local-stats-pixel fb-conv-api

Singh`s18

160 6

Heijaa spoceeni!

Veelos Jums ieteikt vienu jauku vietu Riigaa, kuru atklaajaam pavisam nesen. Tas ir indieshu restoraans Singh`s, kursh arii atveeries pavisam nesen, kaadu pusgadu atpakalj.

Mums ir tradiicija vismaz vienreiz meenesii uzriikot gjimenes saietus, kuros varam pabuut kopaa, apspriest notikumus katra dziivee un pie reizes arii baudiit vakarinjas patiikamaa gaisotnee. Shoreiz veel bija pasaakumu pastiprinosh iemesls - vaarda dienas sviniibas :)

Un taa nu izveele shoreiz krita uz Singh`s. Netaa palasiiju atsauksmes, kuras slavinaaja zinosho personaalu un izcilos eedienus. Mums traapiijaas kustiigs un erudiits oficiants, kuru mees notureejaam par indieti, bet kursh tomeer izraadiijaas latvietis. Vinjsh ljoti profesionaali ieteica eedienus, veikli apkalpoja un radiija patiesi fantastisku gaisotni. Atbildeeja uz jebkuru jautaajumu, jokoja un bija ljoti uzmaniigs. Par cik muusu viduu bija arii aarzemnieks, valodas biezji noriteeja anglju valodaa, kuru oficiants zinaaja perfekti. Fonaa visu laiku skaneeja neuzbaaziiga indieshu muuzika.

Devaamies projaam, saatiigi paeedushi un gandariiti par jauko vakaru :)

160 6 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Teksts nav lasāms.

Lūdzu - https://laacz.lv/apostrofs/

4 2 atbildēt

Poh visi komenti par pareizlasību,pareizrakstību,pareizdom... hvz ibu vaiāšanu....

Indiešu un visādi citādi domājošo bārdaiņu ēstuves apmeklēju gadiem un jā tiešām ir OK gan produkts gan apkalpošana. Dažkārt gribas pasūtīt oficiantu labi tālu... bet viņš jau neko sliktu. Man patīk emotion 

2 1 atbildēt

Veelreiz k-ko taadu ierakstiisi, nokjersi banu

0 3 atbildēt