local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #620

61. daļa

8.20- Skumjas man. Visur atsākās skola, bet mūsu skolā ir izlemts, ka atsāksim mācības ar pirmdienu. Tātad vēl liekas 2 brīvdienas, kuras visās citās skolās jau varētu pielietot lietderīgi. Kārtējo reizi pārņem skumjas par, kurām nerunāju bieži- es būtu laimīgs dzīvot Rīgā. Skolu daudz, bibliotēkas, muzeji- viss ko vien sirds kāro. Šādas brīvdienas neradītu tik lielas grūtības un vējā izmesta laika sajūtu.

8. 35- Dzirdu, ka piecēlies tēvs. Viņš runā ar kaut ko pa telefonu. Droši vien kaut kas par darbu. Cik neinteresanti. Viņam, taču tagad ir brīvdienas.

8. 50 –Izeju no istabas un pagatavoju brokastis. Tēvs ir atgriezies guļamistabā un tur varu baudīt klusumu.

9. 15- Šajā brīdī mani iztraucē zvans no klases audzinātājas. Viņa man jautā vai neesmu aizmirsis par ekskursiju uz Zviedriju. Šajā brīdī es nobālu. Par laimi viss bija samaksāts, bet pareizi sestdien mēs braucam uz Zviedriju un atpakaļ būsim svētdien. Tas ir pēc divām dienām. Ekskursija uz ārzemēm skan neslikti, bet ne manā patreizējā dzīves brīdī. Man ir neskaidrības ģimenē un privātajā dzīvē. Lai arī, varbūt viss nav nemaz tik slikti. Kas var būt romantiskāks par ceļojumu uz kuģa°- tas varētu būt lielisks veids, kā iegūt Lienes sirdi līdz galam, lai viņa neskrien atpakaļ pie Pētera.

9. 20- Manu pārdomu laikā skolotāja paspēja atgādināt, ka autobuss ar kuru mūš aizvedīš līdz ostai gaidīs pie skolas 8.00. Pārāk kavēties nevar, jo kuģis izpeld 11.00 un mēs, taču negribam ierasties ostā pēdējā brīdī. Atbildu, ka viss skaidrs un pasaku paldies par atgādinājumu. Saruna pārtrūkst. Paskatos uz savām finansēm- lai arī Zviedrija ir dārga tās nebūs problēma. Mammas izklaides ar Raiti man palīdzējušas iekrāt pat ļoti pieklājīgu summu. Rīt jāsamaina to pret kronām, lai ceļojuma laikā nav lieka stresa un varu sevi pilnībā pievērst Lienei.

17. 50- Diena paiet klusi un mierīgi. Tēvs un mamma dūdo kā divi tikko iemīlējušies pusaudži. Mana mamma varētu saņemt Oskaru, jo neviena viņas darbība nenodod to, ko viņa darīja pēdējo mēnesi.

18. 30- Atkal ar ģimeni kopā tiek vērota filma. Jāsaka godīgi- ļoti garlaicīga.

20. 15- Laiks naktsmieram.

201 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000