local-stats-pixel fb-conv-api

Lietus (5 turpinājums)5

Sveikiņi!

Es atvainojos par to ka bija neilga pauze! Man bija dažādas neatliekamas darīšanas un es varēju paspēt tikai publicēt jau sen rakstīto. Nu es atkal turpināšu!

Plušķis

... Kāds rūca! Pēc ruciena sekoja spalgs, asins stindzinošs kauciens. Man šķita ka pārplīsīs bungādiņas!

Raits saķēra trubu kas savienoja kurtuvi ar radiātoriem un to norāva. No rudās, sarūsējušās trubas sāka tecēt kaut kas sarkans un nošļakstija Raits skaisto, balto kreklu ar sarkanajām pogām. Bet Raits tam nepievērsa uzmanību! Viņš atvēzējās un ieblietēja plušķim pa galvu. Suņs izskatījās manāmi apmūlsis un manāmi grīļojās. Raits noži atvēzējās vel reiz un iesita sunim pa ribām. Lielais plušķis nokrita zemē un iekaucās tik spalgi ka Raits apmūlsis nobolija savas skaistās, zilās acis.

Suns roraustijās un mēs domājām k viņš ir miris. Bet tomēr tā nebija! Suns atvēra savas asins pielijušās acis un metās uzbrukumā. Raits saķēra trubu abās rokās un sunš ieķēra taj tieši pa vidu! Suns spirinājās un Raits pieplacināja pinkaino suni pie sienas! Suns bija nomocīts un nolika karoti.

Lai mēs būtu drošībā Raits pāris reizes iedūra sunim tieši sirdī. Suns bija pieveikts!
Mēs devāmies pagalmā un nostājāmies tam tiešu vidū. Rais mani noskūpstija. Tajā brīdī es sajutu ka kāds mūs vēro. Un tad kaut kas iečadējās...

20 14 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Banāli. Un man žēl sunīša. Sorry -

4 0 atbildēt

pilnīgākais debīlisms un sviests. Sorry - ( ja varētu tad ieliktu 10 - )

4 0 atbildēt

Tad Jums patika! Kas tgd. noticis? Es centos lai jums patīk!

1 0 atbildēt

+man patiik vissass daļas

0 0 atbildēt