local-stats-pixel fb-conv-api

Saderam? #105

42 0

Es sēdēju virtuvē un dzēru kafiju kopā ar Miku manas kājas atradās viņam klēpī.Viņš visu laiku smaidija.Odrija ar Rodriku bija savā guļamistabā un es varēju iedomāties ar ko viņi abi tur nodarbojas.Mēs ar Miku vēl nebijām tik tālu tikuši un es šaubos ka tuvākajā laikā tas varētu ar mums notikt.Es vēl biju jaunava.Par Miku es tiešām nezināju viņš par saviem varoņdarbiem nerunāja.

-Par ko tu domā?-Manas domas pārtrauca Mika balss.

Es noliku kājas zemē un atbildēju ka vēlos aiziet uzpīpēt Miks piecēlās reizē ar mani.Mēs aizgājām uz balkonu un katrs izvilkām pa cigaretei.Es zināju ka manā vecumā ir kaitīgi pīpēt īpaši jau meitenēm bet tomēr es nespēju atmest lai vai kā es to gribētu es esmu mēģinājusi atmest simtiem reizēm bet beigās vienmēr salūztu.Bet vienu gan es zinu to ja man kādreiz nākotnē būs bērni grūtniecības laikā es noteikti nepīpēšu.

-Klausies varbūt rīt aizbraucam uz pilsētu tev kaut ko jaunu nopirkt?-Viņš jautāja nodzēsdams cigareti.Es paraustiju plecus jo nesen kā pirms mēneša es jau biju kārtējā šopingā kopā ar Odriju.Mēs to darijām ik pēc kādiem 3 mēnešiem abas bijām trakas pircējas un naudu nežēlojām nekam.

-Nē nu doma jau nav slikta bet kā tu vēlies braukt četratā vai divatā?-Es jautāju nodzēsdama savu cigareti.Mēs piecēlies un iegājām iekšā.Miks satvēra manu roku un noskūpstija mani.

-Mēs darīsim tā kā tu vēlies princesīt-Es pasmaidiju un apskāvu viņu.

Mēs abi uzvilkām jakas un izgājām pastaigāties.Mēs visu ceļu turējāmies rociņās.Mēs iegājām hesburgerā un nopirkām priekš vakariņām bugrerus.Es visu laiku liecos puisim klāt un elpoju viņa smaržas.Ārā bija neliela krēsliņa.Mēs atnācām mājās ap kādiem pulkstens 19:55 Odrija un Rodriks jau sēdēja virtuvē.Draudzene sēdēja savam puisim klēpī.Mēs visi lēnām sākām ēst savus burgerus.

-Klusies vai tu nevēlies rīt braukt uz pilsētu?-Es jautāju apēsdama pēdējo kumosu.

Odrija noraidoši papurināja galvu-Piedod mīļa bet rīt mums ir ultrasonogrāfija.-To sakot viņa noskūpstija Rodriku.Es pasmaidiju jo es vienkārši dievināju viņu attiecības.Tās bija tik sirsnīgas un mīļas.

-Viss kārtībā tad mēs brauksim divatā ar Miku-Es saciju un pasmaidiju.Pēdējā laikā es ļoti daudz smaidiju.Mēs piecēlāmies un atvadijāmies un gājām uz guļamistabu.

Es novilku džeperi un bikses Miks darija tieši to pašu šī būs pirmā nakts ko mēs pavadīsim kopā.Miks piegāja pie skapja un izvilka melnu kreklu un pasvieda to man.Es pasamidiju un to uzvilku.Mēs ielīdām gultā un Miks mani apskāva un noskūpstija.

-Tu esi tik skasta kad tu guli-Viņš čukstēja man ausī.Es sāku smieties un teicu ka viņš nemaz nav redzējis mani guļam.Miks iebilda un teica toreiz kad mēs piedzērāmies viņš visu nakti esot skatijies kā es guļu.

-Arlabunakti mazā-

-Mīlu tevi....

42 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

''Kārlis bija man pirmais un pēdējais puisis mēs bijām kopā nepilnus 2 gadus un mēs izšķīrāmies kad man bija 17 gadi es paliku no viņa stāvoklī'' no 6 daļas

un tagad'' Mēs ar Miku vēl nebijām tik tālu tikuši un es šaubos ka tuvākajā laikā tas varētu ar mums notikt.Es vēl biju jaunava.'' no šīs pašas

 emotion kas par? kāds paskaidrosiet?

5 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

9. daļa:

Mēs ar Miku sēdējām viņa istabā un mana galva atradās viņam klēpī

10. daļa:

Es sēdēju virtuvē un dzēru kafiju kopā ar Miku manas kājas atradās viņam klēpī

Degu nepacietībā uzzināt, kura ķermeņa daļa atradīsies Mikam klēpī 11. daļā! emotion

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt