local-stats-pixel fb-conv-api

Mani gara darbi (10. daļa)8

178 0

Sveiciens, spoki!

Sen neesam redzējuši ne viens otru, ne arī to, kas radīts kopš pēdējo reizi redzējāmies. Toties tagad esmu atpakaļ, lai ar jums dalītos darbos, kas paveikti ar zīmuli pēdējos 7 mēnešos!

Kopumā tie ir aptuveni 80 darbi! Jā, tieši tā – 80! Kad bija brīvāks, katru dienu tapa jauns darbs un tagad nedēļā vidēji top 3-5 jauni zīmējumi, ar kuriem dalos 5x nedēļā savā Instagram profilā!
Nākamās nedēļas priecēšu jūs ar vairākiem saviem darbiem un savu ceļu, kā arī izaugsmi šeit, spokos!

Un vai spēj iedomāties – šodien aprit mans 7. gads spokos. Jacky pat piešķīra medāli – Maģistrants! Ir ko atzīmēt!

Noteikti izlasi arī to, kas pie bildēm rakstīts!

Ja nu tomēr vēlies redzēt manus darbus jau tagad un sekot līdzi tam, ko daru, vari atrast mani Instagram'ā: @m_imaginarium

178 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Talants ir, bet es ne vienu darbu negribētu kaut kur pie sienas pielikt. Idejai jābūt cēlai, skaistai vai ar jēgu vai interesantai. Vienkārši sievietes. Un drīzāk var redzēt Tavu sexuālo interesi par viņām. Tas nav interesanti, tas pasauli negriež. Cilvēki kustībā - tā jau ir ideja. Bet vienalga pietrūkst tāda skaista ideja, kur savu talantu realizēt. 

4 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

oo, ja top kāds no maniem darbiem, es no sirds priecāšos, ja atsūtīsi man bildi ar pabeigto!!! 

0 0 atbildēt

Cik skaisti vārdi, Anete! Patiešām liels prieks to dzirdēt un to patiešām no sirds novērtēju!! <3  ja nav noslēpums, kuru uzliki kā fona attēlu telefonā?

0 0 atbildēt

lieliski zīmējumi

0 0 atbildēt