local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 5 labākās grāmatas vasarai!5

65 1

Šinī rakstā es uzskaitīšu pēc manām domām labākās grāmatas.

1. Mēs bijām meļi.

Šī grāmata ir personīgi mana mīļākā. Jūs noteikti to atpazīstat no 2016.gada Bērnu žūrijas. Bet ja kāds to vēl nav baudījis, tad jums tā noteikti ir jāizlasa ! Beigās tas kļūs par Try not to cry challange.

2.Sarkanais ibiss.

Šī grāmata arī ir no bērnu žūrijas. Šīs grāmatas lasīšana jums neaizņems daudz laika, es personīgi to izlasīju vienā dienā. Es nestāstīšu, par ko tur ir rākstīts, paši lasīsiet uzzināsiet ! Šī grāmata arī būs Try not to cry challenge.

3. Klanu kaķi.

Grāmata ir ļoti reklamēta un zināma. Grāmatai ir divas daļas. Pirmā ir Brīvība un otrā Uguns un Ledus. Ļoti aizraujoša un intereģējoša grāmata. Iesaku cilvēkiem, kuriem patīk piedzīvojumi un kaķi.

4. Spēle ar uguni.

Tā ir Bada spēļu otrā grāmata. Iesaku izlasīt visas trīs Bada spēles, Spēle ar uguni, Zobgaļsīlis.

Jā esat redzējuši filmu, tad zinat cik tā ir interesanta, bet grāmata ir daudz detalizētāka un interesantāka. tas man arī bija try not to cry challenge.

5. Laimes monotorings.

Šajā grāmatā ir stāstīts par tālu nākotni, kurā ir tik daudz nepilnību, bet visas bēdas var pazudināt kāds vecs automobīlis, kurš parādās ik pa laikam un nozūd zibenīgi. Un katra sapnis ir to noķert. Un tā sacīkstes ir vienīgais, par ko domā jaunieši. Šeit ir arī mīlas stāsts.

Ceru, ka jums patiks šīs grāmatas. Ir tik daudz cilvēku, kuriem grāmatas ir svešas, bet ir arī tādi cilvēki, kuriem grāmatas ir ikdiena. Bet tā ir ļoti maza daļiņa no visiem cilvēkiem.

65 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Cik jauki, ka kāds izņemot mani vēl lasa. emotion Tā turpini! Starp citu, esi iepazinusies ar Reinbovas Rouelas "Eleonora un Parks"? Tev varētu patikt.
4 0 atbildēt
Kur ir autoru vārdi, dziļāks apraksts?
3 0 atbildēt

Vakar beidzu lasīt Mēs bijām meļi.  Varbūt domāta jaunākai auditorijai,bet patika. Nočiepu meitai. Smeldzīgi.

Bada spēļu grāmatas jau ir senā pagātnē.

3 0 atbildēt
Kādas gramatas, vasaraa. Javālē vāveres, jadzer alus, jastampā šašliks, jāpeldas un jāatpūšas ar draugiem. 5 lietas vasarai, grāmatas ziemā jālasa !
3 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt