local-stats-pixel fb-conv-api

Nevienam nevajadzīgā #914

126 0

Visu dienu domāju par vienu puisi ar kuru nesen tikai iepazinos.Bijām tikai draugi(Ja to tā varētu nosaukt).Viņš dzīvo nedaudz tālāk no manis.Vakar ilgi norunājām pa telefonu.Es nezinu kā lai to paskaidroju bet man nežēlīgi kaut kas pievelk pie viņa.Man patīk ar viņu runāt.Nezinu es mierīgi viņam varu stāstīt jebko.Es viņam uzticos.

Tikai man ir bail ka viņš neuztvers mani nopietni.Man ir bail ka zaudēsim kontaktus.Esmu viņam diez gan pieķērusies.Man ir bail ka viņš nobīsies no manis.Jo man ir tikai 15,man ir bail ka viņš tikai joka pēc ar mani runā.Man ir bail viņam pieķerties jo bail zaudēt viņu lai gan viņš nav mans bet es gribu viņu.Pati par sevi smejos.Bet sīrdī man deg.Man tak ir pilnīgi vienalga ko citi par mani domā.

Aij labi jāmaina tēmu.Vakar es beidzot nolēmu atmest pīpēšanu jo meitenei pīpēt tas nav stīlīgi.Negribu vairs bojāt savu veselību.Vakar arī zaudēju vienu draudzeni kas īsti nebija mana draudzene bet parunāt jau ar viņu varēja.Pamazām man liekas ka es zaudēju pilnīgi visus draudus jo visi no manis novēršas.Visi aizmirst ka tāda es vispār pastāvu.Visi tikai aprunā aiz muguras.Visi tikai smejas par mani.Jo es tik bieži pieļauju savā dzīvē kļūdas.Bet es dzīvoju bez noteikumiem.Protams es jau saku ka man ir vienalga bet pēc tam klusībā raudu un žēloju sevi.Dažreiz es domāju kāda gan jēga kādam šito stāstīt.Gribas skriet prom no visas pasules un piedzimt no jauna.Iemācīties darīt visu no jauna.Iepazīties no jauna.Es meklēju savu īsto ceļu tikai žēl ka līdz tam ir ļoti tālu.Vienkārši aizver acis un meties dzīvē.Nedomā vienkārši ņem un dari.

Ja tu tiešām kaut ko vēlēsies tad tu spēši to sansniegt.Neignorē savu sirdi ļauj taij runāt.Jo tā pieder tikai tev.Vienkārši dzīvo savu dzīvi kā tu to vēlies.Neļauj nevienam nostāties tev ceļā.

Neko nenožēlo jo visam ir savs iemesls.Jo ilgāk tu kaut ko pārdzīvosi jo vairāk laika tu zaudēsi.Pasaule ir liela uz tās kaut kur ir arī vieta tieši priekš tevis.Mēs visi esam īpaši dievs mūs ir sūtijis uzdevumā un mēs nedrīkstam viņu pievilt.Mums jābūt stipriem.Mums ir jāiztur sāpes un ciešanas un ar smaidu jāiet tām cauri.Jo tuneļa galā vienmēr ir gaisma.Sāpes padara mūs stiprākas.

126 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Ai karteja 13 gadiga cimperliga meitenite ar uzmanibas deficitu. emotion ieteiksu vienu beidz cikstet par dzivi un sac kko ar vinu darit piemeram izglitoties ejot uz kadam pecskolas aktivitatem, hobiju pulciniem un sporta aktivitatem. Seit tiesam redz ka cilvekam ir parak daudz briva laika un sak nodarboties ar visadam mulkibam. emotion
11 0 atbildēt
P.s. snukurpiesegsanas bildes kuras visur sapubliceji jau 10 gadus atpakal izgajusas no modes. 😊👍
8 0 atbildēt

Skatos,ka gramatika nav tava stiprā puse. Bet par draugiem nepārdzīvo,tie tagad nav patstāvīgi. Vidusskolas vecumā,tad draugi saks uzrasties. patiesi draugi,kas nepavilks uz muļķībām un atbalstīs tevi.  emotion 

5 0 atbildēt

Ir jācenšas atrast sevī kaut kas pastāvīgs, noturīgs, kas var kalpot kā balsts tev, kad jūties satraukta vai nepārliecināta sevī.

4 0 atbildēt

Tas par mani? Mēs vakar norunājām +/- 3h. emotion

3 0 atbildēt

Laikam kautko arī saprati no manis teiktā. Cepuri nost!.

2 0 atbildēt
Man patīk
1 0 atbildēt

Par pīpēšanu varu piekrist - jā, nav ko meitenēm pīpēt. Ja nu vienīgi ūdenspīpi - 1 reizi  ik pēc 10, 20 gadiem  emotion  

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt