local-stats-pixel fb-conv-api

Izredzētā 604

77 0

https://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-59/869062

Ne viņš, ne es īsti nepievērsa lielu uzmanību spēlei, kas to padarīja daudz jautrāku. Mēs bieži smējāmies, piemēram, tad kad kāds aizmirsa paņemt kārtis un kad pienāca viņa kārta, rokās bija tik puse no vajadzīgā skaita.

Ap vieniem naktī mēs beidzām spēlēt kārtis un es ierušinājos gultā zem segas. Puisis apsēdās gultas galā un mēs turpinājām pļāpāt.

Tēmas, par kurām runājām, bija ļoti dažādas. Sākot ar privāto dzīvi un beidzot ar jaunākajām ziņām pasaulē. Neviena tēma nebija par garlaicīgu vai par privātu. Mēs viens otram uzdevām jautājumus, kas mums ļāva iepazīt vienam otru labāk.

Uz visiem jautājumiem atbildējām vaļsirdīgi. Varējām jautāt ko vien gribējām, bet mēs tik dažbrīd uzdevām mazliet personīgākus jautājumus, kas liktu otram nosarkt.

Pusčetros no rīta mēs izlēmām, ka ir laiks iet gulēt. Šodien Sebastianam bija skola un viņam vajadzēja atpūsties. Arī man vajadzēja uzkrāt spēkus vakaram. Vēl īsti nebija skaidrs, ko mēs šonakt mājā darīsim, bet mani tas īsti nemaz nesatrauca.

Pamodos ap vieniem dienā. Galva bija dulla. Riebjas tik ilgi gulēt. Šoreiz gan tas izrādījās savā ziņā izdevīgi. Man vismaz nebūs tik ilgi jānīkst vienai. Ap četriem viņam jau vajadzētu būt atpakaļ. Zinu, ka tāpat uz māju neiesim vismaz līdz deviņiem, bet vismaz viņš man sastādīs kompāniju.

Vakars pienāca pārsteidzoši ātri. Parasti laiks vilkās gliemeža ātrumā, bet ne šodien. Devāmies uz māju jau pus deviņos. Biju tik priecīgam ka nespēju to noslēpt un Sebastians izmantoja momentu, lai par mani pazobotos.

- Tu uzvedies kā bērns, kuru ved uz saldumu veikalu, - viņš smejoties teica.

- Nu piedod, bet es gribu izremontēt māju, - izbolīju acis..

- Tici man, es arī, bet tas tavs entuziasms… Šķiet, ka ir vēl kāds iemesls, kāpēc tik ļoti raujies uz turieni.

- Laikam jau tas, ka varu izlocīt kājas, - smaids mazliet apdzisa, bet tas manu prieku nemazināja.

- Njā. Saprotu tevi. Nav viegli tik ilgu laiku dzīvot četrās sienās kopā ar mani.

- Tu joko? Tas, ka tu esi līdzās ir pats labākais šai visā. Es bez tevis nomirtu aiz garlaicības.

- Tik traki? Nu, laikam jau labi, ka tomēr es te esmu. – viņš apmierināti pasmaidīja un aplika man roku ap pleciem.

Nonākuši mājā, mēs iznesām lielos maisus, kuri bija pilni ar gružiem no izārdītās sienas, uz ielas un nolikām tos pie miskastēm.

Jau atkal mums nebija plāna, ko darīsim, tāpēc izlēmām izvākt visas mēbeles no virtuves, jo tā būs pirmā istaba, kura tiks remontēta. Virtuvē palika tikai skapīši, kuri bija pie sienām. Iznesām arī visas mēbeles no ēdamistabas. Kā ne kā viņas tagad bija savienotas.

https://spoki.tvnet.lv/literatura/Izredzeta-61/871119

77 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Es palasīju šo un pašu pirmo daļu - secinājums ir tāds, ka te jau trūkst intrigas, stāstos parasti jāizvairās no liekām darbībām, visam jābūt saistošam un jāvirza palēnām uz priekšu. Varbūt tā arī ir un mājas remonts + spēles kaut kā ievirza to visu un kaut ko attaino, bet man tā neliekas, jo neesmu lasījusi. Nevēlējos neko pārmest vai ko, vienkārši gribēju tevi iedvesmot raaktīt vairāk ar action, ne ierastiem notikumiem, jo, cik saprotu, stāsts ir par izredzēto vilceni? Tādā gadījumā šo nodaļu varētu pārveidot vienā rindkopā un tēmēt uz svarīgākām tēmām. Tad ir vēl jautājums - kādas problēmas risina stāsta varoņi? Es tiešām gribētu sākt lasīt tavu stāstu, tikai nezinu vai ir vērts šādu mazu, neintriģējošu daļu dēļ. 

Ja es kaut ko esmu pārpratusi, nesapratusi, jo nelasīju visas daļas, tad paskaidro. emotion Laaikam arī iešu lasīt otro daļu.

0 0 atbildēt