local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējais raksts par zīmējumiem.19

Sveiki, tautieši!

Es pamanīju, ka daudzi ar prieku liek savus "masterpiece", es pieļauju ĻOTI lielu domu, ka dažiem šī "mākslas galerija" Spokos varētu būt apnikusi, bet būsim iecietīgi viens pret otru. :)

Es vēlējos arī ar saviem darbiem padalīties. Atzīšu, esmu mazliet satraucies, jo darbus ir vērtējuši pārsvarā ģimene un draugi, bet nav jau tā, ka no kritikas baidos. Nē! Kritika ir laba lieta.

Nedaudz par darbiem... Atzīšu, es bildes no "savas galvas" nezīmēju, bet man stāvēja kaut kur tuvumā dators/telefons ar attēlu un es no tā, ar brīvu roku nozīmēju, nevis liekot lapu mie monitora. Es nozīmēju tikai galveno, jo beigās sanāk, vienmēr, ka es to darbu, gandrīz, pilnībā pārtaisu vai uzlaboju pēc saviem ieskatiem. Bildes no "Google" parasti ir bez krāsām, tikai kontūras, kuras arī nozīmēju. Neviens no šiem zīmējumiem nav zīmēti priekš sevis paša, jo vienmēr zīmēju priekš kāda. Arī atzīstu to, ka neesmu nekāds profesionālis vai lietpratējs šajā jomā, viss ir amatiera līmenī. :)

Tad nu, patīkākamu skatīšanos! :)

P.S. - Paldies par tehnisko palīdzību ap rakstu veidošanu: Sasha Aleksandrs, Luciferss un kaķūns.

Laimīgu visiem jauno gadu! emotion

269 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

1. lācēns izskatās dusmīgs emotion 

5 0 atbildēt

Smuki. emotion

3 0 atbildēt
6. Kas ta par krasu?
1 0 atbildēt

Lāciši, lācīši  emotion 

1 0 atbildēt
Apvelc ar melni marķieri kontūras, lai labāk izskatītos un izceltis zīmējums. Būs labi. Es vispār nevarētu tādu uzzīmēt.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Te atkal tu parādi savu līmeni. Manas māsas sīkā, kurai ir 10 gadi zīmē daudz labāk par tevi.. Pieaudzis čalis zīmē lācīšus kā otrklasnieks, pff  emotion 

1 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt