local-stats-pixel fb-conv-api

nave......18

Es nezinu kapec tu mani pameti bet es tev to jau esmu piedevis.Tu salauzi manu sirdi.Kad mes satikamies es tev apsolju ka mes vairs nekad neskirsimies.Bet tad tu mani vakar pameti un es no rita izlecu pa logu.Kad es kritu leja tad es atcerejos visu savu dzivi un tad tu tur biji es tevi dzirdeju ka tu man pasaki ka tu mani pamet.Bet es nezinu ka es izdzivoju.Kad es sorit pamodos espaskatijos kalendara kas bija slimnicas palata un redzeju ka jau ir pagajusas divas nedelas kops tu mani pameti.Tagad man masina paskaidroja ka es kritot no piekta stava loga izdzivoju piezemejoties koku lapu kaudze kas bija savakta tiesi zem mana gulamistabas loga un ka es divas nedelas esmu pavadijis koma.Kad masina aizgaja noistabas es noravu sistemu un parejos aparatus kuriem es biju pieslegts.Tad es piecelos un centos aiziet lidz durvim tad kad es biju nokluvis lidz palatas vidum es nokritu.Blakus palatas apmekletaja dzirdejusi kritiena troksni un atnaca mana palata un redzeja ka es gulu istabas vidu.
Vina kliedza lai nak arsts.Galvenais arsts atnaca un pasauca sanitaru.Tad vini pa visiem mani iecela gulta un medmasa atnaca un iespriceja man miega zales.
Es pamodos nakti pulkstenis palata nebija tapec nezinu cikos tas notika.Es aplukoju sevi no rokas bija notecejusas asinis.Bet soreiz es biju piesiets pie gultas.Aptuveni pec pusstundas es tiku vala no gultas.Soreiz gan es sakuma apsedos uz gultas malas un pagaidiju lai vairs nereibst galva.Kad galvas reibonis pargaja es atkal piecelos.Tiku lidz istabas vidum un tad ienaca medmasa aplukot vai es gulu.Vina mani pamanija un paverdama muti lai sauktu sanitarus es mierigi vinai pateicu ka es gribu uz toleti.Vina aizvera muti un penaca pie manis un palidzeja aiziet lidz toletei.Es negribeju isteniba uz toleti bet man kaut kas bija japasaka lai mani atkal neiemidzinatu un nepiesietu.Tad es kaut gan negribeju es tomer tolete vismaz nokartojos un nomazgajos vismaz asinis un ari seju.Paskatoties seja ta bija zilganpeleka lidzigi ka mironim.Kad es atveru toletes durvis tad tur staveja medmasa,divi sanitari un ari arsts.
Sanitari mani ielika gulta un tad es paliku palata tikai ar arstu un medmasu.Es uzreiz pateicu ka lai nemaz iemidzinat netaisas un paradiju uz slirci kas staveja uz galdina.
Arsts pateica medmasai lai aiziet un lai savac slirci lidz.Tad mes ar arstu palikam divata ............

Ja gribat nakamo dalu tad vismaz 5 plusus vai ari ierakstat komentaros. Ja sodien bus tie plusi vai komentars tad jau rita bus nakama dala

20 6 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Viss ir vienā čupā, un grūti ir lasīt, nebrīnos pat, ka izlaidu kādu rindiņu. Vajag vairāk atstarpes likt! Aiz punkta ir jāliek atstarpe nevis pa taisno jāraksta nākošais vārds. Tas mazāk, bet arī drusku kaitina, ka nav garumzīmju, mūsdienās var tik daudzo veidos iegūt garumzīmes datorā, ka es nezinu, kas traucē, lai tās šeit neieliktu.

Tas vien ir viss pa lielam. Vismaz ja tu liksi aiz katra punkta atstarpi, teksts kļūs pāredzamāks! Nelikšu es mīnusu, un plusu ielikšu vien par to, ka šķiet, ka tu vēl tikai mācies, bet esmu jau vienreiz pateikusi, ko es domāju par šo visu, nākošreiz tā pat vien plusu no mains nedabūsi, kaut kas jau arī ir jāmācās!

2 0 atbildēt

Trūkst emociju un pārdzīvojumu kā jutās varonis- lai izraisītu efektu lasītājā. Kā arī citur minēts- viss vienā čupā. Ticu, ka vari labāk emotion

1 0 atbildēt
Labs
0 0 atbildēt
Jaa
0 0 atbildēt
Labi uztaisisu vel vienu ja pietiks izdomas tad sodien bet ja ne tad rita:-)
0 0 atbildēt

Domā pozitīvi! emotion

0 0 atbildēt
Jau divi minusi: nu gan laikam kadam neiepatikas nu vismaz jau vienai patika tad ieliksu vienu rakstu tam beigas bus labakas.
0 0 atbildēt

Ja lietotu paragrāfus, būtu labāk! emotion

0 0 atbildēt