local-stats-pixel fb-conv-api

Pusnakts saule (3)1

120 4

Sveiki, visiem! Lūdzu izsakat viedokli un iesakat man jaunas idejas. Varbūt savas idejas ieraudzīsiet kādā no nākamajām daļām.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-3/714421">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-3/714421


Pēc kāda laika pie durvīm kāds pieklauvēja un pavēra šķirbu, lai redzētu ko es daru. Mana reakcija bija momentāla, es paķēru spilvenu no gūltas un metu durvju virzienā. Durvis aizvērās un tad atvērās pavisam. Durvīs atradās Maikls.

- Sveika! - brālis uz mani raudzījās ar raižpilnu skatienu.- Piedod, es...e nedomāju ko runāju!

- Vācies! - norūcu pagriezdamās uz otru pusi tā, lai viņš neredzētu manu seju.

- Paklau, man ir vienalga, ka tu ārdies pa visu māju un miegā kliedz, bet ne tētim, ne mammai nav. Tādēļ lūdzu savācies! Viņu reiss ielido pēc piecām minūtēm. Lūdzu nesabojā viņiem visu garastāvokli, jo viņi tikai tiko būs atgriezušies no atvaļinājuma.Okej? - viņš visu pateica tik ātri, ka daži vārdi saplūda, bet tomēr loti lietišķi.

Tas mani pārsteidza.- piedod es savcākšos! - apsolīju tik ātri ka par nespēju noticēt, ka tik tiko apsolīju gandrīz neiespējamo. Lai gan beidzot man būs iemesls savākties.

Zināji, tev vajag atrast esv puisi! Tas palīdzē,. - viņš to pasniedza ar tādu izteiksmi it kā tā būtu bijusi pavēle, nevis ieteikums. Viņš izejot no manas istadas atstāja dirvis vaļā, lai atgādinātu, ka vairs nebūsim divi mājā.

Izlēmu, ka ir laika pabeigt istabas kārtošanu ko bija iztraucējis zvans.Pēc aptuveni divdesmit minūtēm mājās atgriezās vecāki, es gāju sasvēcināties un devos pildīt mājas darbus. Mans prāts nemaz nestrādāja. Varbūt pie vainas bija negulētās naktis un nesenais strīds ar brāli?

Kad mana istaba bija kārtībā un biju izmācīcusies, un skolas soma sakrāmēta es atradu drēbes rītdienai. Kad viss bija gatavs bija jau ļoti vēls. Mani vecāki gulēja, bet brālis tiklai tagad sāka pildīt mājas darbus. Mana sāka nākt miegs, bet es zināju, ja es aizmikšu, tad atkal murgošu un kliegšu, bet es biju brālim apsolījusi, ka uzvedīšos labi.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-4/716911">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pusnakts-saule-4/716911

120 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt