local-stats-pixel fb-conv-api

Laika smarža5

98 0

Laiks kā pret zemi atsitušās stikla lauskas pacēlās gaisā un sastinga. Doma iestiga izlijušā saules starā, ko bija noķēris nejauši pavērsts spogulis. Kur palika pagātne, pieredze un iztēle par gaidāmo - ar to nebūs par maz. Līdz nākamajam mirklim paspēs notikt vēl vairāk. Apkārt viss sakārtojās kā domino kauliņi, kuri gaida triecienu, lai detonētu uzkrātā izlādi. Krāsas sajaucās ar toņiem, cenšoties apsteigt viena otru svarīgumā. Vibrācija pārtapa sīkstoņā un dobja atbalss sajaucās garšā. Kā piepildīsies smarža, kura tek kā dzidrs medus pacelts labā augstumā virs trauka. Punktam vajadzēs savu asi, lai rotācija apvienotu gravitāciju ar centrabēdzi. Doma palika par plecu iztukšotai idejai, vai ar esošo sapratni nebūs par maz, lai pateiktu, kas ir atbalsta punkts iecerei pateikties?
Ķēdes pirmajam posmam vēlams būt arī svarīgākajam. DNS nes tavu tēlu struktūru, bet nepasaka, vai sūrs ir pareizāka sapratne par pasauli vai sevi, jo sajūta ir unikāla telpā un laikā un citiem neatkārtojama. Atrod spirāles viduci un zināsi, ka tagad abi gali vienādā attālumā viens no otra. Iesien pa mezglam katrā galā un atļauj brīvi sakrist visam kamolā. Lai garaiņi nosaka pēc kā smaržos rīts, kurš izgludinās mirkli gaidāmo.
Un doma turpina sisties cauri sarecējušajai gaismai, kura cīnās ar gravitāciju nespējot atšķirt ēnu no atspulga. Kontūra palikst par trafaretu pēc kura šķetināt ikdienu, lai nejauktu smaržu ar pieskārienu. Termins pārtaps kategorijā, piešķirot skaņai noteiktu noti, kuru auss varēs izšķirt kā atsevišķu apkārtējās vides notikumu.
Vēl vajadzīgs vien impulss mirklim sekojošajam. Vēl reizi pārlej pāri nektāru pāri pārkaitētai klona virsmai, lai sekundes danco, kā verdošas tvaika pilītes mēģinot savākt laiku, lai atgūtu vajadzīgo impulsa inicianēšani. Rīts sākas ar gaismas aušanu, bet kurš noaudīs materiālu rītienas apsegšanai? Sarma, salna, sērsna tev pateiks vēl siltuma par maz, ir jāsagaida sirdspuksts, kas atblasojas dzīslās visās, pumpējot skābekli audos tavos. Izsaki ieceri izfiltrētā gaisa daudzumā un garaiņus ūdens piliena kristālos, kuri veido leduspuķes lausku.

98 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Man ļoti patika. emotion
1 0 atbildēt

Ir labs. 

1 0 atbildēt

Paldies.

0 0 atbildēt