local-stats-pixel fb-conv-api

Izredzētā16

302 2

Sveiki! Mans vārds ir Viviana. Šis stāsts būs par mani un par manu likteni. Zinu, skan muļķīgi, bet nenovirzīsimies no tēmas. Es esmu vilkate, bet ne jau parasta, es esmu izredzētā. Kapēc tieši es? Nezinu, neviens man to atklāti nav teicis, bet cik saprotu, tam ir saistība ar kaut kādu pareģojumu un mana kažoka krāsu. Kas tas par pareģojumu un kādā krāsā ir mans kažoks? Lasiet stāstā par... mani.

- Tu nāksi? - jautāja tante.

- Man nav citas izvēles, - neapmierināta atbildēju.

- Katram ir izvēle! - viņa mani mierināja.

Es aizgāju uz savu istabu, lai sameklētu drēbes vakaram. Paskatījos pa logu. Bija pilnmēness pirmā nakts. Ienīstu pilnmēness naktis!

Ja jūs brīnāties par to, kas tik tikko notika, es paskaidrošu. Tas ir saistīts ar bara likumiem, kurus es nevaru mainīt. Tik stulbi, vai ne!? Par spīti tam, ka esmu izredzētā. Bet atgriezīsimies pie tēmas. Šodien, precizēsim šonakt ir pilnmēness. Katra pilnmēness pirmajā naktī notiek medības. Es neciešu tās. Visi skrien pakaļ vienam vārgam cilvēkam, kuram nav ne mazāko izredžu izdzīvot, ja vien barvedis Geibriels neizdomā apžēlot viņu, kas gan līdz šim vēl nav noticis. Man nevajadzētu sūdzēties, jo esmu ātrākā barā, par to man jāpatiecas manām karaliskajām asinīm. Bet neieslīgsim ilgās pārdomās un atgriezīsimies realitātē.

Kad biju gatava, devos uz durvīm. Ārā jau gaidīja mašīna, ar kuru es braukšu uz ceremonijas vietu.

Pff, kas gan tur par ceremoniju. Noliek cilvēku milzīga apļa vidū un parāda uz kuru pusi viņam jāskrien.

Nokļuvuši ceremoniālajā altārī, visi izkāpām no mašīnas un devāmies ieņemt vietas. Par lielu pārsteigumu, bijām ieradušies gandrīz pēdējie. Parasti esam pirmie vai otrie, kas ierodas. Apstājos tālākajā stūrī, lai mani liktu mierā un es varētu nepiedalīties.

Kad ieradās barvedis, visi sarosījās, jo kā jau parasti viņš veda cilvēku. Centos savaldīties, bet Geibriels redzot manu uzvedību nogāja tieši gar mani un ieskrāpēja cilvēkam līdz asinīm. Mans ķermenis reaģēja momentāli. Manās acīs iedegās liesma. Sastingu, jo centos nezaudēt savaldīšanos. Viņš ar pirksta galu noslaucīja no vārgā cilvēka asinis un uzsmērēja man uz vaiga. Jutu, ka visi pārējie ir pievērsuši uzmanību man.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-2/733920

302 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Kas tas ir ar visiem rakstiem? Tikā ieskrienies ar lasīšanu, tā beigas emotion

3 0 atbildēt
Ja nebūs kkāds OP izredzētās supermeitenes pasaules glābšanas gājiens, isklausās pat diezgan interesanti..
3 0 atbildēt

Super. emotion

Kad nākošā? emotion

2 0 atbildēt

 

Nevarēšu pateikt, nēesmu redzējusi filmu.

2 0 atbildēt

Mmm, man vienmēr ir patikusi fantāzija, vienkārši dievinu to!emotion

1 0 atbildēt

Kad nākamā? ^_^

0 0 atbildēt

Ir labi, tikai gramatikas kļūda nedaudz, paldies! + emotion

0 0 atbildēt

Izredzētā ir izredzētā.

0 0 atbildēt

Kā var ielikt mīnusu? emotion

1 5 atbildēt