local-stats-pixel fb-conv-api

Harija Potera turpinājums: jauna astotā grāmata (pēc 19 gadiem)20

342 0

Jau gadu atpakaļ Harija Potera autore J.K. Rowlinga twiterī paziņoja, ka Harijam Poteram būs turpinājums, bet kas un kā viņa neprecizēja.

Vēlāk J.K.R. paziņoja, ka turpinājums sauksies "Harry Potter and the Cursed Child" ,ko virspirms spēlēs kā teātra izrādi Londonā.

Izrādes sākās jau Jūnijā un turpināsies līdz nākamajam gadam. Diemžēl biļetes ir jau izpārdotas, taču pāris dienas atpakaļ, 31. jūlijā, Harija Potera dzimšanas dienā, tika izdota oficiāli astotā Harija Potera grāmata:

http://www.barnesandnoble.com/w/harry-potter-and-the-cursed-child-parts-i-ii-j-k-rowling/1123463689

Šī grāmata ir sarakstīta dialogos (kā luga) un pašreiz vēl nav tulkota latviešu valodā.

Harry Potter and the Cursed Child grāmatas atklāšanas pasākums

342 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

5. Hermioni pārkrāsoja melnu, jo vienā brīdī konstatēja, ka viss ir politnekorekti- nav ne nēģeru, ne babaju, ne dvieļu.

Vienigi jācer, ka Harijs neizrādīsies zilaiis un neizšķirsies ar Džinniju, lai apprecētos ar Drako Malfoju.

35 0 atbildēt
Esmu izlasījis visas Harija Potera grāmatas. Un man likās ka ar 7to grāmatu jau pasaka visas beigas. Bet ja būs vēl astotā tad būs arī vēl. Būs interesanti atsāk lasīt grāmatas un paskatīties filmu. Tikai interesanti kpc tieši tad kad viņi ir veci jāveido turpinājums. Mazliet mulsina izskats ka viņi ir veci. Vēl Hermione, laikam saulojoties palikuši melna. emotion bet ja nopietni baltu pārveidot melnu, nu nezinu gan tad lai partaisa visas filmas un grāmatas , jo nelīmējas kopā.emotion
15 0 atbildēt
Laikam naudas aptrūkās. Totāli nevajadzēja Hermioni pārveidot , jo visi jau bija pieraduši pie... Ehj
14 0 atbildēt

Filma ta būs vai nebūs? Ja būs filma, tad, lūdzu, visus tēlus kā pienākas. Visus tos pašus aktierus, ja vajag vecākus, nogrimmēs! Hermioni atpakaļ par Vatsoni... Besī šitas ārā, ka klasiku sāk "krāsot"... Bija balta, tad lai ir balta. Būtu bijusi melna, būtu arī turpmāk melna!

14 0 atbildēt
Šis laikam nebūs labs...
13 1 atbildēt
Ja būs filma - aktierus nemainīt! Tas sabojās filmu. Nu, notikumi kaut kādi jau būs, bet vajag jau īstos tēlus uz ko skatīties. Viņi paši jau arī būs palikuši vecāki, tā kā - Viss kārtībā, derēs.:/emotion
12 0 atbildēt

..apraksta kā neglītu viszinošu meiteni..

Vispirms ruda, tagad melna, i see what you did there  emotion 

11 0 atbildēt

fuckin niggers... labāk malfoju par nēģēri varēja uztaisīt...

8 0 atbildēt

diez vai bus ka filma vai pat ka gramata jo ta ir luga tikai, bus jau tagad jauna filmu serija tak un man liekas kamer ta nebiegsies tikmer nekas jauns nesaksies. emotion 

5 0 atbildēt

Ja būs grāmata, es noteikti lasīšu, ja būs filma - skatītos.

3 0 atbildēt

Lai izlaiž ātrāk

2 0 atbildēt

Parasti tadi turpinajumi (pec ilgaka laika)liek vilties.Nav verts sapriecaties.

2 0 atbildēt
Labāk nebūs nekad!
2 0 atbildēt
Roulingai nauda sāka aptrūkties, ja spēj izdomāt šādus murgus? Varbūt taas viss ir skatāms un lasāms, bet bildes gan ir atbaidošas.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt