local-stats-pixel fb-conv-api

Story time #12

75 2

Sveiki mani spocēni! Šoreiz tas ir mans pirmais raksts. Ar godu to uztaisiju jums. Tas būs story time. Pastāstīšu jums smieklīgu stāstu. Lai labi lasās!







ČAU visiem! Tātad nenosodiet mani jo šis ir mans pirmais raksts. Sākam!

1. Tirgus tualete.
Tātad gāju es uz tirgu. Palīdzēt panest smagumus savam draugam. Gājām gājām. Redzam garām cilvēki, suņi iet un tā tālāk. Pēc tam izejam ārā no vārtiem. Es redzu ka Tirgū taču ir tualete. Domāju ka bez maksas. Pasaku lai pagaida mans blakusbiedrs. Ieeju. Paskatos pa kreisi pa labi. Neviena nav. Ieeju. Tajā tualetē ir tik zemas durvis ka var panemt krēslu un paskatīties pāri kā cilvēks nokārtojas. Un tagad es esmu jau pie sliekšņa. Es pagriezos pa labi. Bāc! Redzu ka tā sieviete sēž un lūr telefonā. Un uz loga rakstīts. MAKSAS TUALETE 20 CENTI/. Un man tāds "Wtf?". Man naudas līdzi nav. Un kaut kā arī maksāt negribas. Protams 20 centi jau nav žēl bet negribas un viss. Es taču jau nokārtojos bezmaksas. Vispār vajadzēja maksāt pirms. Vai es vainīga ka tā bāba sež un neko nesaka emotion. Protams ka es aizbēgu un viss. Secinājumi: Tirgū laikam pa tualetēm nav jāmaksā.
Tikai plakātus aizmirst noņemt😂.



Ceru ka patika. Ja jā Spied like! 👍🏽. Zinu ka nebija tik interesanti bet mana dzīve īpaši interesanta nav. Nekas ja būs kāds jauns notikums noteikti pastāstīšu. Un es katru stāstiņu stāstiņu rakstīšu pa vienam lai interesantāk. Uz redzīti!

75 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Foršs stāsts.
3 0 atbildēt

labs emotion 

3 0 atbildēt