local-stats-pixel fb-conv-api

Mans brīvā laika pavadīšanas veids.(2)23

324 1

Sveiki ! :)

Kādu laiku atpakaļ biju pievienojusi rakstu par savu brīvā laika pavadīšanas veidu ( apskatīties var šeit : http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Mans-briva-laika-pavadisanas-veids/737776 ) , nu ir pagājis laiks un ir sakrājušies jauni darbi. Šajā rakstā pieminēšu informāciju, ko nebiju minējusi pirmajā rakstā.

Zīmējumi ir A4 formāta (Bob Marley ir A3) , zīmēti ar visparastākajiem zīmuļiem , kurus var atrast veikalos ( Zīmuļi - Milan) , zīmēts arī ar melnu pildspalvu, marķeri, guašu, pat korektoru.

Bieži daudzi jautā : "Kāpēc komiksu varoņi tiek zīmēti u.t.t ? " . Grūti atbildēt īstenībā, bet es uzskatu, ka vajag ar ko atšķirties, daudzi zīmē skaistus portretus, ainavas....Man padodas šāda veida māksla :) Varbūt padotos arī kas savādāks, bet man tuvāk vairāk ir šāda veida pieeja pie zīmēšānas.

Biju ļoti patīkami pārsteigta, ka bija tik liela atsauksme un labi vārdi. Patiešām novērtēju to , ja kāds novērtē manu pavadīto laiku un rezultātu.

Cerams šis raksts jums patiks tāpat kā pirmais ;).

Ja vēlaties biežāk redzēt manus darbus, tad avotā ir mans instagram profils.

Liels paldies par jūsu uzmanību ! :)

324 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Mmm, ļoti labi darbi.  emotion 

5 0 atbildēt

tīrākais talants ! Prieks redzēt tik labus darbus ! emotion

Ļoti patika skorpions no mortal kombat un Deadpool ! emotion

Zīmē un pubilcē vairāk ! emotion

4 0 atbildēt
Māksla nav materiālos,bet gan darbā un talantā un tev tāds ir emotion . Varbūt pamēgini tetovējumu dizainu taisīšanu,manuprāt, tev varētu baigi labi sanākt!
4 0 atbildēt

LĀBS!!!!!!!!

4 0 atbildēt
Pēc komentāriem var saprast ,ka dažiem nav nekādas sajēgas par zīmēšanu. Iglītošanai - sieviešu ķermeņa zīmēšana nav nekas slims ,vai kas tāds ,kas norādītu uz "kaut kā trūkumu". Sieviešu ķermeni un līnijas ir daudz vieglāk un interesantāk attēlot.Tā tas vienkrši ir. Ja zīmētu,tad saprastu.
3 0 atbildēt
Super!
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Kā var šitā zīmēt emotion 

2 0 atbildēt
Jā-patikaemotionemotionemotion+++
2 0 atbildēt

Es tgd lkm zinu kurš visus komiksus zīmēja emotion emotion

2 0 atbildēt

Forša tehnika. Vai kādreiz plāno nodarboties ar jaunradi saturiskajā ziņā? Man personīgi bieži paliek tā skumji skatīties, kā cilvēki ar tiešām labām dotībām atgremo amerikāņu popkultūru : / 

1 0 atbildēt

Tā tik turpināt. Skaisti.  emotion 

1 0 atbildēt

Ja tu māki labāk, tad parādi lūdzu emotion Esi paraugs mums visiem emotion

1 0 atbildēt

Ļoti patīk, starpcitu, cik tev ir gadi?

1 0 atbildēt

Izskataas,ka kaadam sex nav bijis ilgaaku laiku emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion pārvilkt no ekrānai vai lapas ? emotion Nē, ja tu redzētu lapas uz kurām es zīmēju , tad saprastu, ka kaut kas tāds nav iespējams. Es zīmēju uz parastām veikalos nopērkamām lapām, bet viņas nav tā saucamās drukāšanai domātās lapas, tās ir biezās , jo nu ,lai ēnotu un krāsotu vajag biezu kārtu iespiest. Parastā lapa neizturētu emotion. Varbūt tev liekas redzēts, jo jau tiešām esi ko tādu redzējis. Kā teicu, ja man kas iepatīkas , kāpēc lai es nevaru uzzīmēt , jo tomēr darbs jau netiek zagts, bet tiek radīts par jaunu, un ja sīkākās nianses ,kas tiek izmainītas , tad darbs jau ir pavisam cits, bet ideja jau ir tā pati.  Piemēram , ir tāda adrese Devianart, tur ja paskaties pamatā ir kāds darbs un tad balstoties pēc tā darba , citi cilvēki (fani) viņu teiksim tā pārzīmē par jaunu , to izkrāsjojot vai  nu kaut ko pārveidojot. Es arī reizēm ņemu pamatā citu darbu, vai kādu komiksu , BET , es nepārvelku līnijas emotion Esmu jau pietiekami iepraktizējusies, lai uzzīmētu no jauna.

Ļoti uzticami marķieri ir Maxiflo . Varētu tikai būt dažādība izmēros , bet pats par sevi marķieris ir ļoti labs. Noder ļoti ilgam laika periodam, pat ja izmanto ikdienā emotion Bet tā , man ir vesela jūra dažādu citu ķīnieša marķieru emotion Tie gan momentā beidz savu darbu.

0 0 atbildēt

Tur tu būsi kļūdījies , jo nu es savu laiku neizmantotu lai pārvilktu līnijas kaut kādas. Kā vēl tu to iedomājies pārvilkt līnijas ?! 

Daudzi zīmējumi ir ņemti ievesmojoties no citiem darbiem , komiksiem u.t.t jo nu galu galā pats redzi, ka tēli nav manis pašas izdomāti , katram ir savs vārds, stāsts. Un skatoties citus darbus beigās es salieku vienu kopīgu darbu. Jā, varbūt kaut kas liekas redzēts, jo daudzi komiksu varoņi īstenībā ir ļoti vienādi gan pozās , gan vizuāli. Vienkārši es pieturos pie viena stila , un domājams neesmu vienīgā , kas zīmē šājā stilā, tāpēc varbūt liekas redzēts. Kā arī, ja man kaut kas iepatīkas , kāpec lai man pašai neuzzīmēt sev kaut ko ! Bet pārzīmēt līnijas ? Nē, ir jāmāk gan zīmēt, gan krāsot. 

Bet paldies par kritku, ja jau liekas pārāk līdzīgs , tad vajadzēs dažādoties !

0 0 atbildēt

Godīgi sakot, nesaprotu ko tu uzrakstiji.

Un teikšu vienu, ja kādam kas ļoti nepatīk, tad savus "sirsnīgos" komentārus būtu labāk paturēt pie sevis emotion. Es uzņemu kritiku , kur kāds iesaka ko labāk varētu pamainīt, kas pieklibo u.t.t . Bet ja uzraksta, ka darbi ir zemē metami, tas gan nav pieņemami, jo es uzskatu , ka katrs cilvēka darbs  (kaut vai pirmklasnieka zīmējums) , kas radīts ar roku ir cienīgs, lai vai kas attēlots un no kā. Viss ko radam ir māksla emotion Tāpēc es galīgi nesaprotu tos, kuri paši neko nedara, bet citiem raksta komentāros, ka darbi ir mēsls. 

Paldies ! Es ceru, ka šeit ir kāds , kas tiešām to saprot emotion

0 0 atbildēt