local-stats-pixel fb-conv-api

Pareizā izvēle #27

139 0

Patrīcija gāja pa ielu un klausijās austiņās mūziku.Viņa slikti jutās ka atstāja māti vienu pašu kārtot mantas,bet viņai bija nepieciešams izkustēties.Pagājusi kādu gabaliņu uz centra pusi viņa nolēma aizbraukt ar autobusu pie sava brāļa Nikalāva kurš dzīvoja jau pats savu dzīvi.Tā arī viņa darija 15 minūtes vēlāk viņa jau atradās pie brāļa dzīvokļa durvīm.Viņa klusām pieklauvēja un pēc 2 sekundēm tās atvēra viņas izskatīgais brālis Nikalāvs.

Nikalāvs-Čau Peci nu nāksi iekšā?Atvaino par nekārtību bet pie manis ir pāris draugi.-Patrīcija pasmaidija un iegāja iekšā.Šeit uzreiz varēja sajust cigarešu smaku.Un meitene nešaubijās ka viņi arī ir dzēruši.Nikalāvs ieveda māsu dzīvojamā istabā kamēr pats aizgāja uz virtuvi uztaisīt kafiju.Uz dīvāna sēdēja 2 puiši Aptuveni gadus 20 veci.Viens paskatijās uz patrīcijas pusi un pasmaidija un piedāvāja viņai apsēsties.

Svešais puisis-Sveika tu laikam esi Nikalāva māsa?Patrīcija?-Patrīcija bija nedaudz škoēta kā viņš tik labi zina kas viņa ir.Bet tad puisis nomierināja meiteni sakot ka Nikalāvs daudz runā par viņu un ir rādijis māsas bildes.Patrīcija sāka runāt ar puisi un noskaidroja ka viņu sauc Kārlis un viņš studē medicīnu.Brīvajā laikā puisis aizraujas ar ceļošanu.Kamēr Patrīcija runāja ar svešo puisi Tikmēr Istabā ieskrēja Viņas brālis un teica-Dāvi mums atri jāiet.Runa ir par Nu to sūtijumu tas ir beidzot atnācis.Patrīcija jau cēlās augšā kad Nikalāvs viņu apsēdināja.viņš teica ka māsa varot palikt kādu brītiņu tepat ar Kārli jo viņš drīz būs atpakaļ.Meitene negribīgi piekrita.Tomēr viņai šķita aizdomīgi tas ka brālis tā pēkšņi pazūd viņa balsī bija manās satraukums.Kādu brīdi kārlis ar Patrīciju sēdēja klusumā, līdz beidzot puisis uzsāka sarunu.-Pastāsti kaut ko par sevi.

Patrīcija-Es rīt pārvēcos uz Bostonu tāpēc atnācu tavadīties no brāļa, jo saprotu ka mēs reti tiksimies jo viņam ir darbs bet man ir mācības.Kārlis uzmanīgi vēroja meiteni un ieklausijās katrā viņas vārdā.Kārlis-Jā Bostona ir jauka pilsēta es tur pavadiju visu savu bērnību pie vecmāmiņas līdz viņa pāgājušajā vasarā nomira.

Patrīcija-Man ļoti žēl...Kārlis-Nē nē tu jau nēesi pie tā vainīga viss ir kārtībā.c

139 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Izdoma strada, bet uz slikto virzienu.

6 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
NikAlāvs, Kārlis un Bostona? Mkay. Atvērt durvis 2 sekundes pēc zvana? Tad jau sanāk, ka viņš stāvēja aiz durvīm un pacietīgi gaidīja, kad tad meitene būs klāt emotion
1 0 atbildēt
👍
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt