local-stats-pixel fb-conv-api

Ielūgtais #4 (Spoku stāsts).1

32 0
32 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Centrālais sižets vēl būtu diezgan ok (kaut arī diezgan izskatās pēc kādas samērā klasiskas šausmu filmas), tomēr pie praktiskā izpildījuma vēl vajadzētu kārtīgāk piestrādāk, kā minimums padarot varoņus un notikumus dzīvākus un izvēršot gan galveno, gan sekundāro varoņu reakcijas (gan tās principā ieviešot, gan arī padarot kaut drusku ticamākas)... piemēram:

1. Kad spoks pirmo reizi izdemolēja meitenes istabu, par to neviens neiespringa un nevienam nebija bail turpināt nakšņot tajā istabā? Neticu.

2. Bojā gājušās meitenes māte tā zaprosta ielaida Emīliju savā mājā? Nē nu ok, citos apstākļos varbūt arī ielaistu, bet diez vai uzreiz pēc savas meitas nāves. Kad cilvēkiem mirst bērni, viņiem pietiek rūpju, raižu un stresu, lai noņemtos vēl ar ziņkārīgām sava mirušā bērna draudzenēm. Visdrīzāk viņa Emīliju vienkārši, bet laipni pasūtītu.

3. Kad Emīlija mirušās meitenes istabā atkal redzēja spoku, viņa nekliedza un nekā citādi nereaģēja? Diez ko neticu. Tieši tas pats ar spoku kapsētā. Ok, varbūt arī viņu neviens cits neredzēja, bet tam, ka meitenes uz to nekādi ārēji nenoreaģēja (atkal, tādā veidā piesaistot sev apkārtējo uzmanību) es arī neticu.

Kā jau teicu, skelets stāstam ir ok (kaut arī klišejisks), bet prasās to vairāk apaudzēt ar miesu. Un tad jau būs pavisam ok emotion

1 0 atbildēt