local-stats-pixel fb-conv-api

Izplatītāko psihisko traucējumu ilustrācijas un to apraksti26

411 1

Sveiki! Vēlos padalīties ar visai interesantu atradumu - mākslinieka Šona Hosa neparastās ilustrācijas. Šis talanta neapdalītais vīrietis ir izvēlējies visai interesantu veidu kā izmantot savu spēju zīmēt - viņš diez gan prasmīgi ar savām ilustrācijām ataino dažādus psihiskos traucējumus un to būtību.

Varat nebaidīties par to, ka slimības aprakstu nāksies meklēt Googlē, jo Dindinja par visu parūpējās, tā arī domāju, ka spēsiet saredzēt ilustrācijā to stāstu, kuru iekļauj visi šie dīvainie medicīniskie vārdi.

Ak, atkal aizrakstījos! Sāksim ..

411 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Lasīju rakstu, un man no sirds bija ļoti žēl to cilvēku. Kaut vai šizofrēnija tajā sarakstā - it kā vienkārši garāmejot pieminēta, bet ir redzēti gadījumi, un tas ir vāks. Nemaz nerunājot par tiem, kas ir biežāk sastopami.

 Sociālās fobijas raksturīgākās pazīmes ir [..] nespēja apmeklēt sabiedrisko tualeti utt.

99% gadījumu cilvēki čurā mājās individuāli, taču tajā vienā procentā, kad publiski pie blakus pisuāriem sastājas cilvēki, tad viņi visi diezgan ilgi mokoši mēģina, līdz lielākā daļa neiztur un noslēdzas kabīnēs. Tas ir jau pieraduma un intimitātes jautājums.

Septītais ir "autiskā spektra traucējumi", nevis traģiskais "autisms". Turpretim spektram nav obligāti skatīties stūrī un siekaloties stundām ilgi. Bet nekas patīkams arī tas nav pat par spīti interesantiem "bonusiem", kas reizēm nāk līdzi. Bonusus noklusēšu - jo jebkurš no tiem izmaksā pārāk dārgi. Tāpat kā hroniska beršana diez vai ir tās iegūtās tīrības vērta.

9 0 atbildēt

Es ievēroju netikai zīmējumus, bet arī laiku, kad tie tika taisīti. INKTOBER. Ne visi sapratīs, ne visi zinās, bet tie kas zin un saprot ir uz viena viļņa ar mani.

8 0 atbildēt

 emotion 

6 0 atbildēt

Bija interesanti lasīt. emotion 

4 0 atbildēt

Secinājums ir viens, ka cilvēks ir diezgan vārga būtne ar ierobežotu smadzeņu potenciālu, kam būtībā nav paredzēts veidot sarežgītas struktūras, un kam dzīves ilgums ir paredzēts ģenētiski līdz aptuveni 50 gadiem.  Tiem, kas ir pro kādā jomā, it sevišķi programmēšanā un tehnoloģijās, ar laiku sākas runas traucējumi, loģikas traucējumi, bezmiegs, ocd, utt. Paskatoties uz Elonu Musku, viņš ir nenormāli gudrs, bet jau sākas smadzeņu problēmas.  Arī daudziem ģēnijiem ir savantisma/autisma/ģēniju pazīmes, kas liecina, ka viņi nav īsti normāli. Un beidzot esmu sapratis normāluma definīciju- tu dari diezgan vienkāršu darbu, tev ir draudzene/draugs, tu aizej uz pasākumiem izklaidēties, mājās tu nemācies papildus noslogot smadzenes, bet sēdi pie TV un datora, retu reizi pie grāmatām. Visi pārējie, būtībā ir nenormāli, un kādā mērā piemīt psihiskās problēmas, un var piedēvēt jebkādu problēmu- piemēram, narcisisms, napoleona sindroms, utt. Pilna pasaule ar nenormālajiem- zinātnieki bez ģimenēm, programmētāji kas programmē 24/7, bodybuilderi, depresīvi aktieri utt. Bet viņi arī padara pasauli krāšņāku.

3 0 atbildēt

Skaisti

3 0 atbildēt

visi zimejumi vienadi jabut arstam lai saprastu

3 1 atbildēt
Nu man varētu būt tas ocd besī ārā vnk, piemēram, 10 reiz jāpārbauda vai kabata aizpogāta, kad braucu ar riteni, vēl trīs reiz vai tur tā nauda vai telefons vēl atrodas un tad vēl 10 reiz vai aizpogāta, mazliet pārspīlēju ar tām reizēm, bet zb jau šitā huiņa.
2 0 atbildēt

Eeee Labs Pievinotais Raksts man pamācija par dažām Izplatītāko psihisko traucējumiem

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Paldies, izlasīju ar interesi emotion

0 0 atbildēt
Ļoti labas ilustrācijas, pati slimoju ar paranoīdo šizofrēniju. Cilvēki ir vairāk jāizglīto par šādām saslimšanām.
0 0 atbildēt
nereaali labas ilustracijas.... ! emotion +
0 0 atbildēt

Depresija laikam tiešām visiem ir bijusi  emotion 

Man ir personības dalīšanās. Ū ja.  Viena ir pašpārliecināta,pašpietiekama,  drosmīga, prot pārliecināt un pastāvēt par savu viedokli otra tieši pretēji.  Trešā ir viegli sadusmojama, ļoti viegli un runā skaļi, daudz lamājas un kliedz, nekas nepatīk, visi besī un dusmās mētā mantas un visa trīc, jo sirds dauzās kā traka. Domāju  vēl ir, bet šīs tās stiprākās.  Bet visām viens vārds. Tākā laikam nav baigi nopietni. 

0 0 atbildēt

Nereāli interesanti, paldies par iegūldīto darbu!

0 0 atbildēt

7. ir nevis autisms, bet autisma spektrs. Tas nav viens un tas pats.

0 0 atbildēt
Ļoti virspusēji apraksti, kas arī ļauj domāt, ka bipolārie traucējumi un citas garīga rakstura slimības ir "kam negadās."
0 0 atbildēt

Bija interesanti izlasīt.

0 0 atbildēt