturības ražots bišu produkts, tāpēc ir tik augstvērtīgs arī enerģētiski. „
4.Āboli.
„Ja vēlies, lai mājā vienmēr valdītu laime un saticība, virtuvē vienmēr jābūt noliktam ābolam, kuram nav jāpieskaras un kamēr tas tur būs, mājā nebūs skumju.” Vai nav tāds teiciens” strīda ābols”?
5.Dažādas adatas.
„Lai pasargāt sevi un savus tuvākos no noskaušanas, ļaunas acs, iespraudiet zem apģērba atloka drošības adatu, der arī matu spraudes, brošas.”
6.Zvaniņi.
„Ļaunie gari nemitināsies pie zvaniņu dzidrajām skaņām. „ To izskaidrojumu, nozīmi nav grūti izprast – pajūga zvārguļi, baznīcu zvani, govīm ganībās zvans, pēc fenšuj – vēja zvani, zvans pie durvīm. Varbūt, mums nezinot, tie ir sargājuši, sargā un sargās arī turpmāk.
7.Velteņi.
„Liktens ir devīgs, lai vienmēr saņemt likteņa dāvanas, iegādājies velteņu pāri, turi tos savās mājās, lai liktenim vienmēr būtu kur tev dāvanas iebērt.”
8.Ceļotāja spieķis.
„Ja vēlies, lai tevi nepiemeklē dažādas likstas, kad esi projām no mājām, tev noteikti vajag turēt mājās spieķi. Spieķis glabās labu enerģiju tavās mājās un palīdzēs atbrīvoties no negatīvās enerģijas, ko iegūsi ceļojot. To izgatavot vari pats, izvēloties mežā tev tīkamo koku.”
9.Ziepes.
„Jūs steidzaties dzīvot, palaist kautko garām, virspusēji uztverat lietu būtību. Jums negribas veltīt dažas minūtes lietu būtībai, kuras izmantojat savā dzīvē. Ziepes jūs izmantojat fiziskai tīrībai, savukārt to nozīme ir daudz plašāka. Mājās jātur visparastākās ziepes, tās palīdzēs jūs atmazgāt no visādiem mošķiem un ļaunumiem.’”
10.Sveces.
„Sveces saglabā un uztur enerģiju mājās. Vaska svecēm piemīt īpaša enerģija. Es pastāstīšu, kādas sveces kādos gadījumos ir piemērotas, bet ar tām jārīkojas ļoti uzmanīgi, var gan ļoti palīdzēt, gan kaitēt. Ar baznīcas degošu sveci izstaigājam savu māju, sākumā liesma kūp, sprakšķ, tad paliek mierīga un visa svece izdeg, labi atstāt to degot naktī. Tā tīra māju pēc viesiem, nepatīkama cilvēka. Izslēdziet elektrību, izbaudiet dzīvā uguns enerģiju, tā brīnumaino maģiju. Jo vairāk sveču ir mājās, jo labāk.
11.Spogulis
„Apaļš spogulis labo saglabā. Ja tāds mājās būs, laime šo māju neatstās, bet ar spoguli paliek. Sargieties no stūrainiem spoguļiem, stūros viss negatīvais uzkrājas”
12. Vēja rādītājs.
„Katrs, kas vēju savaldīs, nezinās bēdu. Kas izdarīs, lai vienmēr būtu ceļa vējš, nebūs vientuļš un nelaimīgs. Pajautā vējam, no kurienes laimi pūtīs. Iegādājies sev mājās vēja rādītāju, runājies ar to.”
13.Zivju zvīņas.
„Zivju zvīņas ir klāt viena pie otras, tā arī naudiņa nāks viena pie otras” Turēt mājās maisiņu ar zivju zvīņām.”
14.Tamboradata.
„Makšķerē laimi uz tamboradatas āķa. Izmaķšķerē zivtiņu ar zvīņām. Lai būt pārtikušam, ir jānoķer dzīves īstais aicinājums, nenāks bagātība bez pūlēm. Turi mājās tamboradatas āķi, bet noteikti metāla, jo tam ir pievilkšanās spējas.”
15.Vilnas dzijas kamols.
„Vēlies sameklēt savu laimi? Vēlies justies piederīgam šajā dzīvē? Vēlies būt kopā ar saviem mīļajiem? Mājās ir jābūt vilnas kamolam.”
16.Asināmais
„Lai redz tavi neredzamie ienaidnieki, ka tu vari uzasināt savu ieroci pret tiem. Atjauno, neļauj
novecot, uzasini, lai nelaimi uzvar un naudu piesaista.”
17.Dzintars.
„Majās ir jābūt saulītei, kas sveķos sastingusi. Noteikti dzintaru turi mājās, lai tev būtu galva skaidra un tavs liktens izprotams.”
18.Smilšu pulkstenis.
„Stiklā laiks ir sastindzis un par smilti pārvērties. Kā gribi, tā grozi – vari turp, vari atpakaļ. Kad tu sāksi par laiku pārvaldīt, pieradināt smilšu pulksteņi, būs tas tev gan draugs, gan palīgs grūtā brīdī. Arī kā rotājums mājai būs, ar ko skatienu vilinās. Kam mājās nav smilšu pulksteņa, tie nesaudzē laiku savā mājā, nepilda savus solījumus , nav tālredzīgi. Ja kādam vēlies ļoti palīdzēt, uzdāvini smilšu pulksteņi.”
19.Palma un pūpoli
„No dateles kauliņa palmu izaudzē, lai tevi un tavu māju sargā un Jēzu slavē vienmēr. Bet pūpolus glabā gadu no gada, lai bagātība top un veiksme tavos darbos nāk.”
20.Laimes putns
„Ja mājās ir mazuļis, piekariniet noteikti koka mantiņu gultiņā, lai bērns kā uz saulīti skatās, tā viņu pasargās ar saviem spārniem, pasaciņas teiks, asariņu noslaucīs un mazulis pastieps rociņas un atbildēs tai „agu” .”
21.Svētbilde.
„Papēti svētbildes, kura tevi uzrunā, kura izraisa prieka un mīlestības jūtas, to arī turi savās mājās. Sameklē tai vietu, kur tu vari ilgstoši uzturēties, runāties ar to. Stāsti viņai par savām veiksmēm, prieku, ne tikai lūdzot palīdzību ciešanās un nelaimē.”
22.Melnais akmens
„Lai tevi bezmiegs nemoka, lai naktī miers būtu, tevi sargās ceļa malā sameklēts melns necils akmens. Tam ir liels spēks. Melna krāsa pievelk dienā sauli, uzlādē, bet naktī mēness dod savu enerģiju. Kāpēc ceļa malā jāsameklē? Pa ceļu brauc un nāk ceļinieki, to enerģiju arī vāc melnais akmens. Paceļiet to, nomazgājiet no putekļiem, ielieciet dabīga auduma maisiņā, lieciet uz nakti zem spilvena.
P.S.Visiem minētajiem priekšmetiem ir jābūt ņemtiem no dabas materiāliem, nekādu sintētiku.

100 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kas ir velteņi?

10 7 atbildēt

ar akmenīti būs jāpamēģina,jo ļoti bieži moka bezmiegs! :)

labs raksts kaut kāda taisnība jau tur ir! 

3 0 atbildēt

ā.... pilna māja ar tādiem, un lielakā daļa no šitām mantām man ir.

0 6 atbildēt