local-stats-pixel fb-conv-api

Mainīgie | 58.nodaļa1

* Ērika skata punkts *
" Ērik ? Esi mani pārsteidzis. " aizvērdams durvis, dzirdu tēvu sakam, " Vienbrīd ar tevi nevar parunāt, bet jau nākamajā tu pats mani aicini uz sarunu ! "
Bez vārda runas es piesoļoju tuvāk vīrietim, kas ir apsēdies savā baltajā krēslā. Instinktīvi esmu ieņēmis kareivja stāju. Atmiņas joprojām ir spēcīgākas par manu ķermeni. Vien atskārtis savu kļūdu, es nostājos normāla cilvēka stājā. Vērojot vīrieti, cenšos nesmaidīt. Ir pagājuši vairāki gadi, bet viņš ir tāds pats, kāds manās atmiņās. Balts uzvalks, melns acu skatiens un pašpārliecināta uzvedība. Vīrietis ir dzimis vadonis. Neviens cits nespētu noturēties šai postenī tik stabili kā viņš. Vīrietis ir cilvēks, tomēr gudrāks par vairumu mainīgo.
" Neesmu atnācis draudzīgi papļāpāt. " stingri nosaku. Knapi novaldos, lai nepateiktu " tēvs ".Vēl viena sena un nelaba paraža. Manā atmiņā, viņa vārds ir palicis nemainīgs, par spīti notikušajam.
" Nešaubos. Pēdējā laikā tu neesi īpaši draudzīgi noskaņots. " vīrietis nosaka un piekārto uzvalku. Kārtējais triks, lai viņš spētu izvairīties no mana acu skatiena.
" Atnācu tevi pabrīdināt, ka es nestrādāšu tavā labā. Nojaušu, ka esi izplānojis manu nākotni gadu uz priekšu. Negribu, lai tu pieķāpātu vēl vairāk papīra. "
Tēvs paceļ galvu un pasmaida. Vīrietis tā dara vienmēr, kad kāds dūzis ir viņa pusē. Tikai ne šoreiz.
" Baidos, ka tev nav izvēles. Esmu visai pārliecināts, ka nevēlies, lai Jūlija uzzin par tavu dalību viņas ģimenes bendēšanā. "
Es pasmaidu, par spīti atmiņām, kas lien galvā. Dūzis mainīja īpašnieku.
" Baidos, ka viņa to jau zina. Tāpat viņa zina, ka tieši tu biji tas, kurš atdeva pavēli. Vai tu uzskati, ka tas spītīgais kaķis piekritīs strādāt viņas vecāku slepkavas labā ? "
Tēvs izskatās pārsteigts un apstulbis. Man ir izdevies viņu izvilināt no komforta zonas. Viņš bija pārliecināts, ka ir jau uzvarējis.
" Tu nebeidz mani pārsteigt, Ērik, " vīrietis nosaka, ieturēdams pauzi, " Redzu, ka neesi zaudējis savas stratēģa spējas. Malacis, divi zaķi ar vienu šāvienu - Jūlija vairs neuzdod jautājumus un lielākā dusmu daļa tiek man."
Es neko neatbildu. Vīrietis ir pedantisks. Baltajam uzvalkam ir jābūt tikpat nevainojamam kā viņa plāni.
" Nekas, tikšu galā ar viņu. Man izdevās pataisīt viņas brāli - ērgli, par rokas sunīti. Nedomāju, ka kaķis man sagādās lielas problēmas. " viņš galu galā nosaka.
Balss ir pārliecinoša un stingra. Citiem būtu licies, ka vīrietis ir pilnībā pārliecināts par saviem vārdiem. Tomēr viņš ir melis. Tēva elpa ir kļuvusi pārāk saraustīta, mute ir mazliet atvērta, krūtis nevienmērīgi cilājās.
Es pasmaidu un pieklājīgi atvados.
Šis kaķis nav parasts kaķis. Šis ir visspītīgākais kaķis, ko jebkad esmu saticis.

146 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Tādu paversienu gan nebiju gaidījusi.
2 0 atbildēt