local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdentiņis, Akmentiņis2

46 0

Ievads

Principā ir tā, ka dzīvē gadās visādi. Sanāk melot, sanāk priecāties, sanāk izdarīt līdz galam, sanāk, ka vienkārši nekas nesanāk. Sanāk mīlēt un kļūdīties, sanāk pārprast, un pašam tikt pārprastam. Man pēdējajā laikā sanāk pārāk daudz tā - ka liekas, ka nekas nesanāk. Nav jau tik traki, vienkārši pašam tā liekas. Tad es vienkārši saņemos, un daru tā, lai kaut kas arī sanāktu. Varbūt, ka šis izklausās pēc veca kaķa murga, bet vai tad tā nav taisnība?

Daudz cilvēku apkārt, visi kaut ko domā, vārās savā sulā. Ir tādi, kurus vispār nevar saprast, ir tādi, kurus it kā saproti, bet izrādās, ka tomēr tā nav, un ir tādi, kurus tu vienkārši saproti, un viņi vienkārši saprot tevi, bet tādi ir retums. Diezgan grezna prece, ja tev tādi ir, tad priecājies. Ja tev tādu nav, neuztraucies, ir visādi cilvēki.

Lietas

Ir lietas. Ir tā, ka citam patīk, ka ir daudz daudz lietas. Citam atkal sagādā prieku, ka lietas ir mazāk. Dažam labam joprojām ir tā, ka vispār nav nekādu lietu, un es nezinu, vai tas ir nepreizi, slikti, bēdīgi, vai tieši otrādi - ļoti labi un pat noderīgi. Izlasi vēreiz šo pašu no vietas Ir lietas... un vārda vietā "lietas" lieto vārdu "mēsli". Pietiek arī, ja izlasīji vienreiz, tu jau tāpat saproti.

Nauda

Ir nauda. Nauda vispār ir traki. Kad to ieviesa, tad tā bija zelts, sudrabs, citi dārgie materiāli, vēlāk ieviesa papildus dažādu metālu sakausējumus un papīru, kurš pēkšņi izprintēts ar cipariņiem, piešķir papīram neskaitāmas reizes lielāku vērtību. Tagad pat ir vēl labāk. Nauda ir riktīgi svarīga, taču viņa ir virtuāla, tātad viņas nav. Protams, līdz brīdim, kad tu aizej un viņu izņem. Ja tev vispār vēl paliek nauda, ko izņemt. Tātad secinājums - naudas vairāk nav. Bet nu atkal - ir visādi cilvēki.

Un tad ir arī viss pārējais ap mums, kas tiešām ir svarīgi

Tu jau zini, kas jādara, ja patika. Un zini arī to, ja riktīgi patika, vai arī riktīgi nepatika.

2.daļa

46 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Smuki jau smuki bija!

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt