local-stats-pixel fb-conv-api

Piedzīvojums braucot makšķerēt6

53 0


Šodien mums ar tēti mājās nebija ko darīt. Tā nu mēs izdomājām aizbraukt uz jūru pamakšķerēt butes. Saģērbāmies, iekāpām mašīnā un aizbraucām savākt tēta draugu Ervīnu. Izbraucām ārā no Ventspils un iebraucām meža ceļā. Braucām, braucām, līdz pēkšņi ceļa vidū sēdēja putns. Nabaga putniņš nevarīgi skatījās apkārt, nezinādams, kur viņš vispār atrodas. No sākuma padomājām, ka tas ir pingvīns.emotion Bet tad radījās šaubas, jo viņam bija spārnu apspalvojums, kura pingvīniem nav. Tad domājām ko darīt ar putnēnu. Ja atstātu to tur pat viņš neizdzīvotu. Gribējām nest uz jūru, bet drošības pēc tētis pazvanīja veterinārārstam. Veterinārārsts piekrita tam, ka vajag nest putnu uz jūru. Tēta draugs Ervīns satina putnu jakā, un ielika spainī. Aiznesām putnu pie jūras un palaidām brīvībā. Tas uzreiz ieskrēja ūdenī. Ienirdams un atkal iznirdams, viņš aizpeldēja tālu prom.

Biju ļoti priecīgs, ka putns bija sveiks un vesels!emotion

Kad aizbraucām mājās internetā šo putnu atradām. Izrādījās, ka tas bija lielais alks.

Šie putni ir izplatīti Atlantijas okeāna ziemeļu daļā Kanādas, Grenlandes, Islandes un Eiropas piekrastēs, tai skaitā Barenca un Baltās jūras reģionā un vietām Baltijas jūrā. Garums - 37-39 cm. Spārnu izpletums - 63-68 cm.

53 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

pag, viņš aizpeldēja?

vai tad putniem nav jālido? :D

šķiet, viņs gribēja ātrāk no jums tikt prom.. ;d

4 0 atbildēt

nabaga putniņš :(

3 0 atbildēt

Es, kad sāku rakstu lasīt, no sākuma pie sevis pasmējos, kad izlasīju, ka no sākuma domāji, ka tas ir pingvīns. Kad ieraudzīju bildes, pašai ar pingvīnu uzreiz asocejās emotion Baigie malači emotion

3 0 atbildēt

emotionpatika rakstiņš un bildītes smukas ) + tev )

3 0 atbildēt
xx avatarsxx

Tas ir Dinozaurs

3 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt