local-stats-pixel fb-conv-api

Veģetatīvā distonija - mans ceļš uz uzvaru56

513 2

Čau!

Šodien tāda pārdomu diena. Tādas man ir diezgan bieži, bet es par to nesūdzos. Tad nu arī vēlējos padalīties ar savu pieredzi, kura uzkrāta daudzu gadu laikā ar mērķi palīdzēt citiem saprast to, kas varbūt līdz šim nav saprasts un apzināties to, ko vēl nav sanācis.

Raksts ir balstīts tikai un vienīgi uz manu pieredzi un skatījumu.

513 2 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000
Manam vīram ir Agora fobija, un viņam ir reizes kad negrib atrasties sabiedrībā. Galvenais, ka vari pārvarēt savu kaiti!
2 1 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
...bet es arī tā īsti neizprotu - KAS TAD IR veģetatīvā distonija? Tev taču viss bija super un tad - galvā pēkšņi kaut kas "pārdeg", parādās depresija un netikšana ar sevi galā, un to dēvē par VD!?
0 0 atbildēt
Piedzeries kartigi uzpipe kasi un aizmirsisi visas psihologiskas kaites... Lsi cik tas nebutu banali bet tas palidz jo atsledz smadzenes...
2 2 atbildēt
Fb ir jau šāda grupa, tā kā droši pievienojies!
1 1 atbildēt

Malacis! FB, starp citu, es uzgāju lapu, kurā cilvēki reizēm dalās ar savu pieredzi. Kaut kas ar depresiju, bet arī VD.  

1 1 atbildēt

Tev ir 17 gadi vai 16 paļubomu.  emotion 

0 0 atbildēt
Man ar tāda ir... Bet es sapratu ka tas ir galvā un māku kontrolēt, protams vīra nopelni bija lieli.. Takā tas viss ir tikai un vienīgi galvā. Vajag to saprast. Un viss būs labi.
0 1 atbildēt

Izskatās pēc kaut kādas lētas pašreklāmas! Ja šim puisītim būtu veģitatīvā distonīja viņš šeit neliktu pašbildītes un neceltu savu pašvērtējumu! emotion Bet pediņiem patīk zīmēties un kad nav nekā laba ar ko lielīties sāk lielīties ar visādam slimībām! Uztaisi ātrāk pašnāvību un atbrīvo šo planētu no tādiem atkritumiem kā Tu! emotion

3 4 atbildēt
Atvainojos par stulbu jautājumu, taču kas tā veģetatīvā distonija vispār ir?
2 3 atbildēt
Njam . Man arī vasarā biju slimnīcā domāju ka galvā ir audzejs nu visi domaju biju slimnica 2nedelas un beigas atklāja ka man ir veģetatīvā distonija. Iespējams ka tā ir sākusies kad tēvs ir sācis dauzīt māti.
0 1 atbildēt
Mīkstais esi.
3 7 atbildēt

oi, uztaisji paris bildites lenardish un juties, kaa uzvarejis vegetativo distoniju?! lol

Venigais veids, kaa to uzvareet ir aiziet  emotion 

3 8 atbildēt
Aizejiet takš piedzerieties vienreiz un dabūjiet kārtīgi pa purnu, nu tā riktīgi! Vārbūt pāries domas par kaut kādu iedomāto izlutinātības rezultātu. Beidziet raudāt spilvenā!
5 17 atbildēt