local-stats-pixel fb-conv-api

Mani zīmējumi. 220

178 0
178 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Gribētu ieteikt vienu lietu - nezīmēt tik daudz no fotogrāfijām.

Paskatoties uz kāda zīmējumiem, praktiski vienmēr ir iespējams pateikt, vai mācīšanās procesā zīmēts no fotogrāfijas vai dabas. Tas atspoguļojas konstrukcijas un perspektīves nobīdēs, nereālistiskos vai - gluži otrādi - pārāk fotoreālistiskos ēnojumos utt. 

Zīmējot no fotogrāfijas, tu zīmē tā, it kā viena acs būtu aizvērta. Tas ir plakans attēls. Nav iespējams paskatīties aiz deguna un saprast, kā veidojas tā un tā forma. Nav iespējams pamainīt apgaismojumu un saprast, kā izgaismojas mati, līdz ar to - saprast, kā gaismas maiņa iespaido metu ēnas utt.

Ļoti silti iesaku kādreiz saņemties un pameklēt vietas, kur par lētām naudām var iet zīmēt modeļus. Tas ļoti, ļoti atspoguļojas zīmēšanas kvalitātē. 

Veiksmi!

P.S. Varētu jautāt - bet kas vainas fotoreālistiskumam? Labs piemērs ir pēdējais zīmējums, mazais puika. Fotogrāfijā kreisā acs ir pilnīgi tumša. Tas radies no fotoaparāta white balance uzstādījumiem - acs tiešām ir tumša un ēnā, tomēr dabā būtu iespējams saskatīt nianses un tās izcelt. Tagad tā acs izskatās diezgan... creepy, pēc manām domām. Ja zīmētu no dabas, būtu vairāk iespējas variēt ar acs gaišumu - pamēgināt to uztaisīt gaišāku, lai redzētu zīlīti, paeksperimentēt ar gaismas novietojumu utt. Protams, ne vienmēr iespējams piedabūt, lai mazs bērns pozē n-tās stundas, bet zīmējot no dabas, var iegūtu iemaņas, kas šīs lietas ļauj "simulēt" un konstruēt galvā. Tādējādi pat ņemot foto kā pamatu, var iedomāties, kā labak iekomponēt portretu un salikt "fake" gaismas.

6 0 atbildēt

Domāju, ka pats kā mākslinieks zini  kas tev labāk padodas. Citiem viegli kritizēt, bet tāds talants prasa ļoti daudz smaga darba. Pašai ļoti skauž, jo skicēt galīgi nemāku - pie tam vēl portretus. Gadus pavadīju strādājot ar akrila krāsu un tagad nožēloju, ka nemācījos skicēt. Tiešam lielsiki ! Tā tik turpināt !  emotion 

5 0 atbildēt

Malacis!

5 0 atbildēt

wow, no pirmā zīmēšanas raksta laba liela izaugsme! Te komentāros labi padomi, es arī ņemšu vērā  emotion 

4 0 atbildēt

Tew ir labs saher maher stils, es zinu ka man nav nekādu pilnvaru tevi kritizēt, bet ja tu gribi pacelties uz augstāku zīmēšanas līmeni, beIdz izmantot pirkstu kā enotaju

4 0 atbildēt

Šiki par tavu darbu +100 cepumu

4 0 atbildēt

Skills ir labs, bet tos pirmos prasās kkā pabeigt.

4 0 atbildēt

Ir labi! Ja es uz pusi tik labi mācētu zīmēt, būtu afigennijs zīmētājs jau! emotion

4 0 atbildēt
Ieteiktu piestrādāt pie acu simetrijas, bet kopumā labi darbi! Tā tik turpināt! ;-)
3 0 atbildēt
Also,vienīgās ,ko es vēlētos tev ieteikt,ir piestrādāt pie simetrijas. Ja vēl neesi tik drošs par savām spējām ar brīvu roku rādīt precīzu ,simetrisku skici, ieteiktu izmantot rūtiņu metodi-sadalīt attēlu pa laukumiem un ,lai skice būtu tīrāka ,pēctam to var pārnest ar pauspapīru.
3 0 atbildēt

zīmējumi un skeči sanākuši ļoti labi, bet gleznas ir izcilas cepums tev!  emotion 

3 0 atbildēt

Mans favorīts - nr.8! emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Ļooooooti skaisti zīmē!!❤❤❤
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

keriens emotion 

1 0 atbildēt
Cik labi Tu zīmē, tik briesmīgi Tu raksti... (nēsmu, atalgojoš)
1 5 atbildēt