local-stats-pixel fb-conv-api

Neliels Chit Chat ar Agutiņu (iesakat)4

2 0

Jā, tieši iesakat. Man nav vispār ideju par ko es varētu taisīt rakstu. Jā es tagad rakstu lielā ātrumā. Nu un? Šis raksts ir tik bezsakarīgs bet nu vienalga...
Atklāšu dažiem gudriniekiem vienu lietu.
Jā mans niks ir Agutiņš bet nu es esmu meitene es neesmu zēns ja kāds vēl nesaprata 😂. Agutiņš, Agucīte, Sauciet kā vēlaties tās ir vienkārši manas iesaukas vienalga bet nevajag mani tad saukt vīrieša dzimtē, 'vienkārši nevajag.
Otrkārt gan jau visi ir redzējuši manu profila aprakstu viņš ir īsts BEZSAKARS. Tas apraksts arī ir vnk 😅😅😂🤣. Tas ir tāpēc ka es to rakstīju 10 gados lai gan tagad man ir tikai 11 bet nu tagad es labprāt nomainītu viņu nekā atstātu kāds man viņš ir tagad un man par to aprakstu ir kauns... Bet es nezinu kā viņu var nomainīt ja kāds varētu tad uzrakstiet kā, ja nezinat tad arī neko nesakat par viņu.

Raksti man tik bieži neiznāk jo man tagad ir youtube kanāls Agnese TV kur rūpīgi strādāju pie video un mani video ir forši. Man ir 26 subscriberi un daudz skatījumi kopā ( 500+), tākā jā... Bet arī nelielā jēga šim dīvainajam rakstam ir tāda ka tagad spocēni es uzklausu tikai jūs.
KOEMNTĀROS IERAKSTAT IDEJAS PAR KO JŪS GRIBAT RAKSTU TAISĪT, KĀDAS VĒLATIES (FAKTUS, ANEKDOTES, KAUT CHALLENGES KURAS VARU IZSTĀSTĪT RAKSTĀ) JEB KO.
Un es jūsu idejas uzklausīšu.
Tagad šis raksts beidzas.
Neaizmirsti iečekot un abonēt manu kanālu Agnese TV un tad jau tiksimies kādā citā manā rakstā vai video youtubē. Attā!

2 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
profilā kur ir sarkanais uzgrieznītis var izmainīt aprakstu.
1 0 atbildēt

Hmm, vai Tev pašai būtu interesanti skatīties gameplay video, kurā kāds spēlē Tetri?

0 1 atbildēt