local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdentiņis, Akmentiņis (3.daļa)1

49 0

Vasara

Vasara vispār ir super, viss kaut kas notiek. Ārā ir gan silti, gan drausmīgi karsti. Reizēm pat jāvelk džemperis. Vīrieši liekas gudrāki, sievietes kļūst skaistākas. Var peldēt ārā. Vējš reizēm liekas pat ļoti patīkams. Zāle ir dzelteni zaļa. Cilvēki - visurgājēji iedeg saulē. Ilgāk ir diena. Vispār ir stipri krutāk, bet nu ir indivīdi, kam vispār nekad nekas nepatīk, man dažreiz šos cilvēkus ir žēl, jo viņi neizdīvo vasaru. Protams, ir arī tādi, kuri ar prieku un sajūsmu gaida ziemu. Es neiespringstu, jo ir vasara. Darbā viss ir diezgan traki, bet jo vairāk es neiespringstu, jo vieglāk paliek. Vasara vispār palīdz.

Sakari

Ir tāda lieta kā sakari. Teorētiski ļoti noderīga lieta. Man ir visādi sakari - tuvie, tālie, mobīlie, virtuālie, īstie, gadījuma un savējie. Daži vajadzīgi, daži galīgi nevajadzīgi, bet visi viņi ir sakari. Tad citreiz pazūd zona un es esmu pilnīgi bez sakara nonācis vietā, kur man nav pilnīgi nekāda sakara būt. Tagad nopietni! Mums jau no pašas pirmās dienas ir sakari ar kādu cilvēku, vai vairākiem cilvēkiem, dzīvniekiem, gaisu un pirmo gaisu telpā jeb ieelpu. Nevaru iedomāties nevienu, kurš nebūtu bijis sakaros. Man ar ģimeni ir vislabākie sakari, jo viņi mani pazīst vislabāk. Tas arī sabiedrības prāt ir pareizākais. Un kā sabiedrības loceklis es šim pieņēmumam piekrītu. Dažreiz gan šķiet, ka derētu no kāda viena laba sakara tomēr atkratīties. Sabiedrības labad. Citreiz arī gribas vienkārši jaunus sakarus, un viss!

Saistības

Kā es bīstos šī vārda, bet tomēr tas mani uzrunā. Saistības var būt ar kādu konkrētu indivīdu, personu grupu, rakstiskas vai vienkārši brutāli mutiskas. Uz godavārda balstītas. Saistības nav diez ko interesantas, bet tās dod drošības sajūtu, pat mutiskās. Saistības ir labas. Saistība ir sieviešu dzimuma vārds - tā teikts defenīcijā ko piedāvā google. Man sasitības dod lielu prieku, gandarījumu, kā arī gadās smagas vilšanās, mīlestība un pieredze (skatīt 2.daļu, lai saprastu, ko es domāju ar vārdu pieredze)

Secinājums - Ja ir vasara un gribās - tad var būt sakari, var būt saistības. Nav ko iespringt

Ja patīk, novērtē lūdzu, varbūt iekomentē, tas noteikti mani mudinās uz jaunām idejām. Paldies.

Rolands Cibulskis - Zinadina

49 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👏

0 0 atbildēt