local-stats-pixel fb-conv-api

Viena diena var izmainīt visu (8)2

Riebīgākā diena ir pirmdiena, it īpaši šodien, jo neesmu izgulējusies un sūdīgi jūtos. Īgna sēžu matemātikas klasē un nespēju koncentrēties uz skolotāju. Vēl līdz stundas beigām palikušas astoņpadsmit minūtes, kuras velkas mūžību. Paņēmu savu apgrauzto pildspalvu un sāku skribelēt burtnīcas malā. Par brīnumu  skolotājs nevienu nesauc pie tāfeles, tikai kaut ko mūrgo. Man ir tīri vienalga. Šodien pat Amēlija mani liek  mierā, jo saprot, ka man ir pienākusi sūdīgā diena.
Es pa šo laiku esmu visu burtnīcas malu sazīmējusi ar visādiem kinķēziņiem, tāpēc ķēros pie nākamās  lapas malas. Pēkšņi man kaut kas trāpa pa plecu. Paskatījos uz aizmuguri stulbais Mareks smīkņāja. Es uz reiz sapratu ka tas bija viņš. Nopūtusies turpināju aizpildīt burtnīcas malu. Kā jau es paredzēju, man atkal iemeta ar papīra bumbiņu. Es biju pārskaitusies, it īpaši šodien. Mareks slikti darija. Tagad es viņam atriebšos. Pa kluso no savas somas izvilku mazo ūdens pudeli, izplēsu lapu no burtnīcas un kārtīgi samīciju to, vēl tai uzlejot ūdeni. Mana papīra bumba bija pilnīga žļurba, tas padarīja manu prātu vēl jautrāku. Noslēpusi visus pierādījums, sagatavojos metienam. Kad skolotājs aizgāja līdz savam datoram un sāka kaut ko darīt, es momentā sviedu Marekam žļurbaino bumbu. Tā lieliski trāpīja viņam sejā. Es fiksi aizgriezos un pie sevīm smīkņāju. Protams visa klase sāka zviegt kā hiēnas, skolotājs ātri pagriezās uz mūsu pusi.
-"MAREK, PIE DIREKTORA! "- skolotājs dusmīgi nobļāva. Mareks ar šoku blenza apkārt.
-" BET ES....! "-
-" PIE DIREKTORA! "-skolotājs dusmīgāk nobļāva.
Mareks gāja projām no klases, es viņam izaicinoši smaidot pamāju, bet tā lai skolotājs neredz. Man par šo izrādi uz reiz garīgais uzlabojās.

Zvanam noskanot, devos ārā no klases. Nākamā stunda bija bioloģija. Iespējams Mareka nebūs šajā stundā, jo viņš pašlaik skaidrojas direktoram par savām izdarībām. Ienācu klasē un  apsēdos savā krēslā, izvelkot lietas stundai. Par brīnumu tiešām Mareka nebija stundā. Viņš laikam cītīgi mēģināja iestāstīt direktoram, ka es biju vainīgā, protams direktors neticēja viņam. Teorētiski es kaut cik biju vainīga, bet vai tad kādam tas ir jāzina. Pie sevis nosmīkņājusi gāju uz nākamo stundu.
-"Emma, Emma! "- dzirdēju Amēliju saucam mani koridora galā. Es viņai pamāju, lai nāk tik klāt. Viņa laikam domāja ka es viņai iekodīšu.
-" Uhh! Emma.... Es tevi izmeklējos pa visu skolu. "- Aizelsusies Amēlija atspiedās pret sienu, es tikai jautājoši uzraucu vienu uzaci un sakrustoju rokas uz krūtīm.
-" Kas ir! Ko tu skaties uz manīm tik jocīgi? "-
-" Ne jau es pieskrēju kā aizelsies buldogs. Tāpēc spļaun ārā ko tu piestrādāji? "-
-" Āāā, nu jā! Nu man sanāca maza ķibele ar tavu ļubesteibu"- es gandrīz aizrijos ar gaisu. Amēlija ir jukusi vai!
-"Par ko tu muldi! "- Uzšņācu Amēlijai. Viņa tikai smīkņāja.
-" Emmucīt! Tikai nevajag taisnoties, ka tev nepatīk Aleks. Es tev redzu cauri. Tu reāli slienājies viņu ieraugot! "-
-" KO! NĒ!  TU GALĪGI VISU REDZI SAVĀDĀK! "-
-" Es visu redzu pilnīgi skaidri"-
-"BET... "- Amēlija pielika pirkstu man pie mutes. Es mēmi stāvēju.
-" Kušš, Emma! Tagad klausies mani. Man bija sarežģījums ar tavu Aleksu. Es netīšām izlēju krāsu viņa klasē un viņš sāka psihot, bet ok. Es aizbēgu, jo tur izveidojās pamatīgs krāsas pleķis, tāpēc es te slapstos pa skolu, bet gan jau viņš ir mani nostučijis diričam. Un starp citu, kā tev sokas ar tiem mēģinājumiem? "- Amēlija ziņkārīgi skatījās uz manīm, bet es centos saprast ko Amēlija teica. Pēkšņi es aptvēru, ka šodien ir mūzika un es pa brīvdienām nebiju trenējusies.
-" Emma.. Ku kū! "- Amēlija pavicināja roku man gar acīm, es ātri atmodos no šoka.
-" Amēlij! Esmu līķis! "- nošļūcu gar sienu uz grīdas Amēlijai pievienojoties man.
-" Drīzāk man ir jābūt līķim nevis tev. Ahh! Tu nemēģināji? "-
-" Jā... "- knapi izdvesusi apkēru galvu ar rokām. Amēlija uzlika plaukstu man uz pleca.
-" Mjā! Jūtu tev līdzi. Man tagad jāskrien prom kamer dirič nav mani pamanījis. "- Amēlija piecēlusies devās prom, bet es tupēju uz grīdas un nezināju ko darīt ar savu stulbo situāciju.

11 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Man tavs stāsts patīk tikai ievies kādu interesantāku notikumu. Piemēram klases ekskursiju un tālāk izdomā pati.. ;D

0 0 atbildēt