local-stats-pixel fb-conv-api

Pametums24

142 0

Plata josla lielas telpas aptverta izvijās cauri salā sadrupušiem piķa gabaliem. Pēdējā laikā neviens te nebija iemetis ne aci. Dēļu spraugas bija piebirušas ar akmens vates izfiltrētiem putekļiem. Sienas smacīgi spieda ārā pārkristalizējušos krāsu, kura bija uzklāta nelaikā. Plaisas un iredena apmetuma gabali nevienmērīgi izklāti augšpusē pauda par steigu, kādā telpa tika atstāta. Drānas ar kuru kādreiz bija paredzēts nopolsterēt durvju rāmjus, nevīžīgi nomestas, krāja sevī stingumu, lai laikam nākot sabirtu neskaitāmos fragmentos. Griestus mēma klusuma ietverta rotāja veca lustra, kura laikam ejot bija pārvērtusies par sacaurumotu korpusu, caur kuru gaisma istabā vairs nespēs sijāties.
Pusizlūzušas durvis bija iekārušās pēdējā eņģē, kuras atbalstījās uz kāda pamestu puszābaku. Porcelāna tase tumsā bija iestrēgusi kā vienreizējās lietošanas plastikāta šķīvis, kura saturs nevienam neko nenozīmē. Saplacinātā kārba stūrī vēl slēpa sava satura atliekas. Kārbas etiķete bija nesalasāmi izdilusi, kāpēc par pulverveidīgo masu viņā pateikt vairs noko nevarēs neviens. Sabērtā kaudze, pašā vidū, slēpa sevī nezināmas izcelsmes drupas. Viņas galotnē pamesta gulēja lakas pudele, kuras saturs laikam ejot bija sakaltis pār virspusē esošajiem gabaliem, radot nevienmerīgu glazūru, kas šķembas darīja nedaudz pievilcīgākas. Gruži malu malās mētajās kā senaizmirstas lauskas, kuru fromai nav nekāda nozīme. Nepieskrūvēts, apdrupis rokturis balstijās uz apbružātas flīzes. Švīkas flīzē liecinaja par materiāla trauslumu un nekvalitatīvo pārklājumu, kura apdrupušajai apakšai bija piekaltuši javas gabali. Cementa atliekas vienmērīgi sevī slēpa izdedžus, kas bija piejaukti, lai stiprinātu tā struktūtu. Plastmasas muca stūrī, apgāzta otrādāk, kādreiz tika izmantota kā atbalsts rāmim, kurš tika pielīmēts pie sienas. Blakus mucai bija novietota kušete, kuras atvilknes bija izvilktas un durvis noplēstas, viņa ar savu tukšo vidu bija aprijusi gabalu telpas, nosledzot to no visa pārējā. Apmale virs grīdas līdzinājās saplēsati, treiciena izliektai osij, kura tika nošķelta no tases pirms viņa spēja pienācīgi atdzist sevī salasot vajadzīgo matērijas kārtojumu.

Paldies manai sponsorei, kurai pateicoties esmu nopublicējis šo rakstu, kā superorģenālrakstu.

142 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Ar kādu efektu ir bildētas šīs skaistās bildes? 

0 0 atbildēt

Es mācos pārklājumus dabūt

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

Heyo! Klau, runājot par bildēm.. Netaisi viņas tik agresīvas.. Nu precizēšu -Nepārspīlē ar efektiem, jo savādāk viņas izskatās pārāk nedabīgas un vairs nav smukas.. 

0 2 atbildēt