local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu gribi draudzēties???8

53 0

Ko tev nozīmē īsta draudzība? emotion (raksti komentārā)

Mazliet vajag padomāt, vai ne?

Man draudzība tas ir svarīgs, nozīmīgs tituls. Tāpēc varu teikt, ka nemaz neticu īstai draudzībai. Savas dzīves laikā, lai arī esmu jauna, esmu vīlusies cilvēkos - ļoti. Esmu piedzīvojusi nodevību no to cilvēku puses, kas man ir bijuši dārgi, kuriem esmu uzticējusies, atklājusi sevi pilnībā. Beigās esmu saņēmusi tikai smagu vilšanos un asaras, tas viss tikai tāpēc, ka esmu kļūdījusies cilvēku izvēlē. Nodevība ir tas, ko es nevaru piedot.

Es tev piedodu, bet nekad to neaizmirsīšu.

Šo teikumu gan jau teikuši ir daudzi. Jā, arī es.

Ir grūti atlaist kādu, pēkšņi pārtraukt kontaktu, ja tu esi uzticējies, kopā izklaidējies, vienkārši priecājies par kopā pavadītajām dienām. Draudzība ir dīvaina. Jūs strīdaties, tad atkal salabstat, bet līdz kuram brīdim?

Visu taču nevar tā vienkārši piedot un izlikties, ka nekas nav noticis?

Varbūt es kļūdos un šajā pasaulē var atrast tiešām īstus draugus, bet ar mani tas vēl nav noticis. Pēc tik daudzām vilšanās reizēm ir grūti atkal kādam uzticēties, jo vīd bailes, ka atkal piedzīvosi ciešanas, sāpes, nodevību.

Lai vai kā, beigšu uz pozitīvas nots - mīlam viens otru! emotion

53 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Es gribu draudzēties!

4 0 atbildēt

nu gadaaas jau mums vilties vienam otra. Personigi man ir labakie draugi tuvakie radinieki. Bet ir ari loti daudz super labu draugu, kuri nav rados. Bet mums jau katram skiet savadaak, tas ir katram savadakas prasibas no draugu puses.

Diezvai dzive taa kaa seriala Friends buus un nu noteikti ari ne takaa How I Met Your Mother!  emotion 

Bet ir ari draugu daudz, kurus jau gadiem neesmu aci pret aci ticies, bet tik un taa esam tuvi utt. Internets un taa  ha. 

Taa idejiski liekas, ka nevajag uz nevienu citu sai dzive palauties, jabut nedaudz skeptiskam, bet tai pasa laika ir jalaujas plusmai lol!  emotion 

Ganjau sakritis drizuma tev kabataa jauni draugi. 

0 0 atbildēt

Man ir vairāki draugi kurus es pazīstu gandrīz visu mūžu, cik vien varu atcerēties un to es varu nosaukt par īstu draudzību, visi vienā miestā uzaugām un vēl joprojām gandrīz katru dienu redzam viens otru. Nevar būt labāks draugs par to ar kuru tu esi visu mūžu draudzējies un ļoti ļoti daudz kopā piedzīvojis.

0 0 atbildēt

Atkal kārtējā "dzīves nomocīto" tīņu vaimanāšana?  emotion Ja netici draudzībai, tad nav arī brīnums, ka Tev tās nav.

0 0 atbildēt

Negribu komentāros publiski visu savu dzīvi stāstīt. Ja gribi zināt uzraksti man privāti.

0 0 atbildēt
Dzīve ir diezgan interesanta, tu nekad nezināsi kas ir draudzība ja neesi biju vientuļa. Draudzība tā pat kā draugi ātri mainās. Reti kad no bernudārza paliek viens draugs uz mūžu. Dzīve ļauj cilvēkam vai nu atvērt acis vai arī tās aizvērt.
0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt