local-stats-pixel fb-conv-api

Saderam? #45

32 0

***

Sēdēju lekcijā un kaut ko ķēpājos savā piezīmju kladē.Beidzot šī stunda bija beigusies un es kopā ar dažiem kursabiedriem gāju uz pusdienām.Es paņēmu frī kartupeļus un vistas karbonādi ar sieru.Es apsēdos pie galdiņa un noņēmu no acīm saules brilles.Pie mana galdiņa pienāca Miks Odrija un Rodriks.

-Nu ko mazā izskatās ka tev ir pamatīgas pohas-Miks smējās par mani bet es viņam parādiju mēli.Zināju ka viņš iespējams šoreiz jūtas 100x drausmīgāk par mani.Man zem acīm bija pamatīgi zili loki no iepriekš neizgulētās nakts.Miks bija vienīgais kurš neko neēda tikai dzēra minerāl ūdeni.

Kad es paēdu es kopā ar Miku gāju uz skolas pīpētavu.Viņš izņēma cigarešu paciņu un iedeva man 1 cigareti jo savējās biju atstājusi kojās.Es aizdedzināju cigarti un ievilku vienu dziļu dūmu.Es pusi naktis biju pavadijusi ceļos pie poda.Un viņš visu šo laiku bija kopā ar manīm.Es to centos novērtēt.

-Evij lūdzu lūdzu piedod par vakardienu jeb šonakti...

Es piegāju viņam klāt un apskāvu ar vienu roku.-Viss kārtībā tu biji piedzēries un tur neko nevarēja izdarīt.-Bet tad Miks satvēra mani aiz rokas un teica-Evij es gribu lai tu to zini ka es to pateicu apzināti jo es atceros to ko es tev teicu...

Es pēkšņi biju nelielā šokā-Tu nopietni?

Viņš piekrītoši pamāja ar galvu-Jā pilnīgi nopietni...Bet tas neko mūsu starpā nemaina mēs tik un tā esam čomi un labākie draugi.

-Jā bet protams.

Mēs gājām uz skolu un Miks pa ceļam iedeva man savu jaku.Es nosakru.Miks mani pavadija līdz klasei es viņu uz atvadām apskāvu mēs sarunājām ka vakarā mēs satiksimies.Es iegāju klasē un uzliku uz acīm saulesbrilles un centos nedaudz pagulēt.

32 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Netici Mikum!! Viņš to pašu arī man teica kad bija piedzēries kā sivenaste,viņš pasaka to,un tad skaidrā kad ir atkal to saka,un visiem pēc kārtas, es jau zinu ka Miks tā dara,viņš visiem saka- Miks Miks esmu Remix,esmu dīdžejs Miks!!! BET NETICIET MIKAM VIŅŠ NAV DĪDŽEJS!!!! Mik,ja lasi šo komentāru liec man mieru!!!!
2 0 atbildēt

Vai skolās ir pīpētavas?

Ok, augstskolās ir, jo tur mācās tikai pilngadīgi ļaudis.

1 0 atbildēt

redzēs ar ko stāsts turpināsies emotion

0 0 atbildēt