local-stats-pixel fb-conv-api

3D māksla Mežaparkā - top 127

177 2

Šodien apmeklēju Mežaparka 3D mākslinieku izcilos darbus un izveidoju nelielu top izlasi. Tā kā Latvijā 3D māksla uz ielām nebija līdz šim tik bieži sastopama, šis startautisko ielu mākslas konkurss nu Mežaparku ir padarījis par Baltijas un iespējams, visas Ziemeļeiropas 3D mākslas meku, jo šeit Rīgā nu ir sastomami pasaules slavenāko 3D ielu top mākslinieku darbi. Atvainojos, ka dažās bildēs nav labi nofotografēts 3D efekts - proti, cilvēku šodien bija tik daudz, ka nevarēja pie dažiem mākslas darbiem nofokusēt pareizo leņķi. Tad, lūk arī mans top 12. Kas Jums ir favorīti. Nosauciet vizmas 3 līderus!

177 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Pie katra tā zīmējuma ir paredzēta vieta no kuras skatīties/bildēt... šādām bildēm nav jēgas.

5 0 atbildēt
Būtu baigi labi ja vismsz no pareiza leņķa uzņemtu fotogrāfijas, vairums nofočēts vismaz par 45% aplami, ja varētu visu kārtīgi un pareizi saskatīt mums visiem rastos cits skatījums uz tavu "topu"
4 0 atbildēt

Par leņķi un nemācēšanu fotografēt - ievadā jau ir atvainošanās, ka daudzo cilvēku dēļ tikt pie pareizā punkta bijis nereāli. Nafig ķērkt par to? Ja komentētāji tik kruti fotogrāfi - kur ir viņu reportāžas no ideālā punkta?

4 0 atbildēt

Pats biju, tiešām grūti (praktiski neiespējami nokļūt pie pareizā punkta, lai nofotografētu kvalitatīvu foto). Mūsu sabiedrība parādīja pilnīgu necieņu pret saviem līdzcilvēkiem. Žēl. (Nevainojiet autoru, praktiski izveidot kvalitatīvu foto bija neiespējami)

4 0 atbildēt
6. Tie nav pupuķi?
2 0 atbildēt

Tavs mazais zaļais drakoniņš ir īstenībā krokodīls emotion

1 0 atbildēt
Emmmm.....7. tu vispār atšķir alni no brieža?
0 0 atbildēt